Pufi iubiti ian-feb 2010 (181) LMA Luca Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 9
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iudita16
scriu rar... si mai ales nu-mi place sa dau sfaturi dar ceea ce povesteti tu imi suna fff cunoscut. Fetita mea cea mare asa a fost,nu dormea decat cu sanul in gura...pentru mine a fost foarte greu de aceea te inteleg perfect. Asa a fost pana pe la 11 luni, intr-o dimineata am spus GATA - EU NU MAI POT. Si asta a fost. Am chemat pe mama sa stea cu ea cateva nopti pana se acomodeaza. Nu i-am dat suzeta sau alte cele, ii mai dadeam o gurita de apa pt sete. Treptat a descoperit ca si pentru ea e mai bine asa, se odihnea mai bine. Nu am reusit insa sa o fac sa doarma in patul ei desi are 3 ani. Cu pufulete nu am problema asta, mi-am invatat lectia de la primul ... deci, multa bafta Mami a doua printese |
eu nu am pe cine chema.... si nu stiu care e lectia aia de nu am invatat-o si eu, ca la ana a fost la fel, poate un pic mai mild....deci, ce ai facut la bb2 de e altfel??? dau de baut
miremia spune:
Tocmai am fost si noi colindati de un grup, tot asa cred ca erau studenti la teologie. Ne-au cantat atat de frumos!
Mara a fost foarte fericita.
Vine Craciunul....
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel hai ca stric atmosfera pe aici. scuzeeeee revin si eu cand imi revin |
nu pleca..nu pleca..lasa k nu strici nici o atmosfera ...nu pentru asta suntem aici sa fim alaturi si la bine si la greu
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
nu pleca..nu pleca..lasa k nu strici nici o atmosfera ...nu pentru asta suntem aici sa fim alaturi si la bine si la greu www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
Exact! Vroiam sa-ti scriu acelasi lucru dar mi-a luat-o Elena inainte. Hai ca usor, usor se rezolva toate.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas
xela_07 spune:
LA MULTI ANI LUCA!
Hop si noi repejor ca nu stiu ce m-asteapta la noapte .
Cris.d - te tine cam mult, inseamna ca e treaba serioasa . Mi se pare horror ce spui tu acolo cu plans la Ana de 40 min.
Oricum ... Ema nu-si suge degetul? Eu asa scap de C, atunci cand adoarme in 3 cazuri din 4 incepe sa-si suga degetul cand ii scot sanul.
In rest nu stiu ce sa te sfatuiesc, nu ma bag la sfaturi ca nu am trecut prin ceea ce treci tu. Te citesc in continuare si nici vorba ca strici atmosfera, tb neaparat sa versi butoiul undeva ...
Ayanna - ce aiurea faza cu amica ta . Ce mai face zgubi? Al meu mananca doar cand vrea si neaparat daca ii place. Cu fructele nici nu stiu ce sa fac . Ceai nu, mese solide 3 si tzitzi la greu .
Miremia - si noi suntem fara dinti dar cred (sper ) ca intr-o saptamana parasim clubul asta.
plateea spune:
cris.d... ce povestesti tu acolo... eu cunosc. dar eu am fost foarte hotarata din clipa in care am vazut ca dezvolta dependenta asta. eu fara sa ies, sa am mobilitate (macar teoretica daca nu si practica), nu pot. e adevarat, eu l-am dezvatat la varsta mica. dar, povestesc, poate te ajuta experienta.
mai tineti minte cum povesteam eu ca intr-o mna tin feonul, in una suzeta si cu picioarele il legan? de aia o faceam. sa se dezvete de adormit la titi si sa doarma cu suzi. obligat fortat. nu stiu daca functie si acum la 11 luni. dar atunci ii tineam cu forta suzi in gurita ca el nu voia nimic decat titi. si leganam la el ca la nebuni. nu mai stiu cat a durat, intre timp s-a dus si titi, dar cu suzi suntem prieteni doar la adormit si asa, de joaca, cand o gaseste ziua prin casa. in somn o scuipa si o cauta numai daca are chef sa se alinte.
eu pateam ceva similar pana acum vreo luna ca nu dormea la amiaza decat daca il tineam pe picioare. 2 ture de 2 ore... ma termina psihic. l-am pus alaturi. daca s-a trezit... soarta. ne jucam, papam, facem ce e de facut, nu m-a interesat ca a dormi doar 15 minute. la urmatorul somn a dormit juma de ora singur, acum, doarme si cate 2 ore jumate si pot si eu sa ma intind sa atipesc langa el.
stiu cat iti este de greu, nu cred ca as rezista. esti o mama eroina. sunt convinsa ca va veni momentul n care sa spui stop si sa gasesti solutiile alternative.
acum, noaptea, stiu orele si simptomele cand ii este foame. in rest, il mai pun pe picioare cand se foieste, ii mai dau ceai, ii mai sasai, ii dau suzi, iar uneori am nopti cand vb cuiva, imi vine sa il arunc in zapada. tu.. nu stiu sincer ce stofa de kamikaze ai in tine, dar meriti toate din lume!
pe mine m-a ajutat moral, nu p altceva, cartea aia cu no cry sleep solution. n-am aplicat nik, dar mi-a folosit pt linistea mea sufleteasca. am si o carte pe care o citesc mereu cu placere
POTI sa nu fii o mama perfecta - Libby Purves...
incerc si eu sa fiu asa... mai ca alexutzzza...
altfel imi rupe nervii si ficatii din mine. oricum o face. ca nu poate un singur om sa se descurce cu pastaia atomica. e nevoie de 2. si are energie si pt al treilea daca e sa fie. dar... mai cu relax o iau acum de cand macar doarme singur la amiaza si imi relaxez oasele flendurite de leganat.
si sper sa gasesti repede solutii pt frumoasa ta alintata...
app.. facem concurs de pufi alintati?
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
plateea spune:
feteleeeeeeeeeee... stiti ca de la 1 ianuarie iar schimbam placa?
acum nu mai e asa fun... nu mai primim nici o stacheta... nu mai predam nimic...
stergem picioarele si plecam...
oare vin si zile mai linistite pt noi?
zice lumea ca dupa ce scapa la picioare se mai linistesc copiii. eu asa de mult ma motivez sa cred n vorba asta...
cris.d... ma tot gandesc la tine. cum rezisti. offf...
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
larisel spune:
ayanna La ce medic atzi fost? Dermatolog sau pediatru? Noi acum nu am mers la dr dar data trecuta cand am avut aceeashi problemaa si a tzinut iritatzia vreo 2 luni am mers la pediatrul nostru si ne-a zis ca e de la dintzi si ne-a dat tratament in consecintza dar tot nu le-a trecut pana nu au ieshit dintzii klumea. Deci tind sa cred ca pediatrul avea dreptate ca dintzii ar fi de vina. Acum e cumva altfel... problema noastra e ca au multe scaune pe zi (4-6 mai mereu) si nici o crema nu apuca sa-si faca efectul... Observ o imbunatatzire de cand am trecut de la lp la lapte de vaca, adica 2-3-maxim 4 scaune zilnic si de o consistentza mai tare. La pediatru avem programare tocmai pe 20, la medicul de familie chiar daca mergeam nu prea ma bazez pe ce mi-ar fi zis, la dermatolog nu prea am vrut pt ca nu am gasit unul de care sa fie "lumea" multzumita, iar la spital (urgentza chestii) chiar nu a fost cazul. Sunt conshtienta ca nu procedez chiar normal, dar de fiecare data cand suspectez ceva privind sanatatea fetelor prefer sa ma informez din carzti, internet, experientze inainte de a fugi la doctor si de multe ori nici nu mai ajung.
larisel spune:
micki_mica Nu mai tzin minte daca te-am mai intrebat... atzi facut doar priorix sau priorix + pentaxim?
cris.d Tu ai o sursa nesfarshita de rabdacol, nu shtiu cum rezishti...
miremia Eu am primit ieri pe 13 indemnizatzia pe card si de obicei o primeam pe 12.