Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Uni' ati disparut? Nu-mi vine sa cred ca mai am doar 2 saptamani de huzur, de la 1 martie o iau de coada. Ma rog, 4 ore pe zi pentru inceput, dar tare ma tem ca alea 4 ore vor fi 5 sau 6 si apoi din ce in ce mai mult. Problema cea mai mare e ca Ciufulica nu vrea sa ia biberon cu niciun chip: aseara am esuat lamentabil cu bibe Avent si lapte Nativa de la Nestle; in seara asta incerc cu bibe Tommy Tepee si... Bebelac. Ma streseaza rau problema asta, nu stiu de unde sa o apuc, sa-l conving sa ia biberonul; daca nu reusesc nici azi, maine ma mulg si-i dau sa vad daca nu-i place biberonul sau laptele de fapt.

In rest, ieri Ana a fost cu tac'su la Rapunzel, cica e genial filmul, iar azi am fost la patinoar si un pic pe afara si gata si acest week-end. Gata, ma duc sa fac o placinta de mere. mi-e o sila de dat pe razatoare la mere dar am primit multe de la ai mei si e pacat sa se strice. Hai sa aveti o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Pentru Ioanailincam-eu am comandat de foarte multe ori de pr site-ul din Anglia si Germania-majoritatea obiectelor se trimit si in Romania-dar trebuie verificate taxele de expeditie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Helou!

Flory, m-am distrat copios aseara cu filmuletul ala. O sa i-l dau si lui Mihai sa se amuze si sper eu, sa-l si puna nitel pe ganduri. Sunt acolo cateva faze care nu se pupa cu el, si cea mai tare e aia cu condusul ca el nu conduce. In schim stie frate sa citeasca o harta e gps-ul meu, nu mai sunt capabila sa merg la drum lung fara el.

Filip a avut miercuri un pui de otita si mi-a plans toata noaptea iar a doua zi dimineata am cedat nervos cand am vazut ca face si febra si i-am dat antibiotic. Iar vineri dimineata am plecat l amunte, unde nu am prea gasit zapada decat pe partie. Doua zile am mers in poiana, sambata ne-a prins o ninsoare tare dubioasa pe-acolo, ningea cu bobite de gheata, coborase la un moment dat si o ceata foarte deasa de imi era frica ca nu ma mai vede Gerogia sa se intoarca cu sania la locul de lansare. Spre pranz deja se asezase pe jos si cand sa mergem sa mancam la coliba haiducilor mi-am dat seama ca derapez pana si la urcare cu cauciucurile mele de vara. Asa ca ne-am razgandit si am zis sa nu mai pierdem vremea si sa coboram. Mi-a stat inima in loc la vreo doua viraje dar pana la urma am ajuns cu bine jos.
Iar daca nu aveam accidentul de ieri ar fi fost o minivacanta tare reusita. Ieri dimineata am zis sa nu mai pierdem vremea cu drumul pana in poiana asa ca am mers pe partia de la cheile gradistei pentru o partida se sanius, care s-a terminat repede si prost. Acolo partia se termina cam brusc intr-un gard din barne de lemn si cum partia era de fapt cam inghetata la prima tura copiii mei s-au descurcat bine dar la a doua s-au oprit cu capul intr-o barna d-aia de lemn. Filip si-a prins picioarele sub sanie iar Georgia nu a avut putere sa franzeze singurica asa ca s-au lovit. A fost cam nasol, m-am speriat tare si ei la fel, s-au si lovit, amandoi au nasucurile vinete si umflate zici ca au avut meci de box. Sper ca nu e nimic rupt pe-acolo, ma gandesc ca daca aveau piramida nazala fracturata s-ar fi umflat mult mai tare si vanataia ar fi fort mult mai pronuntata.
Azi au mers la gradinita deja nu-i mai durea decat daca se apasau pe umflaturi. Sper ca maine se retrage umflatura si o sa le treaca si vanataile.

Cu asta ne-am indeletnicit noi in weekend

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Androix, m-am speriat, am crezut ca ati avut accident cu masina - slava Domnului ca nu a fost mai rau!
Da, e foarte amuzant filmuletul si eu m-am distrat cand l-am vazut... mai ales ca m-am si regasit in cateva ipostaze. Iar in ceea ce priveste "GPS-uman alias sotul in dreapta" sunt in aceeasi barca cu tine...iar Mihai ar trebui sa se ia de mana cu Dan si sa..... nu mai zic ce sa faca, pentru ca eu sunt tare amarata din cauza ca Dan nu vrea sa conduca... si la noi asta implica mult mai multe din prisma a ceea ce facem!

Ioana, eu am comandat de 2 ori de pe amazon.uk si am fost super incantata. Mi-au adus coastre, coletele acasa si am platit destul de convenabil pt shipping. Au chestii foart emisto pentru bebelusi mai ales si comparabil cu preturile noastre chiar iesi in castig!

Azi am fost la "Nora pt. mama", am sponsorizat cu o masa de fructe si a trebuit sa si satu langa ea in timpul emisiunii.... asa ca m-a vazut lumea intreaga la TV.. a fost tare ca am inceput sa primesc mesaje pe telefon de la persoane de la care nu ma asteptam sa se uite la emisiune.... mi-a parut rau ca m-a luat pe nepregatite si nu m-am aranjat si eu sa dau bine la TV

Cum ati petrecut de Ziua Indragostitilor? Maya a fost foarte dezamagita ieri cand a auzit nu primeste si ea azi cadou... asa ca ne-am conformat noi si i-am luat banuti si ciocolatele in forma de inima... in rest nu am facut absolut nimic in spiritul acestei "sarbatori"!

Va pup! Noapte buna!

Mergi la inceput

Salutare! Pe scurt ca-s pe graba, tre sa plec intr-o vizita la alt bebe.

Simiena/Flori - multumesc de raspunsuri, am vazut pe Amazon un interfon pentru copii la jumatate de pret fata de cat il vand toti in Romania, si cu taxele de transport ma gandesc ca ies mai ieftin, o sa cercetez problema sa vad cat ar fi.

Ne-am uitat si noi la filmuletul buclucas, iar in acea noapte am si experimentat. Ana s-a trezit in toiul noptii tusind rau de tot, iar barbatul s-a gandit sa-i dea o pastila de Tantum Verde sa o mai calmeze: s-a uitat in cosul de medicamente (e un cos de paine de rafie), bineinteles nu le-a gasit. Asa ca la ora 1 noaptea a venit sa ma trezeasca sa-i spun unde sunt ca stie el ca sunt intr-o hartiuta dar nu le gaseste. Cu ochii lipiti la propriu ca-s chiauna de cand ma trezeste asta mic tot la 2 ore noaptea sa manance m-am dus si am extras - repet, cu ochii aproape inchisi - cutia in care se aflau (nici macar nu scrie pe cutie pe lateral, dar le-am gasit - e drept ca eu le pusesem inapoi in cutie ca stateain acea hartie ca monedele in fisic si ma enervau). Bineinteles ca s-a uitat socat la mine ce usor le-am gasit si mi-a dat si replica: Da, dar eu stiu sa gasesc nordul. Imi venea sa.

Androix - si eu credeam ca ati patit ceva cu masina, bine ca n-a fost mai rau.

Noi de ieri nu avem apa calda si caldura, am dormit toata noaptea cu aerul conditionat dat pe cald. AM sunat pe la 2 noaptea sa intreb cand se remediaza si mi-au zis la 7, iar cand la 8 am sunat ca nu venise nik mi-au zis ca la 12. Imi vine sa-i omor, nu alta, am cam tremurat ca nu face fata aerul la 3 camere deschise.

Gata, ma duc sa sterg copilul cu servetele, ceea ce urasc sa fac ziua cand ar trebui sa-l spal, mai ales la kk si apoi sa ne luam drumul, poate acolo gasim caldura. O zi buna!

Mergi la inceput

Ioana, tare replica sotului tau. Al meu s-a uitat aseara si cik s-a plictisit Daaaar ce credeti ca-mi spune azi in masina? Sa raman muta de uimire si sa iau primul stalp intre faruri de emotie si mai multe nu! Ca telul lui pentru anul asta e sa inceapa sa conduca Pana nu vad nu cred, din pacate nu m-am putut abtine si i-am spus si lui asta. Si m-a amenintat ca o sa ma lase sa merg cu tramvaiul. Pe mine!

Flory, pai cum mey, nou de ce nu ne-ai zis sa ne uitam si noi la teveu? Cand se da in reluare?

www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Androix, numai aventuri ati avut. Si eu am cam intepenit ca am citit pe fuga accident si am zis stop, reluare stai sa citesc atent. Bine ca nu si-au rupt copiii ceva.

Ioana si Alexia a fost tot sambata cu tati la Rapunzel. A venit f agitata de fericire ca a fost la film. :)

Flori, data viitoare poate stim din timp sa te vedem si noi live. :)

Mergi la inceput

salutare! Hai ca ajunseme pagina 2.

Eu m-am hotart sa mai stau si pe acasa azi,dar se vede treaba ca nu mi-am ales ziua buna: iar nu avem apa calda si caldura. Imi vine sa le pun bomba astora de la Radet, ce mama naibii au facut toata vara ca nu au oprit o zi macar apa calda iar acum, in toiul iernii, tot la 10 zile avem o zi cu pauza. Nu mai zic de avaria de acum 2 zile cand nu am avut nici noaptea caldura si am stat cu aerul conditionat deschis, care insa nu face fata la 3 camere.

Hmmm, as manca ceva dulce, imi fac cu ochiul gogosile din stanga paginii. N-am facut in viata mea si nici nu am chef sa afum toata casa, dar arata tare bine.

Androix - nu te bucura prea mult ca vrea barbatul sa conduca, in scurt timp va pune mana pe masina si s-a zis cu libertatea ta. Noi cand am luat Matizul barbatul nu avea carnet, eu aveam, dar nu conduceam. Dar m-am ambitionat sa conduc pana si-a facut si el scoala pentru ca nu am vrut sa fiu dependenta de el. Bineinteles ca dupa ce am nascut-o pe Ana el avea masina ca, de, se ducea la munca (metroul neffind chiar departe, dar nu s-a pus nicio clipa problema sa mearga cu metroul) iar eu trebuia sa ma limitez la distante pe care le puteam strabate cu pasul. Solutia a fost asadar sa luam a doua masina iar asta presupune cam multe cheltuieli, nu mai spun ca Matizul a imbatranit, ar cam fi timpul sa-l schimb, poate la anul...

Hmmm, ma duc sa vad daca gasesc ceva bun prin frigi, daca nu, macar un gris cu lapte sa fac. As iesi pana la colt dar pare ca e un frig afara, brrr, naspa rau. Hai o zi buna si va astept cu noutati ca eu n-am intrucat Ana a dormit 2 nopti la rand la bona si nu prea mai stiu nik de ea .

Mergi la inceput

Pai abia astept! Ii las lui loganetele si eu imi cumpar Duster
Macar sa-l tina gandul cel bun si sa-l duca la realitate. A zis ca o sa faca asta (impreuna cu multe alte lucruri restante) de indata ce o sa ma opresc sa-l mai bat la cap. Miroase a vrajeala de la o posta, dar ma mai amagesc putin.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Super tare, Anreea! Iti dai seama cate se schimba daca isi ia Mihai carnet!!! Puteti chiar sa va faceti casa in afara orasului ! Eu nu mai sper nimic..m-am bucurat degeaba cand frecventa scoala de soferi...si il vedeam chiar incantat... dar apoi nu stiu din ce motive (atunci parea a fi un concurs de imprejurari) nu s-a mai programat pentru examen.

Diseara mergem in club la party.... abia astept ca nu am mai avut iesiri din astea zbantuite de muuult!!!

Monu data viitoare sigur nu ma mai duc.... nu imi place deloc ipostaza in care m-am pus.... i-am zis lui Dan- trebuia sa ia o gagica de 1.80, sa o imbrace provocator.... si atunci sa fi vazut !

Patrick a racit si el..azi nu l-am dus la gradi. Acum sta cu capul la mine in poala....el, care nu sta o clipa locului.... Iar la 16.30 avem lectie demonstrativa si sedinta cu parintii la Maya - din cate am inteels vor sa ne convinga sa ii dam la scoala ca sa descongestioneze clasele.... de anul viitor nu au voie sa aibe mai mult de 25 copii intr-o clasa...

Va pup...ma duc sa ilpun pe Patrick in pat ca l-a luat somnul!

Mergi la inceput