Prietene la bine si la greu - 90
Raspunsuri - Pagina 18
laurairina13 spune:
Floricik multa bafta, las ca o sa vina vremuri si mai bune pentru toti si o sa fie si mai bine pentru afacerea voastra! Stiu de asta vara ca aveati voi ceva ceva in gand, ma bucur ca ati decis sa faceti pasul asta. Mai greu e partea cu Zburly..off.Cate sacrificii trebuiesc facute pt mama lor de bani.
Bine macar ca mama ta poate sa stea cu ea si ca poti sta linistita ca ai incredere sa iti lasi copilul acolo.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
laurairina13 spune:
Fetelor nici nu stiu cum sa va spun, atat doar ca as vrea sa cred ca cuiva ii pasa de mine, si procedez precum Ancutza, daca are timp careva sa stea sa citeasca un mail..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
monis5 spune:
Smarandita pai hai sa facem o afacere cu kaki astia. Aici costa 4 lei / bucata . Inteleg ca la voi e moca sau hai cativa stotinki, acolo...
Bafta maine, tinem pumnii stransi sa vii numai cu vesti bune
Andre pai la ce clima aveti acolo, de unde nene masini de dezapazire? ma mir ca nu au inchis circulatia si scolile
gata, la pijamale, ca imediat vine prima trezire
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Fetelor nici nu stiu cum sa va spun, atat doar ca as vrea sa cred ca cuiva ii pasa de mine, si procedez precum Ancutza, daca are timp careva sa stea sa citeasca un mail.. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) Firefly's shop |
we have no new mail
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Fetelor nici nu stiu cum sa va spun, atat doar ca as vrea sa cred ca cuiva ii pasa de mine, si procedez precum Ancutza, daca are timp careva sa stea sa citeasca un mail.. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) Firefly's shop |
trimiteeee
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )
Ancutza_Bro spune:
Licu, aici suntem, acum am deschis laptopul, am adormit copilul si am timp sa citesc un "of"...sa stii ca pe mine m-au ajutat mult vorbele fetelor, si de-atunci le iubesc si mai mult, iar acum, dupa ce ne-a ajutat cel de sus sa ne mutam, parca sunt mai linistita, mai impacata...deocamdata nu pot sa-ti spun decat ca timpul o sa le rezolve pe toate
ps: vezi pe ce adresa trimiti mailul, da? nu la vreun inger pazitor, la prietenelabinesilagreu
Draga Mos Craciun , as vrea, sa ne treci pe lista ta
Si sa vii pe inserat , sa ne pui daruri sub brad
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
dana n. spune:
Buna seara!
Va multumesc din suflet ptr. urarile frumoase pe care mi le-ati adresat! Sunteti minunate!
Am avut o zi frumoasa. Am fost la coafor, m-am vopsit si tuns putin(m-au tinut acolo 3 ore jumatate, timp in care David se plimba cu cumnatica) iar seara la restaurant cu fratii mei si prieteni. David a facut iar ravagii (in sensul bun) pe acolo...este foarte sociabil si incanta pe toata lumea.
Sper sa reusesc sa pun cateva poze chiar in seara asta.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
dana n. spune:
Monis, noi tot nopti grele avem nu stiu ce sa mai zic sau sa mai fac...
Intrebai de tort..este facut de mine...pot dovedi cu masa de sticla pe care se afla
Licurici,
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
ionelamaria spune:
Andre, delicioasa Chiara plonjand dar mai ales revenind la suprafata in hohote
Ctit despre Licurici . M-a strigat piciul.
S-a dus elanul cand am vazut ceasul. Va pup cu drag si revin maine
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )