ian-feb 2011 - BV SIMO, HAI CARMEN!!!(140)
Raspunsuri - Pagina 6
mica_daria spune:
SIMO
TUNDE ai fost tare cu transmisia ta...
Happy 35+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
Lorich spune:
inca nu?????
mai, eu ma supar...la odiseea asta chiar si cezarienele programate dureaza ore si ore si ore si ore???
ia sa bage cineva o nastere rapida, sa-mi revin!
eu am bagat nani, tin pumnii lui Simo...uof.. ce zi grea are... dar finalul va fi superb!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+
monika_bt spune:
Multumim, vulturule! asteptam transmisia urmatoare!
Saraca, Simo, ce oameni!! Sper pe mine sa nu ma tina asa ca eu tare-s rea la mancare, adica nu fac urat dar ma doare rau stomacul si capul...Doamne ajuta!!
HAIIII,NASICOOOO SIMO!!!!
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 29+
ziki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich ia sa bage cineva o nastere rapida, sa-mi revin! |
una asa, "stas" va rugam, pt Lori.
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 30s
felix
monika_bt spune:
Si cu bebe Eduard uitai sa va spun ca azi mi-am pierdut 3 ore juma la maternitate ptr o semnatura pe certificatul medical. Dar macar mi-a dat pana pe 1 ianuarie si de aunci intru in prenatal si gata.
Abia pe 10 ianuarie merg la o noua eco.
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 29+
madalina_m spune:
citat din mesajul lui mirela2 carmen pana maine dimineata nu primeste nik, nici mancare nici de baut o sa i se umezeasca buzele, in rest pana nu se elimina anestezia din corp, nu e voie nik imi aduc aminte ca eu am facut ceza la 8:45 dimi, nemancata de seara si cu clisma facuta, si abia la ora 4 dimineata urmatoare, am reusit s o pacalesc pe mama sa mi dea o gura de ceai va primi lichide pe vena ref la mancare, la filantropia cica in z1 ai voie sa manci 2 iaurturi, in z2 ou fiert tare si 2 cutii de branza fagaras, asta am aflat in vara cand am fost internata +34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999) AMR 14z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult |
Mirela, pe mine, acum 2 ani, dupa cezariana ma obligau sa beau 2l de apa ca sa elimin mai repede anestezia. Cred ca acum folosesc alt tip de anestezie. Mancare nu am primit, dar apa la greu!
33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
florintunde spune:
Ziki;am prim nr ..mrmultu...dac e ceva te anunt..
Tunde 30 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
maimutzica10 spune:
mirela2 eu am celestone acasa, e cel pt maturarea plamanilor de bebe in caz de nastere prematura, nu? (se injecteaza la mama);
ia nr meu de pe gmail si suna-ma, tre sa o intind rapid de la serv; dc nu, te sun eu diseara cd ajung acasa.
rox 31+ Marie Lorelei
think pink
madalina_m spune:
citat din mesajul lui mirela2 ref la mancare, la filantropia cica in z1 ai voie sa manci 2 iaurturi, in z2 ou fiert tare si 2 cutii de branza fagaras, asta am aflat in vara cand am fost internata +34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999) AMR 14z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult |
La Filantropia oricum dau putina mancare. Daca, Doamne fereste, dupa ce nasti ai nevoie sa mai stai prin spital o sapt-doua cred ca iesi mai slaba decat inainte sa ramai gravida. Eu am fost de 2 ori internata cate o zi si de ambele dati am murit de foame. Prima oara m-am internat la 14 si singura masa pe care am primit-o a fost la ora 16 (dupa o zi intreaga de alergat din spital in spital si pe la mai multi doctori) si a constat int-un cubulet cu latura de 3 cm de gris cu lapte. Dimineata nu am mai apucat sa mananc ca mi-au facut repede externarea ca aveau foarte multa lume de internat. La a doua internare m-am dus pregatita cu biscuiti.
33+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
bebelusi spune:
Spuneti-mi si mie va rog ce stiti de Codruta si de Carmen, ca eu am ratat
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 36 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"