Gravidute&Mamici de IASI(123)LMA 2011

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Buna dimineata!!!

UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI SPER CA MOSUL V-A ADUS TOT CE V-ATI DORIT!!!!

Eu sunt cam matinala,sunt un pic racita,un pic mai mult ca sa zic asa...ma doare gatul rau siam o tuse nasoala...ma rog...
Noi aseara am fost cu colinda pe la parinti si pe la nasii de botez ai Biei si amajuns tarziu acasa si bineinteles ca Bia era rupta de oboseala si nu s-a mai trezit sa vada daca mosul a venit...insa abia astept sa vad cum reactioneaza cind se trezeste si o sa-si vada cadourile de la mosu(papusa maria cu 100 de functii,un puzzle,o masina de marcat si nelipsitele dulciuri)Doamne cit am mai cautat aceasta papusa...ne-am lasat pe ultima suta de metri si abia,abia am mai gasit-o....
Va pup sisa aveti un Craciun asa cum vi-l doriti voi!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si Sofia Maria 23+

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Craciunul e Credinta, Craciunul e Speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste! Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, tuturor ce poarta numele Sfantului Stefan!

Va ofer o cu frisca, o felie de tort si un si.... ce mai vreti voi......

Ella, inhalatii cu apa cu sare si ulei "Raceala si gripa", otet la gat.... eu sunt asa de o saptamana.... acum am o tuse.... Multa sanatate.

Si noi am fost cu colindul... Stefy si-a dorit fosrte mult computerul testoasa de la Noriel.... si a fost foarte incantata ca Mosul i-a adus ce si-a dorit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumim lacramioara de ,tare prinde bine, inca mi's adormita .... am petrecut...
multumim si de urari, si la randul nostru, uram si noi micutei tale adorate si tuturor celor care poarta numele Sf. Stefan !
La multi ani fericiti!sanatate si numai lucruri bune in viata!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Craciun Fericit si toate cele bune! Va pupam cu drag!

Emma Maria 34+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna
Craciun fericit ! si La multi ani !!!! celor care poarta numele Sf. Stefan
iulia, la multi ani pt printesa ta, multumim pt tratatie.

bun... pe scurt, azi eu si sotul am fost la munca, Darius a stat cu soacramea, dupa amaiaza mergem la fina ca e Stefania.
De Craciun am fost si noi cu, colinda... darius a primit jucarii si Mosul ia adus masini multe... deci va dati seama ce e la mine in casa
multa sanatate va dorim

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna fetelor!!!!

sper ca petreceti frumos aceste sarbatori de iarna, si ca mosul a fost darnic cu toate!!!!va doresc k noul an sa va aduca bebe-i frumosi si sanatosi!!!!
iar in ceea ce ma priveste personal as mai adauga sa nu intru in anul nou certata cu sotul meu!!!(se pare ca serturile se acumuleaza pe tot mai mult pe zi ce trece)

kmy DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Noi suntem la Targu pana pe 1, 2 ianuarie. Copii sunt fericiti, iar noi ne simtim bine! Maria ne vorbeste toata ziua si zambeste cand in coltul gurii, cand cu toata fata! David azi e la tara. E incantat de iepurasi, gaini si caine!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Nu am mai reusit sa intru sa va urez din timp Craciun Fericit, asa ca intru de azi sa va urez sa aveti un An Nou mai bun,multa sanatate, fericire si iubire!La Multi ANi!!
La Multi ANi cu intaziere pentru cele 2 Stefi de ziua lor de nastere si de Sf.Stefan!
Ella, multa sanatate iti doresc! sper ca deja ti-a trecut..
de 2 zile am racit si eu si stau mai mult in casa. Ale a fost si ea putin cu mucisori inainte de Craciun, dupa care a fost 4 zile la taica-su si a venit, ca un facut, cu conjunctivita..am tratat-o si pe asta si acum e bine.
A venit Mosu cu papusi, dulciuri si joculete pe la copii, pe la noi cei mari cu mai putin, mai mult simbolic. Pe 25 am fost cu totii la mama mea si a fost foarte frumos. Dupa aia am mers la parintii prietenului meu sa ii cunosc si sa ne cunoasca pe noi doua. A doua zi de Craciun Ale a mers la taica-su si la bunicii ceilalti si noi am colindat prin oras..cred ca atunci m-a prins pe mine racealaPe 27 seara ne-am reunit si am sarbatorit-o putin de ziua ei onomastica. Pe 31 Ale va sta la bunica cealalta si noi vom merge impreuna cu niste prieteni sa petrecem Anul Nou la o cafenea din Iasi impreuna cu alti amici si cunostinte.
Poze in curand..poate ma invrednicesc astazi.insa sunt puse pe fb

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

am revenit cu pozele : aici le aveti

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput