Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 5
Florentina G spune:
La Multi Ani 2011!!!!!!
Sper ca anul ce a venit sa fie unul mai bun pentru toata lumea, sa ne bucuram de copii sanatosi,de liniste si sa ne vedem implinte dorintele de la cele mai mici pana la cele mai indraznete!
mygirl spune:
La multi ani cu sanatate in 2011!! Sa fie un an asa cum va doriti!
Sper ca anul acesta sa fiu mai mult alaturi de voi, mi-am facut in liniste la sfarsit de an 2010 un wishlist pentru 2011 si sper sa bifez toate punctele (unul dintre ele este sa fiu mai activa la topicul nostru :).
Revelionul l-am petrecut in 2, eu si sotzul, acasa. Romantic si linistit. Alex e la munte cu bunicii, vom merge si noi acolo intr-un mic concediu weekendul viitor. Pana atunci suntem singurei, ne incarcam bateriile.
Inca o data un an bun si fericit! Va imbratisez cu drag
Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)
nelia spune:
La multi ani! Un an nou bun, cu multa sanatate si multe impliniri pe toate planurile! Va si sint fericita ca va cunosc, personal sau virtual!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
ioanailincam spune:
La Multi Ani cu sanatate, fericire si numai bucurii!
Nu pot sa cred ca trecura si sarbatorile. De maine barbatul o ia de coada, desi avea si saptamana asta de concediu, s-a trezit in ajun de Craciun ca era aprobat cu semnul intrebarii. Si cum sefa e in nu stiu ce insule tropicale, in zadar a intrebat el pe mail de ce e cu semnul intrebarii, vaca Domnului nu a raspuns (ma rog, mai e o sansa, ca trece acum pe la birou sa verifice, dar e ceva de genul 0,1%)- desi stiu in mod pertinent ca isi citeste mail-ul zi lumina.
Mai rau e ca luni si marti e si Ana acasa, deci o sa-mi manance urechile copiii. Ce tampenie de structura de an scolar, sa incepi scoala miercuri, auzi .
Noi de Revelion am fost singurei, trebuia sa ne mai vedem cu o familie, dar s-au imbolnavit copiii lor asa ca am abandonat. Am mancat frumos seara, la 12 noaptea ne-am chiombanit la artificii (am dat si noi, dar doar cateva ca era un friiig), la 1 eu m-am culcat ca il asteptam la cotitura pe bebe cu trezirile dese. Culmea e ca a fost chiar cumitel, tocmai la 4 a mancat, am avut si eu ragaz sa ma odinesc.
Cam atat despre noi, ma duc sa caut ceva de mancare, fratilor, de la o vrem,e bag in mine ca-ntr-un spital, cred ca m-am si ingrasat un pic. Ce ma fac dupa ce nu mai alaptez ca acum asta mi-e scuza? Hai, seara buna!
Cloreta spune:
La multi ani si de la noi, un an mai bun decat cel care a trecut, fericire multa si sanatate cat cuprinde!
gabitzam spune:
Azi incepe si concediul meu, ca m-am intors la servici Dupa mai mult de o saptamana de stat cu amandoi copiii, ma declar doborata si clar o platesc prea putin pe bona lui Raducu Frate, astia doi ai mei s-au intrecut care mai de care sa-mi puna creierii pe moatze. Batai, urlete, tipete, impacari, joaca, iar bataie, "mamaaaaa, uite ce face Raducuuuuu", "Mamiiii, a vivit Andeiii pe Aducuuuu, oaaaaaa" si tot asa. In timpul asta trebuia sa fac mancare, am facut salata de beuf, treaba prin casa, calcat, etc.
Pfuaaaa, bine e sa-ti bei cafeaua in liniste!
Androix spune:
La multi ani pe 2011! Sa aveti parte de sanatate si impliniri in anul care a inceput!
Gabitza, esti mortala!
Eu sunt in "concediu" si profit cat pot: Mihai e acasa si se joaca cu kinderii, le pune masa, se trezeste cu ei dimineata si toate cele. Eu am fost de-a dreptul nesimtita si dorm pana ma trezesc ametita de atata somn. Dar o sa treaca si traiul asta, era cat pe ce sa treaca incepand de azi, dar vad ca Mihai a fost liber si azi. Mai stam putin le dau sa manance de pranz, ii culc putin si vrem sa dam o tura cu sania pe-afara ca ninge si s-a pus iar zapada pe jos.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
gabitzam spune:
Mai, mamici de baieti, am si eu o problemuta cu Andrei. Banuiesc ca e doar o faza, o curiozitate, Costi zice ca e normal. Sta mai toata ziua cand e pe acasa si nu face altceva, nu se joaca, deci sta cu mana in pantaloni, la putzulica. Nu-l doare, zice ca nu-l deranjeaza nimic, il imbrac cu chestii lejere. Probabil doar se "descopera".