Prietene la bine si la greu - 90
Raspunsuri - Pagina 20
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion Ramonika, sa inteleg ca nu mai are probleme cretulina cu zgomotele din jur, de i-a placut asa tare la petrecere? ai dovedit infectia aia pacatoasa pana la urma? |
eu cred ca a trecut peste faza aia. asa pare.
despre infectie, deocamdata n-am mai facut, insa nu sunt sigura ca am scapat de microb. om vedea.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Neatza, rog din suflet, cine e pe faza, sa imi ziceti si mie cat costa sania aia alpen bambino pe site-ul pus de many (planetshop.ro) ca mie mi se inchide calculatorul daca deschid pagina aia. Am apucat doar si am notat un nr de telefon, dar as vrea sa stiu un pret si eventual un cod de produs, ca vreau sa dau comanda si eu acum, poate avem noroc si vine maine. Nu stiu ce ma tot agit asa cu sania asta, ca doar Dominic e ca un cuptor de ieri, azi noapte a avut 40 febra, numa cu supozitoare dupa curul lui am stat, deci sigur nu o sa il pot scoate afara, dar nah, am ramas setata. Mutlumesc! |
este 89 lei, nu are niciun cod, probabil ii spui numele
transportul e 18 lei primul kg, apoi cate 1 leu fiecare kg in plus daca platesti cu OP, respectiv 28 lei plus 1 leu daca platesti la livrare
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui lylyana.ionAndre, Lili nu are poza cu ursu' |
Andrecluj spune:
Lili Daca te ajuta, intra pe www ebay punct it, da-i cautare "orsacchiotto" si daca il gasim, il cumparam repede pana mai functioneaza posta. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
RamonaCopot spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lylyana.ion
este 89 lei, nu are niciun cod, probabil ii spui numele transportul e 18 lei primul kg, apoi cate 1 leu fiecare kg in plus daca platesti cu OP, respectiv 28 lei plus 1 leu daca platesti la livrare Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
broscuta_80 spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Neatza, rog din suflet, cine e pe faza, sa imi ziceti si mie cat costa sania aia alpen bambino pe site-ul pus de many (planetshop.ro) ca mie mi se inchide calculatorul daca deschid pagina aia. Am apucat doar si am notat un nr de telefon, dar as vrea sa stiu un pret si eventual un cod de produs, ca vreau sa dau comanda si eu acum, poate avem noroc si vine maine. Nu stiu ce ma tot agit asa cu sania asta, ca doar Dominic e ca un cuptor de ieri, azi noapte a avut 40 febra, numa cu supozitoare dupa curul lui am stat, deci sigur nu o sa il pot scoate afara, dar nah, am ramas setata. Mutlumesc! |
89 Ron din cate imi aduc aminte. Multi pentru Domi, incarcati de sanatate!!!
Edit : nah ca ti-a raspuns lyl mai repede, da' ea are mai multe detalii