Pufi iubiti ian-feb 2010 (181) LMA Luca Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

Citat:

Alexuzzza - iesi naibii din butoi si treci la cumparaturi, sa vezi ce iti trece deprimarea!!

Daca te uiti in calendar si eu iti spun ca indemnizatia intra (cel putin la mine in cont) pe 15-16 ale lunii ai sa pricepi de ce mi-am permis sa intru in butoi

Dar se rezolva!

de Yannis

Imi cer scuze, eu daca nu iau indemnizatie, nu stiu. Sorry din nou.
Da' ce? cardul sotului nu merge la cumparaturi? pe post de terapie?

nici nu ma gandesc sa ma atiiiiinggg de ala!!!!! nu stiu cat are limita, dar cred ca e destul de mare, nuuu nuuu ala e muuuuuuult prea periculos, Motiv de divortz nu alta! LOL!
Bine nu ca mi l-ar da...tu n-ai auzit? Sotul meu e grec. Grecii sunt zgarciti. Am 2 exemple imediate numa la un articol de iarna: snow suit
replica nr 1:
"ala de anul trecut nu-i mai vine? ce-i iei altu anu' asta?" aici vorbim de un snow suit 0-3 luni ptr un copil de 12 luni

si cand ma vede "haiducind" pe e-bay mereu urla ca Yannis are de toate si sa nu-i mai iau nimic si ii zic da, intr-adevar Yannis are de toate dar inca nu are nimic f gros ptr f iarna. "pai nu are atatia pantaloni? cu ciorapi pe sub e f bine!" eu ii zic nu, nu e bine, tot vine inghetzat de afara ...vine replica nr.2:
"nu-l mai scoate afara atuncia!"

de Yannis

No comment.
Dar totusi, daca mi-ar comenta sotul ca de ce fac aia sau de ce ii cumpar nu stiu ce, ii scot repede replica la care el nu mai are nika de zis: io sunt mama si simt, intelegi, am feeling de mama, asa ca ciocu mic si joc de glezne, eu stiu cel mai bine ce simte copilul asta si de ce are nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iudita16 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui iudita16

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

apropos de somn si alaptat. ema adoarme si doarme la tzatza. daca ii scapa din gura/icerc sa ma retrag se scoala. always. de cele mai multe ori plange din cauza asta. si nu mai readoarme decat rar, la remufare. d-aia io sunt "blocata", la propriu, in cele mai amortzitoare pozitii, ziua cam 4 ore, in 2=3 reprize, iar noaptea cam 5-6 ore, in nshpe reprize. macar ziua daca as putea sa o culc si sa plec de langa ea sau macar sa ma indrept

asa ca daca mai aud de copii care adorm singuri, care se joaca singuri cu orele, etc imi sigilez singura capacul la butoi, mama ei de comparatie

p.s. xela, se vede ca nu am cum/cand sa ma duc la manechiura, nu?

scriu rar... si mai ales nu-mi place sa dau sfaturi dar ceea ce povesteti tu imi suna fff cunoscut. Fetita mea cea mare asa a fost,nu dormea decat cu sanul in gura...pentru mine a fost foarte greu de aceea te inteleg perfect. Asa a fost pana pe la 11 luni, intr-o dimineata am spus GATA - EU NU MAI POT. Si asta a fost. Am chemat pe mama sa stea cu ea cateva nopti pana se acomodeaza. Nu i-am dat suzeta sau alte cele, ii mai dadeam o gurita de apa pt sete. Treptat a descoperit ca si pentru ea e mai bine asa, se odihnea mai bine. Nu am reusit insa sa o fac sa doarma in patul ei desi are 3 ani.
Cu pufulete nu am problema asta, mi-am invatat lectia de la primul ... deci, multa bafta

voi ce mai faceti? Imi pare asa de bine ca ati mai scris!

de Yannis

hei... noi suntem bine, maine avem serbare si ne pregatim toaletele, e zi mare pentru ca e prima serbare din viata ei si vrem sa fie totul perfect;
Toata ziua am umblat dupa sorcova la propriu nu la figurat, ne trebuie maine.
Bebe e bine, chiar merita sa o laud un pic daca imi permiteti, doarme de la 10 la 10 in patul ei si camera ei mai bea ceai o data sau de doua ori dar se culca la loc; are grija cea mare in schimb sa nu dorm prea bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Alexuzzza - iesi naibii din butoi si treci la cumparaturi, sa vezi ce iti trece deprimarea!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Daca te uiti in calendar si eu iti spun ca indemnizatia intra (cel putin la mine in cont) pe 15-16 ale lunii ai sa pricepi de ce mi-am permis sa intru in butoi

Dar se rezolva!

de Yannis

Imi cer scuze, eu daca nu iau indemnizatie, nu stiu. Sorry din nou.
Da' ce? cardul sotului nu merge la cumparaturi? pe post de terapie?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

nici nu ma gandesc sa ma atiiiiinggg de ala!!!!! nu stiu cat are limita, dar cred ca e destul de mare, nuuu nuuu ala e muuuuuuult prea periculos, Motiv de divortz nu alta! LOL!
Bine nu ca mi l-ar da...tu n-ai auzit? Sotul meu e grec. Grecii sunt zgarciti. Am 2 exemple imediate numa la un articol de iarna: snow suit
replica nr 1:
"ala de anul trecut nu-i mai vine? ce-i iei altu anu' asta?" aici vorbim de un snow suit 0-3 luni ptr un copil de 12 luni

si cand ma vede "haiducind" pe e-bay mereu urla ca Yannis are de toate si sa nu-i mai iau nimic si ii zic da, intr-adevar Yannis are de toate dar inca nu are nimic f gros ptr f iarna. "pai nu are atatia pantaloni? cu ciorapi pe sub e f bine!" eu ii zic nu, nu e bine, tot vine inghetzat de afara ...vine replica nr.2:
"nu-l mai scoate afara atuncia!"

de Yannis

No comment.
Dar totusi, daca mi-ar comenta sotul ca de ce fac aia sau de ce ii cumpar nu stiu ce, ii scot repede replica la care el nu mai are nika de zis: io sunt mama si simt, intelegi, am feeling de mama, asa ca ciocu mic si joc de glezne, eu stiu cel mai bine ce simte copilul asta si de ce are nevoie.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Astept cu drag si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

BF foarte tare replica! la noi nu merge...nu prinde...

Iudita bravo! asa da copil cuminte! Bine ca o ai si pe cea mare sa nu uiti ca ai copii
Bafta la serbare!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iudita16 spune:

Citat:

BF foarte tare replica! la noi nu merge...nu prinde...

Iudita bravo! asa da copil cuminte! Bine ca o ai si pe cea mare sa nu uiti ca ai copii
Bafta la serbare!

de Yannis

:))) ai dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Citat:

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Dar se rezolva!

de Yannis

Si daca tot a venit vorba....a primit cineva indemnizatia pe decembrie? Intreb pt ca surorii mele ii venea prin posta in fiecare luna pana pe 10, doar ca luna asta n-a venit inca.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

si la mine intrau pwe 9-10
au venit azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

LML LUCA SI IVANELUL DIN PALAT.....SA CRESTETI MARI SI SANATOSI...

BF...eu m-am prins ca nu mai e MC..cred ca prin clasa 1. si eram f indignata ca ceilati copii credeau o mare minciuna...acum imi dau seama ca e atat de frumos sa credem in MC...nu ar mai avea farmec craciunul fara el...
veti vedea la gradi sau la scoala,..cand constientizeaza venirea mosului...ce trairi au...cum tremura de emotii cand il vad....cum uita poezia si numele cand vorbesc cu el...cu cata sinceritate ii fac promisuni solemne pe care le incalca in urmatoarele minute.....cum il vad pe la geamuri...etc etc...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

da pot sa confirm
sunt asa emotionati cands vine vorba de mos
unii se uitau doar in ochii lui,altii il priveau doar pe furis
tare simpatici

azi can am venit de l;a gradi in autobuz au cantat cred vreo 10 min niste colindatori da fain de tot,cred ca eraula teologie.
cantare de aia pe voci de te trecea un curent pe sira spinarii
nici discutiile despre ce p[regatim/cumparam,nici podoabele de prin magazin nu m-au facut pana sa-i aud pe colindatorii astia sa simt ca vine Craciunul
iar Daria ingana si ea iar dupa ce au coborat m-a bocit o gramada ca vrea si ea sa mearga cu colindatorii
cu greu am consolat-o si am reusit sa-i abat atentia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Afara ninge linistit/in casa arde focul

Noi avem zapada....dar n-avem sanie

ati scris enorm de mult...am reusit sa citesc....deci

noi avem 3 mese solide: la 10 fructe, la pranz(14-15) piure legume cu carnita/ou (ficatel nu-i place)/supa, la 18.30-19.30 iaurt cu biscuiti, iaurt cu branzica/mamaliga cu branzica seara la 21.30-22 tzitzi

somn in timpul zilei o data si bine-2.30-3..adoarme leganata pe ritmuri de stefan hrusca (colinde) seara tzitzi rules

fetele cu piticuti la gradinita mult succes....abia astept si eu prima serbare

BF..foarte tare replica ...

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

m-am luat cu vorba si am uitat ce e mai important

LMA Luca Alexandru

sa fi sanatos, fericit si sa aduci multe bucurii la mami si la tati

LML Ivan

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
Vb lui alexuzza, cred ca e f f greu sa fii tu acum, eu nu imi pot imagina cum e sa am un copil ca ema care se trezeste daca ii scoti tztz din gura.
n-am nici o idee geniala, decat ca trebuie sa o lasi cu tac-su sa doarma, fara nici o tztz, du-te in alta camera, nu mai mirosi la nasul ei acolo.
Stai, ca n-am inteles bine, tu stai langa ea in pat cat doarme ea ziua? Always? in fiece zi?

da, tot timpul. am incercat uneori, ca faceam pe mine sau amorteam atat de tare ca nu-mi mai simteam picioarele, dar se trezeshte invariabil. de la leganatul si statul cu orele (10/zi) in scaunul de alaptat am capatat o echimoza/vanataie la noada kurului....iti dai seama cam ce am tocit...

Pai fata draga....eu as fi luat-o razna de mult. Da-i suzeta, da-i orice, plange o zi - doua, dar apoi ii trece. Pai suflete, tu nu ai dormit bine de 10 luni, right?

11 luni, da.;)) am incercat suzeta, de fapt cam tot ce am citit aici si in alte parti, inclusiv tehnica EASY de care vorbea Ayanna si care e cam militarie, dar...am o problema: nu o pot lasa sa planga cat poate ea plange, if you know what I mean.... adik nici nu vreau sa stiu. am incercat, mi-am rupt spatele ridicand-o si punand-o inapoi jos, leganand-o, etc. urla si se arcuieshte si in bratze, si leganata si...orice. am rezistat 2 ore ....pe ana am lasat-o sa planga cand era mica, la sfatul celor din jur, ca era la fel. a plans urlat 40 de minute si a adormit epuizata. nu mai fac asa ceva. ana si acum se trezeshte/are probleme de somn si doarme in camera ei doar de un an. dar vine sa ne zica ceva every f..king night. deci, asa sunt ele cu somnu' ...io doar vreau sa nu mai alaptez, nu sa dorm, ci doar sa ma mai mishk, sa mai ies si eu din casa 2-3 orre, nu maxim o ora si aia cu okii pe telefon si stresata maxim . scuze de turnat aici butoiul....
Despre adormit seara, sa stii ca eu mai am seri cand sunt f f obosita si cand nu mai pot de durere de picior/sold adica nu mai pot sta pe scaun atat - eu alaptez si il adorm in scaunul de alaptat, din ala de se leagana - si il chem pe sot la aparat, sa il adoarma el. Si il adoarme. Dupa LP il ia el si il adoarme. Intuneric in camera, CD-ul cu muzica de leagan, veioza sub pat - e f mica - si leganat in scaunul ala minune. In 15-20 min adoarme. Oricum la tztz la fel adoarme.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Mergi la inceput