Ian-feb 2011 - BV SIMO, BV CARMEN!!!(141)
Raspunsuri - Pagina 6

bebelu86 spune:
bebelu86 spune:
 am vb cu Simo mai dvrm, nu era prea bine. se simtea rau, si de la taietura si de la anestezie. e pe calmante, dar nu prea isi fac efectul. bebe este bine, e cu ea in camera. desi a luat note mici la nastere si e micut in greutate, e bine. 
crede k vineri ii da drumu aksa. oricum o mai sun si va zic ce si cum

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt  37+   cu
 37+   cu  Natalia Maria
      Natalia Maria 
 AMR 15 zile pana la marea intalnire

shubulina spune:
shubulina spune:
 Nush cat o sa ceara,e smecheria lu soacra-mea.Da mai mult de 50 sa nu se gandeasca.Dupa ce termina un geam cica "acu ce fac?".Io stiu...te dai cu curu de pamant.Iti zic diseara cand pleaca cat a cerut.Da nu o recomand la nimeni
 33+      cu
  33+      cu   

Vineeeeee!!!    +/- 30 zile
  Cu Dumnezeu inainte!
  Cu Dumnezeu inainte!
Ana

bebelu86 spune:
bebelu86 spune:
 Gabi e cam greu sa nu prea le atingi..sa ramana cat mai sterile... acu sa vedem. inca nu am gasit in ce sa le pun 
am pungi din alea care se inchid. si sunt sigilate, dar sunt prea mici. si nu intra 

37+   cu  Natalia Maria
      Natalia Maria 

numeioana spune:
numeioana spune:
 Cate kg a avut Eduard la nastere??
Si David a avut scor apgar 8... dar a evoluat excelent si a luat in greutate f. bine, plus ca n-a fost bolnavicios... Micutele probleme pe care le-a avut la nastere (cefalhematom cauzat de faptul ca s-a lovit cu caputul de oasele bazinului meu, picior valg, piele descuamata, infectie la ochisori) au fost nimica toata si s-au rezolvat rapid... deci Eduard cred ca o sa fie f bine.
In alta ordine de idei, cezariana este pentru unele mamici un chin. Isi revin foarte greu, au dureri mari... de aceea, daca puteti si nu aveti indicatie de cezariana nasteti normal!! Mai ales ca exista epidurala, cine a inventat-o e un geniu!
mami de David si 38+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

madutza_bra spune:
madutza_bra spune:
 of saracuta Simo. Or sa treaca si durerile si o sa uite cand o sa fie cu bebe acasa. Simo, 

eu am spus ca voi mai face alt copil daca voi uita durerea pe care o simteam...si am uitat fff repede. 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de   Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
 Cristian Andrei-29.12.2008 si acum  30+ cu
30+ cu Catalina Ioana
Catalina Ioana
AMR 9 sapt 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

bebelu86 spune:
bebelu86 spune:
 2550g a avut. prima nota a fost 1, la 2 min nota 5 si la 5 min, 8.
dar acu e bine. doar k e micut.
oricum cred k tine si de fiecare in parte ff mult. o prietena de-a mea a nascut aseara, tot cezariana, tot rahie si era ca o floricia. nici o durere nimic. 
 37+   cu  Natalia Maria
      Natalia Maria 

numeioana spune:
numeioana spune:
 Abia astept sa vad ce povesteste Simo. Nota 1...5...!! Pentru ce? Sigur ceva n-a fost in regula!
Asa ziceam si eu, bebelu, pt unele femei care nu suporta durerea, anestezia, mai ales rahia...
mami de David si 38+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

maimutzica10 spune:
maimutzica10 spune:
 doloress si gabivalceanu 

ms fain pt urari!
 ms fain pt urari!
bebelu, pungi de-alea de se sigileaza (zip lock) au pe dimensiuni (mai mici si mai mari) la ikea, chiar vizavi de raionul cu tigai, inainte sa treci la pernute, lenjerii si alte alea. buna idee cu punga care se inchide, sa o putem inchide inapoi in spital
rox 31+   Marie Lorelei
 Marie Lorelei
think pink

bebelu86 spune:
bebelu86 spune:
 Rox exact din alea am  dar nu incap drepte. am pus 4 in punga de la vata, inca 4 in cealalta punga si 2 le-am indoit si le-am pus  in din asta. asta e... dc mai enevoie mai fac acolo. oricum le am si pe celalalte. asa k nu e probl. 20 tot am la mine.
 dar nu incap drepte. am pus 4 in punga de la vata, inca 4 in cealalta punga si 2 le-am indoit si le-am pus  in din asta. asta e... dc mai enevoie mai fac acolo. oricum le am si pe celalalte. asa k nu e probl. 20 tot am la mine.
 37+   cu  Natalia Maria
      Natalia Maria 

missmj spune:
missmj spune:
 Neatza si de la mine ! adryi, multa sanatate si nastere usoara !
 adryi, multa sanatate si nastere usoara !

simo  sa treaca durerile repede !!!!
 sa treaca durerile repede !!!!
doloress sa stea bebe cat mai mult timp in burtica ! o imbratisare sa te simti mai bine ,si scrie-ne mai des 

Hai Carmen,Hai Elena
Hai Carmen,Hai Elena

Asteptam vesti buneeeeeeeeeee
 Asteptam vesti buneeeeeeeeeee
carmen  35+ cu
 35+ cu  Andrei
 Andrei