Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Florentina, si Andrei al meu se dadea lovit de dimineata, ca nu vedem cat e el de racit, mai bine sa stea acasa decat sa se duca la gradinita. Are el ceva muci, dar nu e nimic grav, nu e cazul de stat acasa. Problema lui era ca tocmai incepuse Thomas pe Minimax si nu avea chef de imbracat.

Ieri am fost in Hornbach si daca n-au facut astia doi un mic balamuc acolo de-mi venea sa plec, sa zic ca nu sunt cu ei. Asa fac mereu prin toate magazinele astea mari. Pun mana pe tot, ar vrea sa cumpere tot felul de lucruri, se cearta, se alearga. Ne-am oprit la raftul cu sonerii de usa si nu va zic ce viteza aveau sa apese pe toate butoanele alea care erau acolo de demo pt sonerii.
Mi-am luat si o zambiluta in ghiveci si mi-am amintit de Gusta Marilena, ce mai faceti?

Duminica o sa plec pentru o saptamana la Luxemburg, via Amsterdam. Dar n-am timp sa ies din aeroport intre doua avioane, doar o sa frec dutyfree-urile pe acolo. Tot imi fac sperante a daca mai cresc nitel copiii sa putem si noi calatorii, ca pina acum n-am avut curaj cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Gabitza, de ce nu? Noi am fost acum doi ani pana la viena cu ei cu masina si n-a fost chiar asa de rau. Acum facem planuri pentru disneyland paris in toamna si poate un sejur prin turcia tot prin toamna, daca or mai fi bani

Flori, scuze sunt prinsa cu multe treburi si n-am apucat sa raspund. Bratari o sa fac, daca vrei ne putem vedea in ultimul weekend din februarie la curtea veche, la palatul voievodal ca e un targ acolo si m-am inscris si eu. Daca nu poti ajunge o sa-ti lucrez bratarile si vorbim sa ne vedem intr-o zi.
Sanatate Mayei!

Si noi am stat acasa doua saptamani in cap si i-am cam expediat la socrella. Cum va povesteam pana la urma am ajuns cu Filip la medica de familie care dupa ce a spus ca nu se aude nimic la plamani si nu e nimic suspect in gat ne-a prescris antibiotic. Ea saraca e de treaba, la multe ne ajuta foarte tare, dar cand vine vorba de raceli prea se repede cu antibioticul. In orice caz, am mai asteptat sa vad daca mai face febra si cum n-a mai facut nici nu i-am mai dat antibioticul. A fost pur si simplu o raceala la care Filip a facut febra dar s-a luptat si a invins singur boala.
Azi i-am dus la gradi si Filip si-a primit premiul de la un concurs la care a participat acum vreo 2 luni, dar pentru ca am tot lipsit si uitasem de premiu si eu si doamna si o intrebasem inainte de vacanta si si-a amintit ca avea ceva prin dulap dar urma sa caute. Ei bine, azi si-a primit o cutie cu 3 puzzle-uri care e cam pentru Gerogia de fapt, dar faptul ca a primit ceva, un premiu, si ca a ocupat locul II, a fost in egala masura pentru el cat si pentru Mihai ceva de dat pe spate. Tac-su cel putin era emotionat pana la lacrimi cand i-am povestit, cik: tu nu te gandesti? daca e singurul care a luat premiu de la el din gurpa??? Yeah right! Au luat toti, ca asa e la concusurile astea, dar el era praf, zici ca luase fi-su olimpiada de sah pe tara!

NewMami, v-am vazut pozele si filmuletepe pe FB. Nu glumesc deloc, o sa vina vremea cand o sa ma laud ca il "cunosc" pe Patrick Sunt absolut sigura ca va face performanta la inot. Bravo, felicitari pentru el!

Cloreta, pune lista ori aici ori la subiect N-am cumparat inca nimic, saptamana trecuta am ratat ca bleaga o oferta la un cabinet stomatologic pe motiv ca era cam departe de mine, trebuia sa cam traversez orasul, dar sper ca vor mai fi.

Ioana, e vreun complex rezidential pe langa tine pe-acolo, pe la gradina de sud? Noi ne distram maxim vizionand anunturi de vanzare de apartamente si a vazut Mihai o super ocazie, duplex 130 de metri utili, cu parcare asigurata, 70.000 de euro undeva pe oltenitei, cik direct de la dezvoltator. Eu cred ca se mai adauga ceva aici ca e prea de tot. Deocamdata ma tin tare ca lui Mihai i-ar surade maxim zona, mie nu prea.

Gata pauza! Si eu sunt plina de avant: trebuie sa muncesc, sa gatesc si sa frec baia. Toate pana la 4 cand trebuie sa alerg dupa astia doi.

Ati vazut ca aproape a venit primavara?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Ei, ei, ce de activitate, aproape ca in vremurile bune. Eu mai citesc pe la mamicile de nov-dec care scriu intr-un ritm ametitor, nu reusesc sa fac fata si imi amintesc cum umpleam si noi paginile... Dar sunt bune si 2 pagini de cand nu am mai intrat eu.

Am avut botezul sambata, a fost bine, Ciufex era cam flamand (cum altfel?!), a facut nasa scurta la mana tot leganandu-l, a marait ceva, iar dupa baita daca a vazut ca nu e rost de mancare s-a culcat cu matul gol si a mai mancat peste vreo 4 ore, cand i-am dat eu ca ma gandeam ca lesina de foame - cred ca a rezistat cam 6 ore fara papa, ceea ce nu are precedent de cand s-a nascut. Ieri am avut si baita, scurt si obiect, nu ne-am mai intins aiurea ca deja m-am cam saturat de musafiri.
Iar de azi suntem iar singurei, cum imi place mie. Bineinteles, mandrul a adormit exact cand ar trebui sa se trezeasca sa mergem afara ca e tare frumos si pe la 3 vine dr asa ca daca pierdem acum ocazia, dupa aceea se lasa frigul. Puteam sa bag mana-n foc ca daca aveam vreo treaba stringenta (as avea eu, dar am zis sa scriu oleaca), Maimutescu nu m-ar fi slabit deloc, asa, ca nu arde nimic, doarme cu sforaituri.

Androix - ansamblu rezidential propriu-zis nu e in zona, e un bloc (sau 2?), Octopus Garden parca-i zice, dar nu credeam sa fie asa mici preturile... Sa stii ca zona e buna (prea aproape de socri pentru tine

?), nici urma de drogatii din Dristor, parcul la 2 pasi, piata, mall-uri si se ajunge usor in centru.

Florentina - sotul meu are ochi caprui, iar eu verzi, nu albastri. Tata ii are albastri si initial am crezut ca asa vor ramane si ai Anei, dar dupa 2 ani au migrat spre verde (mai intens decat al meu). Ramane de vazut Ciufulica ce evolutie va avea (dupa parerea dr vor ramane deschisi...). Multumim de complimente, chiar frumosi copiii mei, ca doar sunt ai mei, nu? Plus asa zice restul lumii. Cat despre cresterea baiatului, clar fac diferenta, dar eu sper ca e mai mult din cauza ca e bebelus: adica la Ana imi sare tandara daca se mataie sa o ajutam sa se dezbrace, caci stiu sigur ca poate sa faca si singura asta si atunci ma otzarasc la ea (nu mereu, ca imi dau seama ca inca mai are si ea nevoie sa fie alintata). Pe cand el e neajutorat cu totul plus ca e bebelus - eu sunt oricum innebunita dupa bebelusi - si atunci imi face placere sa fac totul pentru el, indiferent cat de obosita sunt. Dupa ce mai creste el intentionez sa merg la o casa de copii, am aflat ca e una in zona Tei, unde sunt vreo 30 de copii la 3 asistente si va dati seama cata nevoie de dragoste si ingrijire au. O sa incerc sa-mi fac timp 2 ore in week-end ca sa mai pun si eu mana pe bebelusi si sa ajut si acolo.
Diferenta de crestere va interveni probabil mai incolo, cand astept sa fie si el mamos, evident, dar nu vreau sa cad in extremele de care stiti ca am oroare (sa vad eu cum fac asta...).

Gabitza - ah, pe cat imi e de drag asta mic, pe atat imi e de dor sa plec intr-un week-end lung prin vreo capitala europeana. Daca nu la toamna, atnuci in primavara viitoare urmeaza Parisul, am acolo o fost colega de birou care s-a mutat pentru 3 ani si ne-a invitat (si daca nu ne invita, tot mergeam, asa, mai scutim banii de cazare). Si Barcelona si Amsterdam ar trebui sa urmeze candva.

Hait ca se trezi, ii mufez oleaca de tzitzi si pe-aici ti-e drumul afara. Sa aveti o zi la fel de frumoasa cum e afara (ma rog, la noi, ca la Canada bag seama ca e prapad).

Mergi la inceput

Ioana, mersi ca m-ai lamurit, o sa mai sap dupa info.
E si cam aproape de socri, dar pana la urma m-am maturizat de acu 11 ani si nu mai vad asta ca pe ceva rau neaparat. Problema adevarata este ca sunt iremediabil indragostita de zona iancului/mihai coravu/vatra luminoasa. Iar Mihai este pieton pe viata. In rest cred ca m-as putea adapta, daca chiar e pe bune pretul asta.

