ian-feb 2011 - BV SIMO, HAI CARMEN!!!(140)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelu86 spune:
Sunt prin zona. dc e poti da mesaj. nu e probl 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 16 zile pana la marea intalnire 
madalina_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich inca nu????? mai, eu ma supar...la odiseea asta chiar si cezarienele programate dureaza ore si ore si ore si ore??? ia sa bage cineva o nastere rapida, sa-mi revin! eu am bagat nani, tin pumnii lui Simo...uof.. ce zi grea are... dar finalul va fi superb! ![]() Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 35+![]() |

Si eu ma gandeam pe la pranz la acelasi lucru: toate nasterile din odiseea noastra de lasa asteptate? Ce emotii ...
33+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
florintunde spune:

HAI SIMO!!!!!!!!

n-am plecat inca..![]()
poate scap de sotior sa nu ma duca cu EL
ASTEPT CLIPA CEA MARE
Tunde
30 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
numeioana spune:
Am vb la Brasov si mi-a iesit candida si streptococ la analiza. Trebuie sa iau antibiotic 4 zile si un ovul.
A mai avut cineva streptococ si nu mai stiu cine. Ce tratament a luat si a scapat de el?
mami de David si 38+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
florintunde spune:
CODRUTZA?..N-ARE NR PE CONTU COMUN..?
Tunde
30 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
numeioana spune:
Mama, sacara Simo, cred ca nu mai poate de nervi! Sa astepte atata! Nu e vorba ca e nemancata sau nebauta... asteptarea insasi te ucide
. Pana acum nastea natural de 2 ori
.
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
missmj spune:
Moamaaaa ce somn m-a luat, ma intind o ora,imi pun ceasul sa sune
Va pup
Hai Simo ! 
carmen
35+ cu
Andrei
tierry spune:
Numeioana, de care streptococ? Beta hemolitic sau din ala aurit? Aurit am io, in nas, si-l dau cu Fucidin... daca e din ala beta, nu ma pricep...
Fetelor, asa te tine la operatie cu anestezie, generala, cel putin. Stiu ca anul trecut cand m-au operat de chist, operatia a fost marti pe la 12-1, si de duminica dupa-masa nu am avut voie sa mananc nimic, doar apa sa beau.
A fost cam nasol ce-i drept, si iaca ca tot mi-a fost rau dupa aia, de la anestezie, desi ei zic ca d-aia nu te lasa sa mananci. Cica la ceza cu din aia in coloana, poti manca... acu nu stiu, ca eu din aia nu vreau sa experimentez..brrr![]()
Astept si eu vesti de la Simo, tot dau refresh aici ca nebuna
bebelu86 spune:
Adita are nr COdrutei. a incercat sa dea de ea, dar nu ii rasp. 
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 16 zile pana la marea intalnire 
numeioana spune:
Streptococ Beta hemolitic. Ala auriu parca e stafilococ, alta mancare de peste
...
Hai Simo!!