Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna seara.

am ajuns acasa azi dupa ce sambata l-am ingropat pe tata ma simt pierduta si nu stiu cum am sa reusesc sa merg mai departe.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Of, Doamne, Marilena, condoleante. Imi pare tare rau pentru asa o veste si asa necaz pentru tine. Te imbratisez si iti doresc putere sa treci cumva de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

marilena, sincere condoleante.

simona, ati avut mare noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Marilena, condoleante.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Tie iti doresc sa gasesti puterea sa treci peste asa o pierdere dureroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Marinela, imi pare rau! Ai grija de tine si de Mara, sa-ti dea Dumnezeu putere!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Marilena, imi pare rau! Sa va ajute Dumnezeu sa va reveniti cat se poate de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Intrasem sa va zic una alte, prostii de-ale mele si cand am vazut vestea Gustei m-am pleostit de tot.

Gusta - sincere condoleante si multa putere sa treci totusi peste acest moment dureros.

Gabitza - welcome back, chiar ca emotionanta revederea. Apropo de H&M, primul magazin se deschide pe 21 martie (se putea sa nu aflu eu?). Inca nu e sigur daca cel de la Unirea sau cel din AFI. SUnt foarte curioasa daca marfa va fi la fel de interesanta ca cea de afara pentru ca asa am astepta mult sa vina si C&A si gasesc ca marfa pe care o aduc la noi nu nici pe departe la fel de misto...

Androix - mi-am amintit intr-o zi ca citisem ca ai postat un subiect la generale si eu nu aflasem despre ce era vorba asa ca am cautat si m-a pus naiba sa ma inscriu si eu la vreo 2 site-uri din alea cu reduceri. Asa ca azi am si executat 2 oferte un curs de fotografie pentru barbat (ca se apropie ziua lui si mai nou e fan fotografie-prelucrat fotografie) si un sejur la munte, numai bine sa apucam si noi sa mergem undeva inainte sa reiau munca.

Si acum vestea zilei: Anei i-a cazut un dinte. N-am aflat prea multe amanunte dar se pare ca se misca si l-au scos. Sunt socata de-a dreptul pentru ca mie primul dinte mi-a cazut la scoala, dar am remarcat ca mai nou copilasii sunt mai precoce ca noi in toate, deci nu mai mir atata. Abia astept sa o vad.

Hai sa aveti o seara buna, ma cheama datoria adica Ciufex. Nu mai stiu daca v-am anuntat ca pana la urma a acceptat si lapte praf, mi s-a luat o piatra de pe inima. Ba chiar am senzatia ca in curand va manca mai mult lapte praf pentru ca laptele meu ori nu mai e destul ori nu mai e consistent ca mai nou mananca si la o ora jumate (iar noaptea la 2) si m-a chiaunit, nu alta. Pe de alta parte boraciunile sunt in continuare la mare cinste, sa ma calce daca mai inteleg ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

gusta-sincere condoleante! Este foarte dureros cand pierzi un parinte.

Anca-multumesc mult pentru complimente. Maya este in vacanta acum, deci faptul ca suntem ingropati in zapada nu ne afecteaza prea tare. Sper sa fie ultima ca nu mai rezist. Deja ma deprima. Asta dupa ce saptamana trecuta era primavara.
Ma intrebai de note. Noi am primit raportul dupa ce s-a sfarsit primul trimestru, undeva pe la inceputul lui decembrie. Acum suntem in trim II care se termina pe la mijlocul lui martie. Stiu ca Maya a obtinut note maxime la toate, dar nu mai stiu cum erau. Parca de la 1-3, cu 3 cea mai mare nota. La scoala asta unde este ea, deja au mai multe materii cu profesori diferiti. Cu invataoarea ei de baza face matematica, tot ce tine de scris si de citit si social studies. Pentru restul au diferiti profesori. Mai face sport, arte, spaniola, calculatoare, stiinte naturale, muzica si ora de biblioteca.

Ioana-si la noi in oras este H&M, dar cum orasul este mic, nici nu se compara cu H&M pe care il aveam cand locuiam in Boston. Deci si aici difera in functie de orase. In Boston era unul dintre magazinele mele favorite, aici dupa ce am intrat de cateva ori si m-am lamurit ca nu-mi place nimic, nu ma mai duc la el. In Boston aveau haine ca lumea pentru copii si ieftine. Atunci nu aveam copii, dar de acolo cumparam pentru copiii prietenilor. Aici am copil, dar H&M-ul asta nu are articole pentru copii.

Gabitza-bine ai revenit acasa! Si sotul meu se bucura de asemenea primiri de fiecare data cand pleaca si sunt putin geloasa. Eu nu plec niciodata de acasa si din cauza asta nu am niciodata parte de asa o primire. Ba cand ma duc sa o iau de la after school uneori ma intampina dezamajita pentru ca o intrerup din vreun joc pe care abia il incepuse. Ai zice ca dupa ce nu m-a vazut toata ziua, i se face dor de mine. Da de unde!

