Prietene la bine si la greu - 90

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Ralu noi suntem prin zona, de citit va citesc in timp real cam toata ziua dar dak e sa scriu ceva, cum vede Andra ca tastez vrea si ea... si mi-a inchis forumul de cateva ori, si am renuntat la a mai scrie in timpul zilei, iar seara adorm aproape odata cu Andra iar dak nu adorm uit vroiam sa va zic.
Trimit mesajul ca nu mai vad pe ecranul telefonului ce va scriu

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Sunt paceht de nervi. Am scris ditamai pomelnicu', si mai aveam de zis cate ceva despre noi. Vine domnu' sotz si ma roaga sa-l las sa trimita un e-mail urgent. Ca sa scrie mailul mai deschide o pagina cu google, si cum-necum, mi se blocheaza computerul si se inchid toate ferestrele. Eu salvasem cu click dreapta ce am scris, dar am uitat sa-i spun asta lui, asa ca acum, cand sa dau "paste", mi-a "paste"-uit doar doua propozitii salvate de el.


O iau acum pe scurtatura si mai zic doar atat:

Andre, si eu tot asa stiam, ca pana pe la 1,5 ani e ok sa ii dai dimineata si seara masa de lp. Vad ca si fetele tot cam asa stiu.


Licurici, trimite-o la un control okiometric pe tanti aia. Pai ea nu le-a vazut in poze cat de mari erau comparativ cu palma ta? Sau credea ca ai maini de Greuceanu?
NU mai pune la suflet toate prostiile. Asa-i in lumea biznisului . Mergi cu curaj inainte, ca faci bine ce faci.


Monis, ce peisaj de vis la voi! Parca e desprinis dintr-o lume de basm.


Broscutz#1086;, supeeerbe pozele, supeeerba printesica, supeeeerba mamica! Ma bucur mult ca ai mai intrat sa scrii, ca mi-era dor de postarile tale.


lili
, mi s-a rupt inima cand am citit de Lila mica ce sufera dupa ursulet. Sper din sulfet sa gasiti altul exact la fel, cat mai repede. Si Timi are un ursulet preferat pe care il calareste noaptea prin patut in toate pozitiile, iar ziua ii roade nasul cu spor. L-am uitat odata acasa (am fost plecati pt 2 zile la bunici). Seara se invartea ca un leu in cusca prin patut si maraia a paguba. Cand ne-am intors, am intrat in camera si l-a vazut, s-a napustit asupra lui si efectiv gemea de fericire rupand cu dintii din nasul lui si calarindu-l in toate pozitiile.


La noi a fost astazi ultima zi de cosmar cu laptele praf. E clar ca nu ii place gustul. (cand a fost bolnav si i-am dat lp era NAN, acum Aptamil; deci, nu e vorba de o firma anume...ci de gustul in sine al lp). Am luat o cutie de LV UHT cu 3,7% grasime. Ce stiti de procentele astea de grasime? PArca spuneati ca trebuie sa fie cat mai mare, nu? (discutia a fost cu ceva timp in urma despre grasimea iaurtului, dar cred ca de aplica si aici, nu? ). Please, corectati-ma daca gresesc.


Am incercat azi sa ii dau lp cu cereale. Pfooooai, de la prima lingurita mi-a vomat tot, pana la ultimul strop. Am incercat si cu a doua, dar m-am lasat pagubasa, ca deja ii vedeam amigdalele. Tineti-mi pumnii pe maine cu LV, ca am mari emotii. Daca nu-l vrea nici pe asta? Eu ce fac?


Ma duc in pat, ca ma sageata foarte tare in partea dreapta.
Va doresc somn odihnitor si noapte linistita.

PS: LA MULTI ANI, ANA!!!
LA MULTI ANI, ROBERT!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Mai aveam de zis:

Lyly, slingul meu e cu inele, de la Diana cumparat. Hai sa vb pe mess sa vedem cum ti-l dau la probat.

Ralu_seby, de unde ai cumparat kaki?

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Sa va mai zic cateva de noi. Eu devin din ce in ce mai uituca. Am uitat sa felicit sarbatoritii La multi ani Ana! La multi ani Robert! Sa cresteti mari frumosi si sa fiti sanatosi.
Ce mai fac eu... pai cochetez cu ideea de a lua un sling...si ma pregatesc de doua evenimente aniversarea Andrei si Craciun. Deci caut cadouri si cele necesare petrecerii.
Sa va zic si ce mai face Andra mananca bine de cand ne-au trecut aftele si cam orice as zice ca am scapat de problema mancatului mai trebuie sa o conving sa stea in scaunul de masa si sunt multumita. Treziri avem cate 3-4 pe noapte incercam sa le reducem dar nu prea ne iese. De adormit adoarme usor 2 din 3 nopti, iarla pranz are un singur somn de maxim 1 ora. Azi ma uimit ca cerut la olita cand avea nevoie de pipi ... sper sa se repete mai des evenmentul. Ce nu vrea Andra sa faca este sa vorbeasca adik sa spuna cuvinte si pe intelesul nostru. Aspus acum 2 sapramani mama 3 zile dar numAi cate un mama nu mai mult in rest vorbeste pe limba ei.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

am adormit maimutica pe la 9, vad ca asta e ora care ii prieste, am incercat si mai devreme si ma tarziu...mergem asa in continuare si poate totusi reducem trezirile la 1 max 2 , nu la 4-5 cate sunt acu'

Dozz pe cuvant ca nu am vrut sa va induc in eroare, imi pregatisem semnaturica cu Mos Craciun , am trimis, iar cand am editat am sters-o din greseala, si a ramas mesajul fara semnatura...nu e in plan bebe 2 deocamdata, mai asteptam vreo 2-3 ani si apoi ne mai gandim

oricum, m-am prins tarziu de ce se hilizeau fetele , na, daca mie nu imi satea gandul la bebe

legat de ciorbita/supica, eu ii dau ciorba (foarte putin inacrita) e cat se poate de lichida, dar mai bagam in lingurita un cartofior, o bucatica de paine, niste legume, carnita, si papa foarte bine (mai bine zis papa, la trecut, in vremurile bune, cand nu se sclifosea asa)

mai vroiam sa-i spun lui Andre ca noi papam un singur biberon de LP cu cereale seara, dar mai papa tzitzi pe parcursul zilei, dar ma gandesc si eu ca 2 bibe ar fi de'ajuns intr-o zi

Raluci mor de curiozitate sa'l vad pe Bubu rontaind la ceapa

fug la nani, ne auzim maine, noapte buna
fara exceptie, da?


Draga Mos Craciun , as vrea, sa ne treci pe lista ta
Si sa vii pe inserat , sa ne pui daruri sub brad


Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Si dak tot m-am pornit sa va mai zic cateva. Mabucur mult cand povestiti de copii vostri ca spun diverse cuvinte si sper de la o zi la alta sa inceapa si Andra sa zica cate ceva.
Monis te rog sa trimiti niste zapada si la Iasi ca sa fie de Craciun ca aveti destula acolo si te mai rog sa o hranesti pe Mariana si din partea mea.
Licurici nu pune totul la suflet sunt si oameni care nu stiu sa caste ochii. E vina lor nu a ta.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fete dragi, va multumesc din suflet, asa sunt eu pun prea mult suflet si ma doare sa aud ca cineva a fost dezamagit. Daca a fost dezamagit sunt si eu dezamagita, nu ma intereseaza sa castig bani, ci sa fie si clientul multumit. Daca nu e multumit, mai bine ma las de afacere. De aia nu sunt buna eu de afaceri
Maini de Greuceanu nu am deci...sa fie sanatoasa!
Nu mi-a picat bine deloc de la bun inceput cand a trimis mail ca vrea dar sa o astept cu banii pe 7dec. Pe 7 dec mi-a trimis un mail in care spunea ca daca am pisicuta sa o trimit in aceeasi zi ca altfel ea nu o mai cumpara ca fiisa are serbare pe nu stiu cat si nu ajunge la timp, ca daca dureaza 2-3zile ea nu o mai vrea ca tot nu ii foloseste la nimic. Trebuia sa imi dau seama din tonul mailului de atunci ca nu e ok tipa..Plus ca m-am stresat si l-am fugarit pe sot in aceeasi zi la posta pana in ora 13 sa plece coletul atunci si nu a doua zi..nah..Asta e..Mi-am invatat lectia, trec la scris dimensiuni.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Ancutza multa sanatate Sabinei si sa se insanatoseasca repede.
Noi vineri mergem la vaccin si imi e asa de frica.
offf iar am uitat... mai aveam ceva de zis.
Vad ca discutati de lapte... dar de laptele de soia ce stiti? Se poate da la copii?
Ma bag la nani ca mi se inchid si ochii si neuronul e obosit si nu ma mai ajuta...
Va pupik pe toate si sa aveti o noapte cat mai linistita

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri (ciudat ca le-am primit de la mamici care alapteaza, cu atat de mai multe multumesc-uri). Dozz La noi supa-supa nu are succes, chestia intre supa si pure e de mare succes. Eu ma orientez in functie de cum face kk, daca face tare tare, ii fac o "supa" mai lesinata, adica mai lichida, daca face normala, ii fac mai consistenta. Licu Uite asa mai inveti si tu cu cine ai de-a face. Nu avea legatura cu munca ta si cu talentul tau, avea legatura cu felul ei de a fi si de a nu se uita la ce cumpara. Dar tu asa inveti cat si cum te executi. Continua ceea ce faci ca faci frumos!Tu fetele, sa va povestesc ca de nu-mi curg lacrimile si acum... credeti-ma pe cuvant. In timp ce stau cu Chiara, in ultimele zile, buni mormaie din careva camera, de regula "daca maica-ta ar pune la loc ceva", etc., eu ma joc cu asta mica si ii soptesc "bla bla bla". Asta se intampla de vreo saptamana. Ei, in seara asta, adormindu-mi copila, ii povestesc ce mare creste ea daca doarme mult, "o sa vezi puiu mamii ce mare si frumoasa te faci daca dormi", etc. Ia ghiciti ce-mi raspunde fata? Evident, nu? Imi tremurau bratele de ras si imi curgeau lacrimile, am incercat sa ma abtin sa nu intrerup procesul de adormire. Fug la 3 randuri si trictat si somnel. NB! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

ANA

ROBERT ANDREI

sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte numai de realizari in viata.

Mergi la inceput