Prietene la bine si la greu - 90

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Licu citit-raspuns

din pacate mai mult de atat nu cred ca pot in seara asta...maine dimineata pleaca sotul la Buc (fara noi) si trebuie sa ma trezesc devreme...Sabina mea parca e mai bine cu gatutul, merci inca odata fetelor care mi-au recomandat Tantum Verde

noapte buna fetelor

ps: Dana ma uit in fuga pe pozicile voastre, sper sa reusesc sa las ceva comentarii, oricum stiu ca sunt frumoase pt ca voi sunteti frumosi

Draga Mos Craciun , as vrea, sa ne treci pe lista ta
Si sa vii pe inserat , sa ne pui daruri sub brad

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Bonsoar. Mi-e somn. In seara asta experimentaram un efect al deochiului la Rares. Tare, tare urat sa vezi copil ca plange si suspina, realmente....si sa nu ai ce-i face...sau mai bine zis, sa nus tii ce sa-i faci.... Bine ca a trecut. Dupa vreo 4 "Tatal nostru", nush cate mangaieli pe cap, 1 cd cu cantece de leagan rulat de 2 ori si 90ml de lapte.

Tristeturi de alte feluri, hm...asa si asa...pana la urma, vorba poetului "de e pace sau razboi, bucurosi le-om duce toate"....

Recuperari, relativ la zi, dar cum neuronii sunt cam cat o varza creata....nu prea sunt in stare decat de niste "foi murate" ametite, adica.....am vazut poze si filmulete super frumoase....am retinut ca fuse ziua lu' Cuscru (LMA de la noi!.....am retinut dilema lu' Cuscri cu laptele - ginerica bea uneori 240 ml/seara, alteori 240 ziua si maxim 180 seara....asa ca, el nu e de luat ca etalon.
Mai stiu de Licurixu cu clopoteii ei, care sunt foarte frumosi...nu mai pune la suflet gurile rele, ok?.....de Lil, care suspina dupa ursulet (baga subiect ca trebuie sa gasesti rezolvare, musai)...Flo - succes cu agentia (si nu uita, pret preferential pt prietene, da?)...Monis, tare frumos la bunici!

.....nu mai stiu....si nici nu mai pot...iertare...v-am trimis un mail chiar din adresa noastra (aviz fetelor care doresc idei de meniu)

LMA sarbatoritilor pe care nu i-am mai prins la urare...LMA sarbatoritei de azi!

Noapte buna all!

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

'neata!
Nu s-a tezit nimeni???
Dau eu o cafea fierbinte si tare:
La SM e un frigggg!!! Brrr!!!

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Unde mai pun ca azi mi-am primit repros mai voalat asa de la neamuri ca de asta nu merge fata la varsta ei ca nu am timp sa ma ocup de ea..No comment.

Neamurile alea nu au treaba, curatenie de facut. Mor eu pe cei care nu pot dormi de grija altuia.
Fiecare copil cu ritmul lui

mami de Vlad (29.10.2009)

Poate curatenie chiar la Licu acasa, ca femeia sa zbate pentru familie si ei stau si se uita ca la film

Mergi la inceput

ralu imi vine sa te pup apasat.... ce noapte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata!
Nu pot sa spun mai mult decat...
Raport, noapte relativ bunicica
Madame Le Broscutz, auzi..da matale esti cumva la munci??? Tare ma bucur ca mai bagi nasucu si pe aici si mai zici doo vorbe de duh
Kreliutz, auzisem si eu asta cu deochiul..nu am probat-o si sper sa never. Eu tot incerc sa ma educ in privinta asta si sa cred ca nu e vorba de deochi ci de ceva strict fizic..poate o doare ceva de plange neconsolata sau e prea obosita, sau ii e foame..pampam

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata! Licu Imediat ai un email de pe o alta adresa decat prietene ... Lili Caut de 2 zile printre pozele tale poza cu ursulet sa vad daca nu ti-l gasesc aici, unde le-ai pus?Si sa curga cafea muuuuuuuulta....... Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

floricik nu stiu de ce da' m-a cuprins o veselie nebuna cand am auzit ca va deschideti business propriu BAFTA BAFTA BAFTA !!!!!!!!!!!!!!!
Bunica paterna, hai? (glumesc desigur). Ma bucur tare ca v-a placut Iulia.
Licu buna replica ( daca pot sa zic asa ) de la monis. Baga la cap si nu uita : nu te da nu te lasa, hooooooop-s-asa-s-asa!!!!!!!!!!!!!
ionela cafeaua ca cafeaua ( ca asa mi-a venit sa zic ) relaxarea vine de la lectura
dana ce incantare de familie sunteti!!!!! Esti absolut fermecatoare, la fel si partea masculina a familiei.
padi danke de cafia, deja trei sferturi e bauta
O zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Neatza,
rog din suflet, cine e pe faza, sa imi ziceti si mie cat costa sania aia alpen bambino pe site-ul pus de many (planetshop.ro) ca mie mi se inchide calculatorul daca deschid pagina aia. Am apucat doar si am notat un nr de telefon, dar as vrea sa stiu un pret si eventual un cod de produs, ca vreau sa dau comanda si eu acum, poate avem noroc si vine maine.

Nu stiu ce ma tot agit asa cu sania asta, ca doar Dominic e ca un cuptor de ieri, azi noapte a avut 40 febra, numa cu supozitoare dupa curul lui am stat, deci sigur nu o sa il pot scoate afara, dar nah, am ramas setata.

Mutlumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

Am mai facut ca a baut-o clasa muncitore aproape pe toata

Broscutz

Licu' te e-mailuiesc later

Flo' bafta cu agentia! pare rau tare ca tb sa stea zburly asa departe

Dana, abia astept sa vizionez pozele

Andre, Lili nu are poza cu ursu'

Mergi la inceput