Gravidute&Mamici de IASI(123)LMA 2011

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!!!

Fie ca anul nou sa va aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat v-ati gandit vreodata. LA MULTI ANI !

Va pup!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si Sofia Maria 24+

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Neata

La multi ani!Un an nou mai bun, plin de realizari, sanatate si tot ce va doriti sa se realizeze
,petrecere frumoasa

ella, sanatate sa ai bebe sanatos, o sarcina usoara in continuare .... sa fii iubita si fericita
kriss, sanatate, fff frumoase pozele si ma bucur ca a iesit soarele si pe strada ta... sa ai un an nou plin de impliniri si realizari

noutati... Darius vorbeste din ce in ce mai bine, am avut in vacanta unele surprize placute din partea lui... avem program de pictat in fiecare zi... cu degetele ....
asera a zis ca papa tot ca sa vina Mos Craciun sa ii aduca plastilina

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

kmy DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna dimineta dragelor
va urez de pe acum in caz ca nu mai apuc dupa...

UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE LUCRURI BUNE!!!

Sa va bucurati de fiecare clipa in parte petrecuta alaturi de copilasii vostri si progresel lor !!!
sa fiti iubite si fericite alturi de jumatatea voastra pereche si
sa stabateti orice obstacol ar putea aparea cu usurinta si convincere !!!
mult entuziasm in ceea ce va propuneti sa realizati!!!
si multa,multa sanatate si familiilor voastre !!!

numai bine va doresc si spor in toate!!!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Sa aveti un An Nou asa cum va doriti, cu multe clipe de fericire alaturi de cei dragi. LA MULTI ANI!

Si cateva poze de luna aceasta: http://family.webshots.com/photo/2139367700103159727bXcMMr?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fie ca acest an nou sa va aduca multa sanatate si putere pentru indeplinirea viselor, multa ingaduinta si rabdare, multa pace si fericire pentru a va bucura de viata. La multi ani!

Mergi la inceput

Bine v-am regasit in 2011. Ce mai faceti? Cum a fost 2010? Va stept maine la o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna diminieata.

poftiti la o

LA multi ani !!!! UN an nou mai bun, cu sanatate, fericire si belsug in casa ... la Burtici, sarcina usoara in continuare, lacopiiun an nou plin de sanatate .... si pozne multe... iar pt parinti, un an nou mai bun

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Slaba miscarea pe aici.

Si eu sunt tare in urma..... Am lipsit din motive intemeiate... Dar incerc sa recuperez.... Stefy si-a dorit ca Mosula la gradinita sa i-o aduca pe Tinkerbell si asta a primit.... iar acasa a vrut computerul testoasa de la Noriel.... Ce a mai fost sub brad nu a mai contat.... nici macar dulciurile .... DE acum nu mai e nevoie sa ma gandesc ce trebuie sa cumpar.. de acum stie ce vrea... Probleme va fi de buget....
Serbarea la gradinita a fost foarte frumoasa.... e prima serbare a Stefaniei la care particip si am fost foarte emotionata.... Am participat si la organizare.... la cumparat bradutul si ornamentele, la imracat bradutul... apoi la aranjat sala pentru serbare.... A fost foarte frumos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani multa sanatate si Doamne ajuta sa fie un an mai bun pentru toti! Pup!

Emma Maria 34+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput