Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 17
Androix spune:
Mai, nu cred ca mi-as face casa la marginea orasului, sau mi-as face dar la alta margine Chiar m-as duce mai aproape de socara-mea.
Mihai are carnet. Din 97, chiar cu cateva luni mai inaintea mea. Eu il am din octombrie el din iunie. Si nu conduce cu tot carnetu lui. Acum e expirat, probabil va trebui sa-l refaca daca chiar se tine de cuvant. Azi a fost chiar tare o faza: a venit mama la mine s-o duc cu masina la piata sa cumpere vreo 20 de kile de cartofi ca nu mai avea si a venit la obor sa-i ia mai ieftini. Am iesit pe usa si s-a lipit si Mihai de noi cik sa-l las si pe el la obor, chit ca eu n-o luam prin intersectie ca aveam drum in spatele pietei. Ei, poftim ca era mega aglomerat si auzi ce-mi propune tot el: iesi prin spate pe la baicului, ma lasi la munca si pe urma te intorci frumos si intri la piata! Zic, uite ma cum esti, cum te-ai scos tu acum. Da maica-mea de colo: lasa, lasa, io tin cu el, du-l si pe el la serviciu, ce? Ce surpriza surprinzatoare: cele doua persoane adulte din viata mea pentru care sunt sofer dedicat tin una cu cealalta cand vine vorba sa le duc cu masina in diverse locuri! N-as fi crezut!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
NewMami spune:
OlgaM, mi-am delectat privirea cu pozele voastre. S-a facut asa de mare Maya … I le-am aratat si lui Patrick si mi-a spus imediat … mami e Maya … si urmatoarea intrebare a fost … cand vine la mine
E tare frumoasa , nobila, eleganta. Vei avea de furca cu pretendentii .. care din cate vad acum sunt imaginary … gen Harry Potter dar mai incolo …
In luna decembrie … daca zic ce a fost la noi la moda ..Barbie and the Three Musketeers si Barbie and the Diamond Castle. Acum vad ca se uita la Toys Story 3, care l-a refuzat mult timp … oricum Patrick e mai sensibilicos cand vine vorba de filme. I-a placut f. mult Yogi Bear (desene cat si cel de la cinema) si Tangled.
Ati primit report card-ul? Cum e la scoala privata cu calificativele? Sunt la fel ca si la scoala publica? Patricka avut un report card f. bun, ptr. care am mers la ski doua zile :)
Patrick n-are scoala nici azi nici luni. Nu-i mai place sa stea in daycare, vrea la scoala tot timpul.
Asa ca a rugat-o de ieri pe Frau ieri sa-l ia si azi mai iute, si Frau buna cum e s-a dus la 2 si l-a luat. Au mers la Muzeu, Library, etc ...mare smechier.
.. peste vara e musai sa gasim un summer camp, ceva activitati mai interesante. Eventual 3 zile/ saptamana summer camp , dar totusi as vrea sa tine 2 dimineti daycare-ul, dupa care sa-l ia Frau lui sa mearga la tenis si acasa la pool. daycare-ul e f. handy ptr. zilele ca snow day, no school, etc. Am mai gasit un camp promitator langa serviciul sotului, sa mearga acolo 2 saptamani. Au tpt felul de cluburi speciale Lego Robotics, tenis, etc. Apoi trei saptamani vom fi in tara. Vom vedea dar greu cu vara asta ... fericita esti ca nu muncesti peste vara. Nu mai ai un loc la tine ??? ca ma mut in Ann Arbore sa fim vecine .
Florentina, te-ai descurcat foarte bine la emisiune si mi-a placut mult de tot masa de fructe si ciocolata aranjata de voi. Multa sanatate lui Patrick. Cum a fost la sedintza cu parintii?
Gabitzam, cum a fost in deplasare. Ai reusit sa te mai odihnesti, sa-ti limpezesti gandurile? Din cand in cand e bine meritata cate o iesire de una singura.
Androix, Bravo flacaului ptr. premiul primit. Multumesc de urari, sa dea Domnul ... vom vedea ce va mai fi mai incolo, deocamdata ii face placere sa inoate si merge bine. La varsta lui nu prea are alti concurenti mai buni ... dar mai incolo cine stie, apar toti mai multi copii si sunt f. buni. Duminica avem cred ca ultimul concurs pe sezonul asta, pana in toamna.
Mi-au placut tare mult pozele de la sanius. Cine e pozarul? se cunoaste maestria, dar si are protagonisti de valoare !
Si eu m-am speriat cand am citit de accident ... bine ca n-a fost decat cu saniutza.
De condus ... la noi e musai, nu exista luxul de a alege ... altfel ramai acasa, nu prea ai cum sa te deplasezi. Ambii suntem soferi. Sotului chiar ii place sa conduca. Eu o fac , nu stiu daca imi place sau nu ... dar nici nu ma intreb
Noi avem weekend lung si asteptam fetele frumoase de la Toronto care vin sa-i faca galerie si la concurs.
Speram sa facem o iesire la ski ... dar ultimele 2 zile a fost primavara si e cam moale din pacate. Se raceste de azi din nou, dar nu cred ca e suficient sa sa poata reface zapada pe partii ... poate weekend-ul viitor sa ni se mai arate de o tura la ski.
va doresc un weekend cat mai frumos.
Florentina G spune:
Newmami, multumesc pentru aprecieri!
Sunt tare curioasa cum ii va placea lui Patrick in Romania... aici nu sunt nici pe departe atat de multe optiuni sa-ti "distrezi" copiii. Se fac incercari si la noi insa la ce preturi se practica... ar trebui un salariu gras investit numai in asta..
Cum Patrick este obisnuit sa traiasca intr-un ritm alert, sa faca cel putin 2-3 lucruri interesante pe zi, ma tem ca se va plictisi repede aici! Unde o sa stati cand veniti in Ro? Sa ne spui din timp ce planuri aveti, poate reusim sa ne intalnim
Chiar, ce ziceti sa organizam o intalnire maaare, cu toti copiii - cu fantana de cioco asigurata....sa vedeti si pe viu ca in poze v-am tot aratat...
La sedinta am fost cam dezamagita... foarte slaba prezentarea si lectia in sine... Cred ca si la grupa mica s-ar fi facut mai bine...au pus copiii sa incercuiasca figurile geometrice pe o foaie.... care erau oricum grupate pe culori.... gramada rosie, gramada galbena si gramada albastra. Apoi ne-au aratat cum stiu copiii nostri sa numere pana la 9... Jalnic...!
Ideea era ca vroiau de fapt sa ne informeze ca anul acesta nu se vor mai face inscrieri la gradi si se vor suplimenta grupele cu cate inca o grupa, luand astfel cate 8-10 copiii de la cele existente... Mi se pare o idee buna numai ca nu stiu cati parinti vor vrea sa isi mute copilul la o grupa noua... Eu una m-am hotarat sa o mut pe Maya, mai ales ca educatoarele care vor lua pregatitoarea de la anu' sunt aceleasi pe care le-a avut Maya in grupa mica. Facand o comparatie intre fisele si caietele Mayei de anul trecut si cele de la grupa mica, aproape ca nivelul este mai ridicat cand era in grupa mica!
gabitzam spune:
Fetele, sunt acasa !!!
M-au asteptat baietii mei la aeroport, Andrei a ales special pentru mine un buchet cu trandafirasi mici si multi si galbeni Mi-a sarit in brate si era tot un zambet, tare m-a impresionat. Iar Raducu tipa tare prin aeroport, "Mami, ai veniiiit, ai veniiiit!". Ti-e clar ca am dat apa la soricei asa nitel, tare mi-a fost dor de ei. Dupa ce-a trecut faza cu pupaturi, imbratisari, iar pupaturi, au inceput sa ma traga de bagaje sa-si vada cadourile
Ale lor le pusesem la bagaje de mana, in caz ca se intampla ceva cu bagajele, sa le am macar pe ale lor. (Cei de la KLM sunt renumiti ca pierd bagajele prin aeroporturi).
La Luxemburg a fost vreme acceptabila, stateam mai toata ziua la cursuri, m-am mai si plimbat nitel, dar noroc ca stiam deja orasul, altfel cred ca ma ofticam ca se intuneca repede. Ma enervau cu magazinele ca se inchidea la 6 peste tot, doar mall-urile erau pina la 8, dar erau in afara orasului.
Mi-a fost tare dor de baieti, vorbeam mult la telefon in fiecare seara. Andrei statea cu poza mea peste tot, dormea cu ea, a luat-o si la gradinita, nu credeam ca o sa imi simta lipsa asa tare. Raducu e mult mai sociabil si adaptabil.
Mama a fost la noi saptamana asta cat am lipsit eu.
Dar i-am gasit pe toti din casa racitit si mucosi, si cei mici si cei mari.
Sper ca sunteti bine, va pup pe toate. Ma duc sa citesc din urma ce-a mai fost pe aici.
Florentina G spune:
Gabitza, bine ai venit acasa! Ce emotionanta trebuie sa fi fost revederea cu baietii tai dragi! Aveti o familie superba, imi place tare mult de voi!
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor!
Va pup!
Florentina G spune:
Gabitza, tocmai ce am vizionat pozele, pe FB! Foarte frumos Luxemburgul, ai zice ca totul e pus cu cap la locul lui... si cel mai mult as zice ca mi-a placut "strada comerciala" - am vazut ca era si H&M, cum erau preturile, ai intrat?
Azi nu i-am dus la gradi, Patrick a tusit azi noapte iar pe Maya n-am dus-o de lene...
Mai fetelor ce o fi cu Danelutza de nu mai scrie deloc la noi... pe FB am mai vazut-o de cateva ori...
Va pup, sa aveti o saptamana buna, desi vremea se pare ca nu vrea sa ne ajute!
simona_filipas spune:
In sfarsit, mi-am facut si eu timp sa mai bag un ochi pe forum ca in rest nu prea apuc nici sa citesc daramite sa mai si scriu cate ceva.
NU stiu cum zboara timpul ca acum e luni si imediat e iarasi luni .Suntem intr-o continua viteza.
Am avut un week-end plin de peripetii si aventuri.....am fost la un curs la Busteni cu tot familionul .Totul la superlativ, cazarea, masa si printre am apucat si noi sa ne relaxam,sa vorbim ca altfel nu apucam.Totul bine si frumos pina la intoarcere cand am avut accident de masina. Intr-o curba a derapat masina si am intrat intr-una care venea din sens opus.Norocul a fost ca am intrat in cealalta masina ca altfel in rapa ne duceam la vale.
Ne-am ales cu sperietura si masina praf.In rest n-am patit nimic.
A avut Doamne Doamne grija de noi.
Cam astea-s noutatile.
In rest suntem bine si asteptam iepurasul si ziua de nastere
Sper sa revin cu poze ca de vreo 2 ore incarc la ele si nimic
simona_filipas spune:
o parte din poze
http://www.flickr.com/photos/11906214@N03
astea-s numai inceputul caci mi-am papat limita pe flickr ........si as mai fi avut o gramada de poze
[font=Comic Sans MS]
Androix spune:
offf, imi pare rau ca ati avut accident de masina. Slava Domnului ca n-ati patit nimic!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!