Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 4
Ada_74 spune:
LA MULTI ANI!
Un La multi ani special Stefanutilor nostri! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Noi am petrecut Craciunul la sora mea. L-am asteptat pe Mos Craciun impreuna cu toti copiii prietenilor nostri, inclusiv parintii din dotare. Au fost 11 copii emotionati si nerabdatori sa-si primeasca darurile. Pana si nepotul meu, care are 9 ani, mi-a declarat dupa aceea ca a fost Mos Craciun adevarat, si nu vreun ajutor oarecare. Fi-mea a fost tare de tot, nu a vrut sa se duca la Mosu', dar tot timpul cat ceilalti copii si-au spus poeziile a incercat sa fure din sac un cadou, care intamplator era chiar al ei, o cutie mare de plastelina. M-a distrat ca tot insista, dupa fiecare esec mai dadea o tura, mai studia sacul si se apuca iar sa traga de cutie, intai timid, cu o mana, apoi cu toata forta.
Dupa ce a primit intr-un final cadoul a venit momentul pozelor. N-a avut curaj sa se duca in bratele Mosului, dar s-a bagat in fata lui sa-si arate cadoul, pe care l-a ridicat asa cum a putut ea mai bine. Am reusit sa fotografiem o cutie mare cu picioare. .
Am pus cateva poze, dar de a doua zi, pentru ca atunci cand a venit Mos Craciun eu em fost ajutor de mos, iar Iuli a filmat. Cand o sa recuperez de la prieteni, le postez si pe acelea.
http://www.dropshots.com/Ada_74_1#date/2010-12-25/18:34:07
Lili
Androix spune:
La multi ani de Sf. Stefan! Sa ne traiasca Stefanii!
Filip s-a trezit si a venit direct la noi sa-si primeasca mult asteptatul cadou. Nu stiu ce a avut de s-a tot razgandit. De la mos craciun a cerut la inceput de decembrie un lego cu masina care aresteaza (masina de politie) si in seara de Ajun el vroia sa-i scrie mosului scrisoare ca sa-i aduca o marioneta. Aveam marioneta pregatita pentru azi si aseara ii dadea zor ca el vrea nas de clovn. Pana la urma si-a primit marioneta si e foarte incantat.
Lili, am ras de pitica ta, o si vedeam incercand sa-l fenteze pe mosu Astept cu nerabdare sa vad cutia cu picioare. Pana atunci m-am uitat la ce ai postat deja. Nu-mi vine sa cred ca a disparut bebelusul ala bucalat si a rasarit o domnisoara in devenire. M-a topit cu pletele ei blonde, iar la nunta sau botezul ala asa gatita in rochita rosie cu trandafir e absolut delicioasa, de pus in revista!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
ioanailincam spune:
La Multi Ani pentru toti Stefanii, sa ne traiasca!
Noi suntem pe acasa, ne minunam de zapada de afara; culmea e ca maine trebuie sa ne caram de acasa cateva ore ca vine femeia la curatenie si n-am idee unde sa mergem, ca de mall-uri suntem satui (eee, vorba vine, eu nu, mai ales ca au dat drumul la reduceri)
Tulai, acum constat ca ieri a fost ziua lui Andutzy si in plus cred ca am ratat cu urarile toate sarbatoritele lunii decembrie, si nu au fost putine; asa ca, cu scuzele de rigoare pentru intarziere: Denisa, Pisik, Lucas, Andutzy - La Multi Ani, sa ne traiti 1000 de ani!
Lili - chiar ca e frumoasa foc mititica si are ochii lui Sergiu, banuiesc eu ca ai familiei, de altfel.
Androix - nu intelegeam eu de ce mai pastrezi un cadou pentru azi, ma gandeam ca am ratat vreo sarbatoare si nedreptatesc copilul
. In sfarsit m-am prins ca Filip e si Stefan, ii urez La Multi Ani!
Cornelia - La Multi Ani pentru Stefanul cel nazdravan!
Gabitza - La Multi Ani pentru Stefanul cel ochios!
Nelia - ce bine ca ai mai aparut!
Hai sa aveti o seara frumoasa!
Cornelia spune:
Multumesc pt. urari de sf. Stefan! Urez si eu la multi ani Stefanilor de Androix si Gabitzam si tuturoro Stefanilor din viata voastra. (ca de obicei, sunt in intarziere )
La multi ani fericiti Andutzy!
Lili, super petrecere trebuie sa fi avut. Imi imaginez ce zarva . Asa venea Mos Craciun la noi in copilarie, eram vreo 8 veri de varste apropiate. Tare frumos era si inca ma emotionez cand imi amintesc. Mosul era bunicul meu, pana am crescut si ne-am prins .
Pup! Ma intorc la hartoage, ca la anul sigur mi se ridica statuie .
iuliana spune:
Dragele mele, va urez un an nou plin de bucurii, fericire, sanatate si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca! Sa ne vedem/auzim cu bine in 2011.
gusta spune:
Buna ziua.
Va doresc un an cat mai bun si plin de realizari si tot ce va doriti si multa sanatate si multa bucurie din partea celor maricei.
La multi ani.
Marilena si Mara Augusta
gabitzam spune:
Nu stiu daca mai citeste Chris pe aici, dar as vrea sa-i urez la multi ani fericiti! Sa fie sanatoasa si sa aiba noroc. Mi-e dor sa o mai vad pe Carina.
Fetelor, va imbratisez pe toate in grup, ma bucur ca am mai petrecut un an impreuna, sper sa ne fie bine la toate in continuare, sa ne vedem copiii cum cresc mari, frumosi si sanatosi.
simona_filipas spune:
Va dorim un an mai bun cu multa sanatate, fericire si mult noroc.
La Multi Ani!
robotzica cucului spune:
La multi ani, fetelor, sa fiti sanatoase si multumite in 2011, si puii sa creasca frumos!
NewMami spune:
"La Multi Ani!, 2011 " sa aveti un an bun, cu sanatate, fericire, bucurii, pace in lume, job-uri banoase, fiecare zi sa fie o zi cu zambetul pe buze.
Sa fie copii sanatosi, sa creasca frumos, ascultatori, caci sunt cea mai mare realizare a noastra. In jurul lor se invarte tot universul nostru.
Va si sa auzim numai de bine in noul an.