Iepurasi de martie-aprilie 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 17
Lindal spune:
Buna fete dragi,
N-am mai scris de mult, nici n-am mai reusit sa tin pasul, insa uite ca m-am nimerit drept acum la mesajul Rebianei.
Rebiana, esti o scumpete! Multumesc ca ai gasit si pt mine cateva cuvinte frumoase, desi scriu cam rar.
Despre noi: am fost 2 sapt si jumatate la parintii mei, acolo copilul a racit, dar i-a trecut cu oscilococcinum, apoi am racit si eu, am luat si eu oscilo, dar am ramas cu o tuse seaca de care am scapat acuma cu Stodal (Denisa parca tu aveai probleme cu tusea.)
Reteta de sarbatori: vor veni ai mei la noi!
Matei implineste sapt viitoare 8 luni (nici nu-mi dau seama cand au trecut!), are 9 kg, gingia de jos s-a inrosit, deci cred ca indata se ivesc dintisorii, programul si l-a dat peste cap la bunici si inca n-am reusit sa-l redresez. Adoarme seara la 12 (inainte il culcam la 20:30), mai doarme la pranz si-l mai apuca o data somnul pe la 18-19, eventual chiar la masa. Voua vi s-a intamplat sa va adoarma in timp ce-i dati cu lingurita??? Mananca dimineata piure de fructe (mar ras cu para/portocala/banana/morcov) si seara cereale, iar in rest tzitzi. Sta in fundulet, se ridica singurel in picioare (tinandu-se cu mainile de ceva), toata ziua tzopaie si se tine frumos la patut. Inca nu spune nimic, doar scoate sunete, ceva gen buf, puf, eee, a-g. A venit mosul Nicolae la el cu jucarele si carticele, dar tot mai interesante sunt tastatura, cablurile, fermoarele, telefonul meu, etichetele, hartiile si pungile care fosnesc.
La multi ani tuturor sarbatoritelor de luna asta!!!
Pupici la toate!
Edit: PS: Am mai pus poze pe picasa.
irene26 spune:
Stefannna, ce comica ai fost cand ai descris patania fetitei tale cu olita!
Sanzi, ai o soacra foarte faina si grijulie! Norocoaso!
Yaia, vreau si eu numai lumina si soare! Aici iarna si vara au aceleasi ore de lumina, parca vara mai are o ora in plus. Imi este in gand sa fac un tur al tarilor Europene cu masina la vara! Daca facem acest tur, sigur ca vreau sa ne intalnim!
Kossir, bravo pt Sofia ca fost fetita curajoasa si nu a plans! Imi pare rau ca a cazut din pat, mititica!
Castelana, sper sa termini treburile si sa te mai odihnesti. Spuneai ca este greu cu tatal tau sa se obisnuiasca in acel mediu, cred ca asa o sa patesc si eu cu mama cand vine in ianuarie aici! Dar sper sa se acomodeze cat sta aici.
Leea, bine ai ravenit pe forum! Insanatosire grabnica lui Edward!
Gabi, trimite putina zapada si aici!
Ami, nici eu nu stiu ce cadouri sa-i iau Dianei de Craciun, dar ideea de cubulete nu este rea! Si te rog si pe tine sa scrii cat mai des aici!
Stanucel, multumesc mult de urari! Sa va zic faza, citesc eu ce citesc si cand vad ca posteaza Stanucel urarea pt Diana si eu ma gandesc: "mai este o alta fetita cu numele de Diana?" si mai citesc numele meu ai abia pe urma realizez si eu ca fetita mea face 9 luni azi! Sunt asa de aeriana de cand nu ma mai duc la servici, ca nu mai stiu nici data, nici ziua, bine ca stiu luna !
CoriMami, eu zic ca toate avem nevoie de un moment de respiro, doar suntem si noi mamicile oameni!
Era sa uit, fetita mea de vreo cateva zile pronunta niste silabe foarte greu de pronuntat si le leaga foarte bine . Sa vedeti ca mare vorbareata va fi in viata ei ! Aseara o apucase si dansul, o sa incerc s-o filmez, poate reusesc sa postez un filmulet cat de curand!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
carmickey spune:
Voua vi s-a intamplat sa va adoarma in timp ce-i dati cu lingurita???
Lindal
DA s-a intamplat uite aici
www.facebook.com/profile.php?id=100001756577163&v=app_2392950137#!/video/video.php?v=113726145362604" target="_blank">dormim?papam?? adelina adoarme in timp ce papa seara,fiind foarte obosita din timpul zilei...:)
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
Rebiana27 spune:
... Craciunul e-n inima ta!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Stefanna spune:
Stanucel, nu pot sa o vaz pe adelina unde nu se stie de papa ori doarme.
Amy si noi vrem in brate si zi si noapte.. pana sa si papam tot in brate ne papa... nu ca s-ar omora cu papatul
Briza, am pus poze cu Luca, in caz ca reapari, sa vezi ca dupa o mie de ani, da ma tin totusi de cuvant
Denisa, ma vazut pozele cu Maya.E asa de scumpa si are niste bolfite minunate.
Lindal,chiar vroiam sa intreb de tine.Am vazut pozele lui matei.Ce a mai crescut si el... si vad ca e pasinat de puzzle... ce sa zic, a facut omuletul o treaba grozava Lindal, as vrea sa adoarma si a meu cand papa... el abia adoarme cand il leganam
De aseara avem muci.Nu erau sificiente mofturile cotidiene...acum ratia e marita substantial, si plange din orice, plus ca daca nu il bagi in seama din prima sec incepe si tuseste ca si cum se ineaca.Daca te uiti la el si vb, ca prin farmec domle ii trece tusea.
Ma duc la trebi, pupice la mamicile dragi
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ami_84 Yaia . Ce fain la voi vara. Mi-ar placea si mie sa vad cum e o noapte care de fapt nu prea e noapte. |
Toti oaspetii nostrii carevin vara patesc cum am patit si eu prima data: trecut de miezul noptii li se face somn si cand se uita la ceas, constata cu stupoare ca nu e 7 seara.
Oricum, atractia principala nu e noaptea luminoasa, ci aurora boreala. Asta se prinde mai rarut aici, mai mult mai la nord, in Laponia, si lunile bune pentru aurore sunt octombrie si februarie.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
citat din mesajul lui irene26 Yaia, vreau si eu numai lumina si soare! Aici iarna si vara au aceleasi ore de lumina, parca vara mai are o ora in plus. Imi este in gand sa fac un tur al tarilor Europene cu masina la vara! Daca facem acest tur, sigur ca vreau sa ne intalnim! |
Cu masina dar fara Diana, sper! Cu Diana, tur cu masina, nu cred sa va fie bine vara care vine. Noi am facut tur al Europei cu masina in 2004, dar nu aveam copii. Am mers mult pe jos vizitand orasele, am stat mult in masina mergand dintr-o tara in alta, parerea mea e ca nu e de facut cu un copil asa de mic, si cei mai marisori se cam plictisesc. Poate o poti lasa pe Diana la bunici, in tara, sa pleci doar cu sotul. Asa merge. In orice formula calatoriti si daca ajungeti pe aici si suntem si noi in Finlanda, iesim la un suc si o pulla (nu va ganditi la prostii, mey, asa se numesc aici...placintele).
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
carmickey spune:
Stefanna sper ca acum sa se vada... spor la treburi
aici papam s-au dormim?
fetele care aveti patut pliant sti cumparat saltea?
la nivelul de jos obligatoriu pun saltea? vreau sa cobor patutul la nivelul de jos,si nu stiu daca sa iau sau nu saltea...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
Stefanna spune:
Rebiana multumim de colind.Urmandu-ti exemplu....
http://www.youtube.com/watch?v=RDzIAEdZMuM
dayanara spune:
citat din mesajul lui Yaia iesim la un suc si o pulla =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
vin si eu