Gravidute&Mamici de IASI(123)LMA 2011

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
va servesc cu o cafea si o ceasca de ceai.
Aly, tare as vrea sa ies din butoi... dar pur si simplu am unele momente cand nu pot sa ma organizez pt sarbatori... si sa am starea necesara... dar trec eu si peste asta

Darius a avut ieri serbare.... a venit mosul si era foarte fericit... anul asta nu am participat la serbare dar au fost filmati, asa ca asteptam filmuletul sa vedem.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Salutare!
Am tras chiulul, motivat. Am avut cateva zile de pregatiri de sarbatori, cadouri, curatenie si multe altele.
Astazi plecam la socri de Craciun, apoi de Revelion mergem la sor'mea, care se muta in casa noua, deci nu cred sa aiba net ca sa pot intra pe forum.
Asa ca va urez de pe acum
Sarbatori fericite langa copilasi si cei dragi! Sa va aduca Mosul tot ce doriti, iar Anul Nou sa vina cu sanatate si numai bucurii pt toti!!!

PS Am admirat toate pozicile puse

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

va servesc cu papica si ceva beutura in numele printesei

in primul rand.... multa

si la urma tot

va pup si va doresc numai bine !!!!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

stefania

multumim mult si printesei tale!!!!

kmy DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

in seara asta ma simt mai trista cum nu am fost demult timp!!!!
desi toata lumea se agita cu sarbatorile care se apropie , [e mine nu ma trage inima sa fac nimik!!!!
sper sa imi treaca , altfel exista sansa sa mai stric starea de spirit la vreo cateva personale!

kmy DPN 18.04.2011
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Stefania! Sa cresti mare, sanatoasa si sa-i bucuri pe parinti!
Emma multumesc!
Aseara am fost la ultima serbare de Craciun, la serviciu sotului! Maria a fost in centrul atentiei. Au primit cadouri in valoare de un milion pentru copil, dar cumparate de noi. David: laptop cu activitati bilingv, Matei: orga, Maria: lampa de veghe- steluta Tomy si covoras antiderapant cu senzor de temperatura pentru cada.
Si pozele!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

reteta de craciun: se ia binecuvantare se adauga un strop de soare si o pulbere de stele se amesteca-ntre ele se mai pune bunatate si iertare de pacate iar iubire cat cuprinde si de la Iisus Hristos s-aveti un craciun frumos!!!!

kmy DPN 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Intr-o pauza intre fiertul sarmalutelor si coacerea painii va urez si eu:
Un Craciun fericit! Pace in suflet si bucuria de a fi cu cei dragi alaturi!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumesc tuturor de urari la adresa junioarei!

va urez si eu la randul meu un Craciun Fericit!
,zile senine si calde, alturi de familie si copilasii vostri.
la copilasi multe, multe cadouase de la Mosul
si multa sanatate la toti!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

hop si eu ...
am o scurta pauza la bucatrie ... si am intrat sa va urez Craciun fericit!!! alaturi de cei dragi

Craciunul aduce magia sarbatorilor de iarna. Acum e timpul cand lumea viseaza, spera si crede ca nimic nu e imposibil. Fie ca acest Craciun sa va umple sufletul de bucurie, sa va aduca bunavoie si ingerii sa va stea de veghe in pragul acestor sarbatori luminate. La multi ani!!!

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput