Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 2010igor spune:

Buna fetelor,

am venit si noi de la doctor
Am vazut cum misca, am facut toate masutratorile, toate sunt bune, si surpriza ca bebele nu e baiat e fetita. tata cam bosumflat, eu incerc sa ma obisnuiesc cu gandul. Sper doar sa nu se mai schimbe, ca ma zapacesc de cap asa ..:)deci cine poate, sa-mi schimbe si mie caruciorul pe prima pagina

Toate cele bune

my baby 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Buna fetelor,
Stefania, multa multaa sanatate si putere sa treci peste incercarea asta. Cand o sa ai puterea sa ne dai si noua un semn. Ne gandim la tine si iti uram tot binele din lume!
Miris si Anna, multa sanatate si bafta la rezultat!

Prettysunshine, sa ajungi cu bine acasa si sa ne dai vesti bune

Felicitari Luaiza pentru baietelul mult asteptat si trimsi de Dumnezeu, frumos nume si mult mai frumos ca se potriveste in cazul vostru

Am fost si eu la dr dar nu am avut timp sa va spun noutatile, am intrat doar sa va citesc.
Se pare ca voi avea un baietel! Asa ca un carucior albastru si pentru mine
Dr a zic ca totul e bine, mi-a dat vitamine de care nu am auzit- Femibion 2 si fier separat.
Ma simt bine in continuare si va doresc tuturor numai bine

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

buna seara fetele!
luiza felicitari ptr matei. se pare ca dupa 6 ani Dumnezeu chiar ti-a trimis o minune.
ramonela incearca sa stai in pat linistita si totul va fi bine. anul asta face altcineva sarmalutele
prettysunshine drum bun, sa ajungeti cu bine acasa. nu iti fa griji cu kg, le dai jos dupa. oricum in sarcina suntem cele mai frumoase, nu???
floretronela si valentina, la multe saptamani si sa creasca bebeii sanatosi pana la termen.
miris si anna, ne bucuram ca ati trecut de interventie si va asteptam cu vesti bune
igor, ralu felicitari ca ati aflat ce ascund burticile voastre si sarcina usoara va doresc.
eu am simtit-o pe bebelina aseara ptr prima oara. yupiiii! fluturasul nostru a dat din aripioare si cred ca ne-am hotarat la nume, nu suntem 100% siguri, dar cred ca o va chema alessia maria.
toate burticile

17+

Mergi la inceput

Ce frumos ca ai simtit-o Dia, abia astept si eu sa-l simt dar inca nu. Cred ca trebuie sa imi dea una calumea ca sa simt.
Am uitat sa va zic de vitamine. Mi-a dat si me dr sa iau, Femibion 2 si Maltofer. Nici nu auzisem de Femibion dar par bune, au si omega 3, iau doua pastile odata.
Vroiam sa va intreb daca puteti sa imi explicati ce inseamna gradul de maturitatea al placentei, ca mi-a scris ca e 0 la eco, dar dr a zis ca totul e bine.
As vrea sa caut pe net dar sincer mi-e frica sa nu gasesc ceva sa ma panichez
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

buna fetelor!
Ralu sa stii ca si eu iau Femibion si e ok. Deci ia-l fara probleme. Noi suntem ok. Avem 19 saptamani si David din burtica da din picioare de parca ar fi la gimnastica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

RALUM2- Grad 0 de maturizare e fff bine deci nu-ti face griji.

FEMIBION iau si eu. Tb sa iau 1/zi si fier o fiola la 2 zile dar pentru ca dupa vitamine mor efectiv de foame si pentru ca mananc de toate dar mai ales fructe si carne eu iau 1 pastiluta de femibion la 2 zile. Tu cum te simti dc iei 2 /zi? De la fier insa ma constip rau si mi-e f greata.

Eu dupa sarbatori ar tb sa merg la dentist. Am fost si astazi dar nu mi-a facut nimic ca i-ar tb o radiografie si a zis ca nu prea ar vrea sa ma trimita sa o fac. Deci? A facut careva radiografii in timpul sarcinii? Care sunt riscurile, care sunt masurile de precautie in afara de sortul de plumb? Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Multumesc tuturor celor care mi-au urat calatorie placuta,inca nu am plecat,in doua ore plecam,nu stiu cum voi rezista,sunt franta,azi n-am stat deloc,facut bagaje,mers la moasa,ca asa e aici,trebuie sa te intalnesti si cu moasa,din pacate nu mi-a facut ecografie evident,a ascultat numai inima lui bebe.Of,fetelor,mi-a zis ca e posibil sa mai treaca inca o luna pana sa simt pe bebe,dar vad ca voi ati simtit deja majoritatea.
Anna,ma bucur ca esti bine dupa amnio,da,mare diferenta intre proceduri,la mine n-a fost nici macar anestezie locala,insa prelevarea a durat mult,am stat cu acul ala bagat in burta mai mult de 5 minute cred,mie oricum mi s-au parut o vesnicie,de cate ori il miscau ma durea de nu mai puteam.Si pe mine m-a durut foarte tare,in special a doua zi dupa procedura,asa ca stai in pat linistita si nu fa nimic.
Tzuna,cred ca am mai zis,eu am facut 3 radiografii dentare cand nu stiam ca sunt insarcinata,cand am aflat am intrebat daca e vreo problema si mi-au spus ca nu e,am fost protejata cu sortul respectiv,deci e ok.Aici mi-au facut o interventie nasoala tare la o masea si au zis ca se poate sa trebuiasca si radiografie.Eu n-am prea vrut,dar mi-au zis la fel ca in Romania,nu e nicio problema,atata vreme cat esti protejata cu sortul respectiv.In final am scapat fara radiografie,dar daca era musai,as fi facut-o.Depinde cum e la tine,daca nu se poate rezolva fara radiografie si e urgent,probabil ca ar trebui s-o faci.

17+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Mie mi-a facut doctorul ecografie la aproape 18 saptamani si mi-a zis ca deocamdata nu se vede cuculet la bebe, dar pentru ca tesutul adipos e destul de gros, concluzia asta e posibil sa nu fie asa corecta...daci sunt sanse foarte ca pana la urmatoare ecografie de pe 6 ianuarie sa descopere ca intre timp bebele are si cuculet.
Noi ne-am dori totusi sa fie fetita...
A inceput bebele sa miste destul de serios seara mai ales, cand sunt intinsa in pat si relaxata.
Ma simt foarte bine, e perioada cea mai placuta...am scapat de greturi si nu sunt inca suficient de greoaie sa ma misc cu dificultate.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 20+

Mergi la inceput

Buna dimineata,
Tzuna, ma refeream ca iau doua pastilute odata ca sunt 2 capsule diferite care se iau odata, una de vitamine si una gelatinoasa cu ulei de peste. Dar iau o doza pe zi. Oricum mi-ai dat o super idee cu una la 2 zile pentru ca si eu mananc bine si diversificat.
Cu constitpatia nu stiu ce sa zic, am suferit pana la 20 de ani. Acum ca si alte fete dimineata mananc cereale integrale cu iaurt cu bifidus si mananc fructe diferite la gustari.
Pentru hemoroizi recomand inlocuirea hartiei igienice cu servetele umede si crema de galbenele local dupa dus.
Eu la dentist am fost in sapt a 7-a parca ca mi s-a rupt o bucata de dinte si mi-a zis atunci sa vin in luna a patra sa vedem ce e de facut. Nu am avut insa nicio problema cu caninul rupt si am noroc ca partea rupta e spre cerul gurii si nu se vede nici macar cand rad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Dia hubby, pe fetita mea, care are aproape 5 ani, o cheama Alessia Maria!

13+ si mami de Alessia

Mergi la inceput