Mergi la inceput

Si ce era mai important:

Sa-ti traiasca Ciufex crestin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Androix - si mie mi-a fost greu sa schimb zona, mi se parea mie ca Dristorul e de vis. Stii cum e cand te obisnuiesti, probabil si in Ferentari ti se pare acasa. Mi-a luat o vreme sa ma obisnuiesc si acum e foarte bine (mai ales de cand au deschis Sun Plaza). Vedeti si voi.
Multumim de felicitari, abia astept sa descarce barbatul pozele ca a facut sute cred, dupa ce le selectez va arat ca domnul a avut costum de ... lord. Cred ca dat nasa o avere pe trusou, dar a fost placerea ei.

Mergi la inceput

Sa stii ca am fost sambata cu copiii la film in sun si ma uitam dupa tine prin mall

Intre timp am elucidat si misterul duplexului de 70.000 de euro. Era de 120 de metri dar oricum.

Era in fix capatul celalalt al oltenitei: la capatul lui 34. Pai i-am zis si lui Mihai ce mi-e acolo ce mi-e popesti leordeni e fix pix acelasi lucru da macar in poepsti stau la casa. Dar cum el nu conduce pica. Asta ca sa nu mai zic ca am teren in baneasa dar pica tot din cauza lui ca nu conduce.
Oricum a vorbit la telefon si aia nici nu mai aveau duplexuri le vandusera pe toate, 3-4 nu erau foarte multe. Dar de cand cu anuntul asta cik pe toate le-au dat.
Am intrat sa ma lamuresc ce e si cu octupus ala, e un pic mai departe spre sos giurgului. Aia au impartire foarte frumoasa la apartamente acolo si au baie la fiecare dormitor, cel mai mic de 4 camere are 142 de metri patrati, deci cred ca si preturile sunt pe masura.
Am revenit cu picioarele pe pamant ca sa zic asa si continui sa ma delectez cu apartamente in blocuri de dupa 78 la piata iancului sau adiacent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Ioana, sa-ti traiasca micutul crestin!!! Abia astept sa il vad in poze pe Micul Lord cu ochi albastri! Ai dreptate cu zona ... indiferent unde stai te adaptezi si ti se pare cea mai ok varianta.. eu stau in Rahova si mi se pare foarte bine, tinand cont ca sunt la 2 statii de Liberty Center sau Afi Cotroceni, am si un parc la 5 minute de noi... Dan cel putin nu vrea sa auda de alta zona desi nu a locuit in alta parte in Buc, mutandu-se din Brasov aici.
Mi-ar placea si mie sa merg la leaganul de copii sa am grija de bebelusii nimanui... in spital erau intr-un salon 3 nou nascuti abandonati si mi se rupea sufletul de ei.. asa m-as fi dus sa ii iau in brate, sa-i dragalesc... erau frumusei foc si cuminti... niciodata nu i-am vazut plangand. Ce pacat ca sistemul de adoptii este asa intortochiat la noi... cred ca sunt sute de mamici care asteapta la rand sa adopte un copilas in timp ce saracii copilasi stau chinuiti prin spitale si case de copii.
Cat despre culoarea ochilor copiilor, din nou ai fost norocoasa... tatal meu are ochii albastri turqoise iar fratele meu verzi...speram ca macar unul din copii sa-i mosteneasca... dar nu a fost sa fie!

Androix, mersi mult, mi-ar placea sa vin la targ.. mai ales daca va fi frumos afara... iar daca intervine ceva facem cumva sa ne intalnim, cum ai zis si tu!

Gabitza, a picat la fix calatoria asta...cred ca de abia astepti! Plecati cu toti sau numai tu? Eu nu ma incumet sa ies cu amandoi la cumparaturi...doar cu cate unul, pe rand!

Mergi la inceput

Mai, cu bebelusii vostri! Mi-e si frica sa rostesc gandul meu secret: sa adopt un bebelus! Na, am scris-o! Lui Mihai nu as indrazni sa-i spun. Cel putin nu acum...
Cat despre varianta voastra mie mi-ar fi frica ca m-as atasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Scriu mic, sa nu ma vada Octav...

Teoretic, daca mai am vreo dorinta pe plan matern, este la fel ca a ta, Androix. M-am trezit pur si simplu intr-o noapte cu dorinta asta in mine, probabil ca am visat ceva, dar nu-mi aduc aminte... si de atunci prinde radacini, o simt cum creste acolo incet-incet... mi-ar placea sa dea si roade. Cine stie...

Numai ca nu mi-am propus nimic, nu ma vad ducindu-ma si zbatindu-ma pentru a adopta un copil, mai degraba ma vad facind ceva pentru ei in afara adoptiei... dar pe undeva, am asa vaga presimtire ca viata ma va aduce in situatia de a adopta unul. Nu as putea sa spun de ce simt asta, nu am simtit-o dintotdeauna, ci din noaptea in care a aparut in mine dorinta despre care va spuneam.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput