Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

luiza, felicitari!
scrie la semnatura [ baietel ] dar fara spatii intre paranteze

--------------------------------------------
Marina17+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

luiza felicitari pentru bebe Matei!!! Ce nume frumos.

Mamica de Sarah-Aimée & 13s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Multumesc Marina...proba de semnatura.

15+[baiat] Matei

Mergi la inceput

inca o incercare ca am scris baiat in loc de baietel...de la emotie.

15+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Bravo, Luiza!!!
Inseamna ca maine dimineata iti faci analiza la sange!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!
N-am mai scris demult,pentru ca nu mai am internet la servici si de acasa intru mai rar.Noi suntem binisor,bebe creste si e suta la suta baietel.Dar azi m-am speriat foarte tare,pentru ca am avut o scurgere maronie.Am fugit repede la spital.Se pare ca e o dezlipire de placenta.Nu mare,dar este.Si de astazi stau in patut.Sper sa fie bine in continuare.

Stefania,Doamne ajuta!M-am gandit mereu la tine!

Va pup fetelor si sper sa veniti toate cu vesti bune si totul sa fie bine!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 15+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pãmant!"

Mergi la inceput

Multumesc Angie si Inna.....da maine imi recoltez sange pentru triplu test...sper sa fie totul bine...Inna sa stii ca si eu m-am ingrasat, am luat 5 kg si abia am 15 saptamani.....

15+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Luiza,felicitari pentru baietel!
Succes fetelor care fac/au facut amnio zilele astea!
Ramonella,imi pare rau,stai cumintica in pat si te odihneste!
M-ati speriat de tot cu epiziotomia,eu am nascut prin cezariana prima data si acum as fi vrut sa incerc natural,dar m-ati speriat cu incontinenta urinara de dupa.Cred ca ma sperie mai mult ca durerile
Ieri m-am cantarit,m-am ingrasat 6,5 kg,dupa ce ziceti voi se pare ca e prea mult,aici nimeni n-a comentat nimic referitor la greutatea mea
Noi maine plecam spre Romania,de-abia astept,dar am si emotii o groaza,vom merge cu masina si cu zapada asta...Sper sa fie bine si sa rezist si eu atatea ore in masina.

17+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

prettysunshine nu conteaza cate kg luam. La urma urmei daca tu te simti bine si bebe e bine si grasut, totul e ok. Avem noi timp sa le dam jos, nu? Eu nu vreau sa pun multe kg din simplul motiv ca nu ma tin oasele Nu exagerez cand spun ca abia mai puteam merge pana la toaleta in ultimele sapt de sarcina. A fost cumplit.
Cat despre incontinenta urinara...am avut cosmaruri legat de asta la prima sarcina. Ca mama a ramas cu asta si mi-a spus. Am crezut ca mor. Dar multumesc lui Dumnezeu ca n-am nimic, cred ca kegel-urile si-au facut treaba. Si oricum exista exercitii de reeducare perineala (am scris corect?) si o mica interventie chirurgicala daca se ajunge la incontinenta grava. Nu-mi mai fac griji
Si drum bun catre Romania!!!

Mamica de Sarah-Aimée & 13s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Prettysunshine, la noi s-au mai topit zapezile...sper si in Europa sa fie la fel!

Drum bun!

20+

Mergi la inceput