Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(11)
Raspunsuri - Pagina 20
prettysunshine spune:
Multumesc,Angie,sper sa ajung cu bine!Cat despre kilograme,nici eu n-as vrea sa pun multe,deja ma misc greoi.
Inna,aici nu s-au topit zapezile inca.
17+
My baby
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
STEFYY spune:
buna dimineata mamici si burtici
felicitari Luiza pentru baietel,s-au adeverit prezicerile preotului
asteptam vesti de la cele care trebuie sa faca amnio sau au facut
miris ma bucur ca sunteti bine
+19
mami Stefanut(1 an si 4 luni)
STEFYY spune:
pretty drum bun si sa ajungeti cu bine in tara
ramonela ai grija de tine si odihneste-te mai mult
+19
mami Stefanut(1 an si 4 luni)
floretronela spune:
Buna dimineata fetelor!
Azi va dam un pahar de suc si o prajiturica virtual! Am implinit 20 saptamani! Am ajns la jumatatea drumului si cu ajutorul lui Dumnezeu vom ajunge la capat sanatosi! 

Pretty drum bun spre casa!
Bafta fetelor care fac amnio sa fie rezultate excelente!
Felicitari celor care au aflat ce au in burtica. Cu kilogramele.. cand aud ca ati pus doar cateva ma apuca plansul! Numai eu am pus 10 kg??
Ma consolez cu ideea ca oricum eram slaba inainte si acum nu mai sunt manechin infometat! Insa sper sa nu mai pun asa mult de acum incolo!
Stefania sunt alaturi de tine cu gandul!
Carmen
20+ 
Valentina_D spune:
Si noi va servim virtual azi cu tot ce va pofteste inima
Facem 19 saptamani si sa dea Bunul Dumnezeu sa mergem mai departe sanatosi si frumosi pana in luna mai
Asteptam vesti bune de la fetele care au facut amnio si, inca o data, Stefania, daca ne citesti, da-ne un semn

19+ 
my baby
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
miris_ spune:
buna dimineata, butici! Suntem bine, si va multumesc pentru gandurile bune. Am ajuns aseara acasa la 19.30, dupa a doua perfuzie. Acum asteptam rezultatele. Lichidul l-a trimis spitalul la genetic-lab, pt ca dr genetician de la spital e in concediu de ieri, pana pe 3 ian. Deci tot la genetic-lab am ajuns, doar ca la pretul spitalului. Timp de 5 zile iau antibiotic si no-spa, plus stat la pat. Ma mai duc la birov pe 3 ian. E bine. Felicitari pt noile carucioare!
Mamica de baiat mare
si
mormoloaca Iris-Alexandra de 16+ 
adria42 spune:
Luiza, felicitari pt Matei!

Miris si nAnna, sa aveti rezultate bune la amnio!

Pretty, sa ajungeti cu bine in tara!
pt toate gravidutele!
PISI_LUMI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miris_ buna dimineata, butici! Suntem bine, si va multumesc pentru gandurile bune. Am ajuns aseara acasa la 19.30, dupa a doua perfuzie. Acum asteptam rezultatele. Lichidul l-a trimis spitalul la genetic-lab, pt ca dr genetician de la spital e in concediu de ieri, pana pe 3 ian. Deci tot la genetic-lab am ajuns, doar ca la pretul spitalului. Timp de 5 zile iau antibiotic si no-spa, plus stat la pat. Ma mai duc la birov pe 3 ian. E bine. Felicitari pt noile carucioare! Mamica de baiat mare si mormoloaca Iris-Alexandra de 16+ ![]() |
buna,
Vroiam sa stiu daca ai facut amnio la spitalul judetean ilfov si care sunt preturile , sa stiu la ce sa ma astept, pe 10 ianuarie merg si eu la dna.dr. Roxana Dragu. Ai mai dat ceva si medicului care ti-a facut recoltarea?
Si inca ceva, medical iti dau ei de la spital sau iti iei de la medicul de familie?
Multumesc frumos pentru raspuns.
Pupici la toate burticile si bebicii.
Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea ! Cu multa dragoste, Cineva…..
11+
anna_i spune:
Buna burtici,
Am ajuns acasa de la amnio, totul s-a desfasurat foarte rapid: intrat, asezat pe mat, ecografie - 15 secunde, anestezie locala - 10 sec, infipt ac si prelevat - 40-60 secunde, eco de control - 15 secunde, va multumim, hai pa! Ah, si inca 1 min vaccinul anticorpi anti grup Rh.
Mai mult am asteptat pe hol si am vb cu medicii.
La mine, recunosc, procedura a durut destul de tare, acum doare si mai tare, dar rezistam cu stoicism si stam in pat.
Ah, relaxareeeee....
Va multumesc pentru gandurile bune si promitem rezultate excelente la amnio.
16+
miris_ spune:
lumi, ai pm cu detalii. Ana, mare diferenta intre proceduri, din pacate. Ai grija de tine, sapt asta stai in pat.
Mamica de baiat mare
si
mormoloaca Iris-Alexandra de 16+