Iepurasi de martie-aprilie 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

La multi ani LAlexandra!!!
sanzi eu ii rup marginile si reusesc sa-i scot in mod normal ca pe pampers si nu se murdareste, nu ii scot asa intregi.
varianta cu dat ceva in mana si eu am incercat-o dar degeaba dc e in picioare topaie cu ceva in mana, dc e pe spate se intoarce pe burta si nu rezolv nimic, asa ca era un chin sa potrivesc aripiorele alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Rebiana
Singura solutie ca sa stea cand il schimb: scot limba la el si ramane fascinat. E mai greu dupa baita, ca am mai mult de lucru. Daca obosesc, incepe lupta corp la corp cu finalul asteptat: eu transpirata si cu dureri de spate, el transpirat si putin ragusit, vecinii oripilati de tipetele care se aud de la noi din casa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Zilele trecute am zis ca nu mai intru aici ca mai mult ma enervez si apoi ma descarc pe Ericutu. Acum fiind cu cafeaua in fata, am zis hai sa vad ce mai scrieti si care mai e atmosfera (de..dependenta bat-o vina). Eram mai mult decat convinsa ca nu s-a schimbat nimic...

Rebiana, tu ai reusit sa readuci spiritul Craciunului. Mi-au dat lacrimile cititnd mesajul tau. Iti multumesc din suflet ca mi-ai reamintit cate fete speciale si minunate sunt aici, si ce mare pierdere ar fi sa lasam grupul sa se destrame din cauza unor neintelegeri sau opinii diferite. Iti multumesc inca o data ca "ne-ai scuturat si ne-ai trezit la realitate"
Vladi si tie iti multumesc pt sfaturi. Eu una asa am sa fac de aici incolo: daca discutia nu ma priveste, nu ma mai bag sa fac bisericuta cu niciuna din partile implicate.

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Rebiana multumesc. Multumim. Sunt bucuroasa, multumita, sensibilizata, imi curg lacrimi, citind mesajul tau. Chiar asa, ne-ai amintit ce grup frumos si legat eram noi aici si ne-ai facut sa realizam ca suntem inca, putem continua pur si simplu sa fim prietene, sa ne sustinem, sa ne ajutam fiecare cu ce putem, sa avem aici sustinerea si coltul nostru cald si primitor.
E bine, azi e bine pe forum. Multumim!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

rebiana se pare ca mesajul tau a meritat efortul in sfarsit avem o pagina intreaga de vorbe bune , daca facem si spirala acu prevad ca vom avea un craciun armonios. (glumaaaa sa nu stricati tocma acu armonia pleease)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata va invitam la o pe toate mamicile...

Rebiana27 m-ai lasat fara cuvinte,iti multumesc mult de tot pentru cuvintele frumoase,multumesc si pentru timpul acordat de a sta sa scrii...iti urez si eu un calduros la multi ani de sarbatori,si sa fi fericita alaturi de toti cei dragi tie,si sa te bucuri de copilasi

LAlexandra la multi ani,multa sanatate tot ce iti doresti,si multa fericire...

eu azi ma simt mai bine,am luat din timp ceva pastile si vad ca m-a pus pe picioare,a stat mama cu adelina iar eu am facut una alta prin casa....astazi face adelina 8 lunite,are mami o fetita putin mai maricica...:)
cu aceasta ocazie invitam toti bebelusii la un biberon cu lapte si cereale,si pe mamici la o feelie de tort si la o berica

la multe lunite Alexandru Dinami multa sanatate voiosie...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata.
Denisa multa sanatate. Ce mai face Maya? Pivalone ii pun si eu in nasuc Irinei chiar daca scrie ca nu se da la raceala. Dr a spus ce e bun.
Wapi mi-a placut reteta ta de sarmale. Numia ca imi lipseste ingredientul principal: soacra.
Andra ce mai face Ianis?
Ina felicitari pentru primul dintisor al lui Robin.
Alexandra felicitari pentru bilantul de opt luni. Ce mai avem iepurasi mari de acum.
Nafi "trimitand sotul la plimbare cu copilul pe motiv ca vrei sa faci curat si de cum iese pe usa, sari pe forum sa mai citesti sa mai scrii ceva, sa postezi o poza sau sa le vezi pe ale celorlati pui" Sa-ti traiasca cei doi copii!
Ramy mai lasa dulapurile alea si te joaca cu Briana. Ca maine poimane creste si pleaca.. dulapurile raman acolo.
Sanzi sa treaca "boacana" patita.
Stanucel felicitari pentru cele 8 lunite. Sa stii ca m-am amuzat la faza cu cola.
Va doresc tuturor o zi buna!

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

neata !!!
Tocmai m-am instalat cu cafeluta aici si cand deschid vad mesajul Rebianei!! Woow!! Impresionant...m-ai lasat efectiv fara cuvinte!!
Ai scris atat de frumos despre fiecare in parte...parca acum toate paginile sunt invaluite in parfum de sarbatoare . Multumim din suflet pt toate cuvintele frumoase pe care le-ai scris si pentru timpul acordat fiecareia dintre noi. Sa ai sarbatori calde cu multe bucurii alaturi de cei dragi tie!!

http://www.fashionup.ro/wishlist/spinu-atena-7579c.html - ma ajutati cu un vot va rog?

de Theodor Stefan (05.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Pentru voi...

http://www.fashionup.ro/wishlist/spinu-atena-7579c.html - ma ajutati cu
un vot va rog?

de Theodor Stefan (05.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Salutare fete dragi,,
Intru si eu rapid printre mancaruri,Codrin, proiecte de master, spectacole si carnaval cu scoala de dans, evaluari si teste pt Lucas....si pregatiro de sarbatori cu casa impodobita, luminite si globulete

Sant invaluita tare, si acum daca tot a adormit piticu' fara eforturi din partea mea, amd zis sa va salit si sa urez iepurasilor si mamicilor sarbatorite multa fericire si sarbatori minunate!

cat am reusit sa citesc din urma, am vazut ca au fost mici discutii in contradictoriu din nou...eu nu le numesc certuri,atata timp cat cele 2 persoane implicate nu isi adreseaza cuvinte si replici taioase. ca restul fetelor isi dau cu parerea, asta este strict problema lor. Mi se pare normal ca daca cineva imi cere o parere, o scriu fara sa acuz celelalte opinii...pt ca nu mi-a cerut nimeni lucrul asta...Asa ca sunt perfect de acord cu Vladi ca nu e cazulsa devenim avocat al poporului ," macelarind" opinia altor fete.

Ar fi CULMEA CULMILOR ca toate fetele ce scriu aici sa aiba mereu aceleasi opinii, aceleasi obiceiuri culinare sau de educare a copilului Atunci chiar as considera acest forum un fals si nu as mai intra..
Tocmai asta e farmecul..diversitatea opiniilor, nu credeti?

Bun, hai ca mai intru eu pe furis zilelea astea,ca de marti sunt mai libera ca intra si fiu'mio in vacanta, si termin si eu cu spectacolele cu scoala de dans. raman doar cu masterul..dar ma descurc!

Va pup pe toate si va astept la cafeluta

Rebiana, esti tare ,mami..ce mai! Dar stim toate , nu?
Andra,Niki mi-e doar de voi...

Anca

In asteptarea si a

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput