Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
ioanailincam spune:
Androix - you read my mind, cu adoptatul. Inca o sarcina sa mai duc peste 3-4-5 ani n-as mai vrea ca deja pe asta am resimtit-o mai greu ca acum 5 ani (stiind ca de fapt nu am avut probleme, ca doar stiti ca am fost la birou pana in ultima mai mai mult sau mai putin) si sunt atatia copii amarati pe lumea asta, dar intr-adevar la noi cred ca sistemul e mult prea complicat, altfel de ce ar sta bietii bebelusi in leagane, iar potentialii parinti la rand. Mie nu de atasament mi-e teama ci de jalea pe care as simti-o: am inteles ca pe acesti copii nu-i scoate nimeni afara (3 asistente cu 30????), nu-i stimuleaza nimeni si multi au spre 1 an si nu fac nici jumate din cate ar trebui, cred ca mi se va rupe inima, caci mi s-a rupt numai cand am auzit, dar tocmai de aceea as vrea sa contribui si eu cumva. Of, iar m-am intristat.
omustata spune:
Ioana-sa-ti traiasca micutul crestin! Stii ca si mie mi-a incoltit undeva in adancul inimii ideea de adoptie. Dar vorba Neliei acnd am gandesc la cata birocratie exista in privinta asta mi se taie cheful.
Flori, Gabitza-noi problema asta cu "nu ma simt bine" ca sa nu merg la scoala o avem de un an de zile. Nu va spun ca le pune pe profesoare sa ma sune ca nu se simte bine si alea imi zic pe ascuns ca nu are nici pe naiba, dar m-au sunat ca sa nu zica ea ca nu este crezuta. La Maya chestia se trage pe jumatate din dorinta de a atrage atentia si apoi ei ii place mult sa fie bolnava si sa tsea toata ziua acasa cu noi.
Anca-la noi nu a fost atat de rau cum au prezis astia, dar s-au inchis scolile. Eu nu am stat acasa pentruca am rugat o prietena sa stea cu Maya (ea lucreaza la un day care si are liber cand sunt snow days), in schimb Maya s-a imbolnavit de joi, asa ca am stat acasa zilele urmatoare. Iti admir baiatul, este foarte talentat. Bravo lui!
Androix-bunicii mei au locuit in Vatra Luminoasa in blocurile alea de 3 etaje model vechi. Am amintiri asa frumoase legate de cartierul acela, de Parcul 23 august (acum parca il cheama Lia Manoliu). Este un cartier foarte frumoas si linistit. Am dus-o vara trecuta pe Maya in parc acolo de vreo cateva ori.
Fata mea este indragostat de Harry Potter. A vazut deja 3 dintre filme si azi fimineata ne-a spus ca a visat ca il iubeste . Soutl meu s-a uitat cu ea la filmele astea si la "Lord of the Rings" caci eu nu prea gust genul asta de filme. Ai vostri la ce filme se mai uita.
Am trimis si eu un link cu poze cu noi pe adresa comuna de email. Bucurati-va de vremea frumoasa din Romania. Aici vin geruri mari saptamana asta.
gabitzam spune:
Olga, chiar vazusem ieri invitatia de vazut pozele si voiam sa-ti zic, de cate ori ma uit la pozele voastre ma topesc dupa Maya cat e de frumoasa!
Azi chiar l-am oprit pe Andrei acasa, ca sa putem sa-i facem aerosolii si sa-i dam tratamentul si ne-a zis si doctorita daca putem sa-l tinem acasa cateva zile. Dar nici asa nu-i prea convine, cu picaturi si alea-alea.
Florentina G spune:
Olga, superbe pozele! Maya e o dulceata de fetita, are niste falcute... asa cum imi plac mie la fetite! Iar tu arati super, iti sta bine cu parul prins iar cand zambesti te transformi total.. arati cu 10 ani mai tanara!
Azi am ajuns un pic tarziu la gradi... si era o vanzoleala... Au pus doamnele afis la panouri ca astazi se fac poze pt 8 Martie si sa aducem copiii la gradi imbracati frumos... nu va spun cum stateau mamicile cu spuma, fixativ, care mai de care... baieteii cu camasa si cravata... sa mori, nu alta!
Florentina G spune:
Zilele trecute incepusem sa ii povestesc ceva lui Dan cu lux de amanunte... la care el m-a repezit spunandu-mi sa trec la subiect! M-am suparat pe el si i-am zis ca nu-i mai povestesc nimic de atunci incolo.... iar aseara mi-a pus un filmulet pe youtube... sa isi justifice fapta!
Va dau si voua link.... mi s-a parut genial filmuletul (sunt de fapt 4 parti) insa cu toate astea tot am pretentii de la el sa ma asculte, ca si eu fac eforturi sa ii incalzesc mancarea cand nu am chef!
nelia spune:
Florentina, nu am vazut filmuletele, ma voi uita un pic mai incolo, dar titlu imi este tare cunoscut: da, nici Octav nu ma asculta (eu ma supar rau, sa stii) si nici eu nu ma prea descurc cu hartile. Sint curioasa despre ce e vorba in filmulete, dar eu iti spun de pe acum ca nu au dreptate: daca simt nevoia sa vorbesc si am un partener, deci nu sint singura, atunci si el trebuie sa ma asculte!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
gabitzam spune:
Duamna, da' unde e linku?
Edit: nu stiu de ce nu vad filmuletul aici, dar am dat quote la mesajul tau si am vazut in text linkul.
Florentina G spune:
Pentru cine nu vede linkul il mai pun o data!
http://www.youtube.com/watch?v=SIqKuSC12LY&feature=player_embedded
De acord cu tine Nelia! Discursul mi se pare genial mai mult pentru felul amuzant al expunerii!
ioanailincam spune:
Bre, voi stit daca astia de pe Amazon livreaza si in Romanica. Parca nu, dar poate stie cineva cu siguranta?