Simona-imi pare rau sa aud ca ati avut accident. Bine ca ati scapat toti cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Gusta, condoleante, multa putere sa poti trece peste aceste momente tragice. Sa ai putere sa mergi inainte pentru micutza ta, care are nevoie mare de tine.

Simona, wow bine ca nu ati patit nimic. masina, fierul da-le incolo se vor repara. Mie mi-e groaza de venitul in tara si condusul in Romania. E o adevarata jungla.
Foarte frumoase poZele si protagonistii. Ai slabit? Mie asa mi se pare.

Florentina, multa sanatate lui Patrick.Nu fi suprata pe gradinitza, mai trece cumva inca un an si la scoala e mult mai important sa prinda o invatzatoare buna. O sa recupereze imediat nivelul de cunostinte a celorlalti copii veniti de la alte gradinitze.
In legatura cu venitul in RO, gata am stabilit data fiindca intre timp s-a schimbat data nuntii .. si ne-a dat planurile peste cap. Nu ne era de nunta in sine, dar este o oprtunitate sa ne intalnim si verisoarele sotului din Frantza, tine si soacra-mea chef-ul de 70 de ani ptr. socru. Asa mai vedem si alte neamuri.Deci eu cu Patrick vom ajunge in tara pe 30 Iulie, sotul vine pe 7 August si ne intoarcem inapoi toti trei pe 20 August. La aeroport ma asteapta prietenii din Brasov, iar a doau zi plec la Medias. Ultima saptamana de stat in RO, din 16 august vom fi la Brasov. Mi-ar face placere sa se organizeze o intalnire, sa ma intalnesc cu cat mai multe dintre voi, dar nu pot in Bucuresti. Daca s-ar face la Brasov, sau daca ati veni la Medias nici o problema. Dar in Bucuresti nu ajungem deloc fiindca timpul este si asa f. scurt

OlgaM, eu m-am bucurat ca a mai nins si cica mai vine joi seara o tura serioasa. Sa nu ma bati . Acum ca s-a mai rarit cu inotul, mai avem un concurs pe March 19 - Finala , pana atunci avem niste weekend-uri libere si putem sa mai prindem niste ski. Sambata si duminica vom fi iar la Mt. Holly pe partii - yuhuuu.
Sarut'mana ptr. detalii ... la Patrick n-a fost cu note ci 4 calificative. Ei au o singura educatoare ptr. matematica, citire, dar ptr. specialitati desen, computer, sport, etc si ei au alt profesor si ii duce la clasa speciala ptr. aceste activitati. Doar ca el nu are full day ci doar de la 12 la 3 p.m.
azi avea o piesa de teatru la scoala si cica el era iepuras ... mi-a prezentat aseara rolul
E un smecher si jumatate, uneori are niste atitudini de copil razgaiat de ma doare capul! I-am facut chart pe frigider si la 3 atitudini (gen raspuns inapoi, obraznicie, etc) primeste o pedeapsa.Pedepsele se sterg duminica seara. La 5 nu are sambata fun in weekend (nu ski, nu playdate, nimic). La 10 nu va avea in nici o zi din weekend fun. Se pare ca de cand cu chart-ul s-au mai rarit pulseele de atitudine. Sa speram ca suntem pe calea cea buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns robotzica cucului spune:

Abia am gasit subiectul! Silenzio stampa or what . Sper ca toata lumea e bine!

La noi tot iarna, indarjita. Nu mai vreau, dar cine ma intreaba pe mine!

Ioana, si Mariei i-a cazut un dinte sambata trecuta. Maare entuziasm, in sfarsit vede toata lumea ca e big girl. Era ingrijorata ca alti copii de la scoala aveau dinti lipsa si ea nu.

Ca sa fie mandria si mai mare, luni i-a mai cazut unul - cuasi-accidental: a tras de manusa cu dintii si a picat si dintele vecin. Probabil ca abia se mai tinea, saracul. Cam trista i=a fost soarta, pentru ca a picat in zapada, in curtea babysitterei, si desi toata echipa de spiridusi a cautat cu frenezie, nu a putut fi recuperat. Obviously si understandably, Tooth Fairy n-a avut cum sa vina si pentru al doilea dinte.

Simona, bine ca ati scapat teferi. Nici nu vreau sa ma gandesc ce sperietura trebuie sa fi tras.

Androix, nasucurile voastre s-au reperat?

Mai scrieti cate ceva, va rog, ca ma deprim daca n-am cu cine sa vorbesc .

Poate reusesc sa va provoc: ce faceti impotriva tusei? Maria iar a inceput sa tuseasca, cred ca nici nu sunt doua saptamani de cand ii trecuse tura anterioara.

Mergi la inceput