Pufi iubiti ian-feb 2010 (181) LMA Luca Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 7
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Nici Yannis! chiar asta constatam citindu-le pe fete ...al meu e tare nehidratat, numa LP primeste la categoria lichide. Apa ...poate daca as sta cu apa dupa el toata ziua ar bea un 100-150 de apa pe zi, rar bea mai mult de 20-30 de ml odata. Cascaval si branza topita nu i-am dat si nici nu o sa ii dau prea curand, in primul rand sunt sarate si a doua oara sunt produse extra para procesate. Cel mult ma gandeam sa ii dau ceva gen Philadelphia sau Almette cu verdeturi ca branza aia calcica nu ne place (nici mie nici lui) AAAAAa am descoperit iaurt bun! in sfarsit un iaurt gustos, adik nu are gust de vaca/lapte care nici mie nu-mi place si se pare ca nici lui. E Muller Bianco, bio zic ei, e bun oricum are gust mai degraba de frisca decat de produs de vaca. Yannis papa din el f bine. Singurul lui minue s ca nu e f gros e mai lichid asa, dar nu mai conteaza, in 10 zile plecam si avem in fatza o luna intreaga de iaurturi d-alea bune din Grecia de Yannis |
De iaurtu asta ne mai scrisese si DandanaG acum multa vreme ,ea oricat as alerga dupa ea nu e chip sa bea ceva ,inclesteaza buzitele si nu mai intri nici cu picamaru
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
ioana_fota spune:
Eu in general de mica nu le-am avut cu mezelurile sau branza topita dar am vreo 3 prietene pe aici care au dat la bebei si zic hai, sa-mi intreb fetele ca ele sunt mai ctite si pricepute si au dr care stiu sa le sfatuie, inainte sa fac boacane
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
cris.dogarel spune:
branza topita se facce din resturi de lapte de calitate inferioara si saruri de topire nu tocmai ok pt copii. asta ne-a zis prieten director la mare firma de lactate.
multumim pt raspunsuri la sondaj si urari
MESE SOLIDE, noi 3: fructe, pranz cu ce se nimereshte/legume/carne/paste, seara iaurt cu cereale si fructe coapte sau avocado cu ceva, sau mamali cu bra cu la
DANYELAnaOMG...chiar ca nu mai stii cum e mai safe
BF, si eu sunt minoritara, la capitolul religios, nu ma exprim cand e despre asta vreo discutie, da' cu moshu si alte bunatatzi le intretzin de voie, ca e fain sentimentu'...o perioada..si si eu vreau s-o intzarc pe ema, dar ea nu bea LP, nu are cine sta cu ea deloc, nu adoarme altfel, nu se linisteste decat cu tzatza si daca e maraita din vreun motiv anume, sau se loveste din greseala, numa tzatza vrea. dar incepe sa fie greu spre nociv pt mine. am prea multe momente de "nu mai vreau, nu mai pot". nu imi sta bine sa fac depresia post-partum la un an, asa ca eu zic ca tre sa gasesc o metoda de intzarzare mai netraumatizanta. idei?
NIKOLE,pai de rezultatele din ianuarie de la cantar mi-e groaza, daca o tzin tot asa
cris.dogarel spune:
apropos de somn si alaptat. ema adoarme si doarme la tzatza. daca ii scapa din gura/icerc sa ma retrag se scoala. always. de cele mai multe ori plange din cauza asta. si nu mai readoarme decat rar, la remufare. d-aia io sunt "blocata", la propriu, in cele mai amortzitoare pozitii, ziua cam 4 ore, in 2=3 reprize, iar noaptea cam 5-6 ore, in nshpe reprize. macar ziua daca as putea sa o culc si sa plec de langa ea sau macar sa ma indrept
asa ca daca mai aud de copii care adorm singuri, care se joaca singuri cu orele, etc imi sigilez singura capacul la butoi, mama ei de comparatie
p.s. xela, se vede ca nu am cum/cand sa ma duc la manechiura, nu?
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel apropos de somn si alaptat. ema adoarme si doarme la tzatza. daca ii scapa din gura/icerc sa ma retrag se scoala. always. de cele mai multe ori plange din cauza asta. si nu mai readoarme decat rar, la remufare. d-aia io sunt "blocata", la propriu, in cele mai amortzitoare pozitii, ziua cam 4 ore, in 2=3 reprize, iar noaptea cam 5-6 ore, in nshpe reprize. macar ziua daca as putea sa o culc si sa plec de langa ea sau macar sa ma indrept asa ca daca mai aud de copii care adorm singuri, care se joaca singuri cu orele, etc imi sigilez singura capacul la butoi, mama ei de comparatie p.s. xela, se vede ca nu am cum/cand sa ma duc la manechiura, nu? |
Yannis a si fost un copil f cuminte, dar nici io nu i-am cautat in coarne.... nu stiu cum ar fi sa o am pe Ema, nu stiu ce m-as fi facut inca de pe la 2 luni jumate cand eu nu am mai avut lapte...esti mami x2, nu am cum sa iti dau eu sfaturi....eu as zice simplu sa nu ii mai dai si gata. acuma tu stii mai bine ce inseamna asta is presupun ca daca era simplu o faceai demult pana acuma. dar te rog eu sa nu-ti sigilezi capacul la butoi ca o sa ne fie dooooooooorrrr!!!
de Yannis
blue_flower spune:
Yannis a si fost un copil f cuminte, dar nici io nu i-am cautat in coarne.... nu stiu cum ar fi sa o am pe Ema, nu stiu ce m-as fi facut inca de pe la 2 luni jumate cand eu nu am mai avut lapte...esti mami x2, nu am cum sa iti dau eu sfaturi....eu as zice simplu sa nu ii mai dai si gata. acuma tu stii mai bine ce inseamna asta is presupun ca daca era simplu o faceai demult pana acuma. dar te rog eu sa nu-ti sigilezi capacul la butoi ca o sa ne fie dooooooooorrrr!!! de Yannis |
Vb lui alexuzza, cred ca e f f greu sa fii tu acum, eu nu imi pot imagina cum e sa am un copil ca ema care se trezeste daca ii scoti tztz din gura.
n-am nici o idee geniala, decat ca trebuie sa o lasi cu tac-su sa doarma, fara nici o tztz, du-te in alta camera, nu mai mirosi la nasul ei acolo.
Stai, ca n-am inteles bine, tu stai langa ea in pat cat doarme ea ziua? Always? in fiece zi? Pai fata draga....eu as fi luat-o razna de mult. Da-i suzeta, da-i orice, plange o zi - doua, dar apoi ii trece. Pai suflete, tu nu ai dormit bine de 10 luni, right?
Despre adormit seara, sa stii ca eu mai am seri cand sunt f f obosita si cand nu mai pot de durere de picior/sold adica nu mai pot sta pe scaun atat - eu alaptez si il adorm in scaunul de alaptat, din ala de se leagana - si il chem pe sot la aparat, sa il adoarma el. Si il adoarme. Dupa LP il ia el si il adoarme. Intuneric in camera, CD-ul cu muzica de leagan, veioza sub pat - e f mica - si leganat in scaunul ala minune. In 15-20 min adoarme. Oricum la tztz la fel adoarme.
blue_flower spune:
Daca te uiti in calendar si eu iti spun ca indemnizatia intra (cel putin la mine in cont) pe 15-16 ale lunii ai sa pricepi de ce mi-am permis sa intru in butoi Dar se rezolva! de Yannis |
Imi cer scuze, eu daca nu iau indemnizatie, nu stiu. Sorry din nou.
Da' ce? cardul sotului nu merge la cumparaturi? pe post de terapie?
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Imi cer scuze, eu daca nu iau indemnizatie, nu stiu. Sorry din nou. Da' ce? cardul sotului nu merge la cumparaturi? pe post de terapie? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
nici nu ma gandesc sa ma atiiiiinggg de ala!!!!! nu stiu cat are limita, dar cred ca e destul de mare, nuuu nuuu ala e muuuuuuult prea periculos, Motiv de divortz nu alta! LOL!
Bine nu ca mi l-ar da...tu n-ai auzit? Sotul meu e grec. Grecii sunt zgarciti. Am 2 exemple imediate numa la un articol de iarna: snow suit
replica nr 1:
"ala de anul trecut nu-i mai vine? ce-i iei altu anu' asta?" aici vorbim de un snow suit 0-3 luni ptr un copil de 12 luni
si cand ma vede "haiducind" pe e-bay mereu urla ca Yannis are de toate si sa nu-i mai iau nimic si ii zic da, intr-adevar Yannis are de toate dar inca nu are nimic f gros ptr f iarna. "pai nu are atatia pantaloni? cu ciorapi pe sub e f bine!" eu ii zic nu, nu e bine, tot vine inghetzat de afara ...vine replica nr.2:
"nu-l mai scoate afara atuncia!"
de Yannis
iudita16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel apropos de somn si alaptat. ema adoarme si doarme la tzatza. daca ii scapa din gura/icerc sa ma retrag se scoala. always. de cele mai multe ori plange din cauza asta. si nu mai readoarme decat rar, la remufare. d-aia io sunt "blocata", la propriu, in cele mai amortzitoare pozitii, ziua cam 4 ore, in 2=3 reprize, iar noaptea cam 5-6 ore, in nshpe reprize. macar ziua daca as putea sa o culc si sa plec de langa ea sau macar sa ma indrept asa ca daca mai aud de copii care adorm singuri, care se joaca singuri cu orele, etc imi sigilez singura capacul la butoi, mama ei de comparatie p.s. xela, se vede ca nu am cum/cand sa ma duc la manechiura, nu? |
scriu rar... si mai ales nu-mi place sa dau sfaturi dar ceea ce povesteti tu imi suna fff cunoscut. Fetita mea cea mare asa a fost,nu dormea decat cu sanul in gura...pentru mine a fost foarte greu de aceea te inteleg perfect. Asa a fost pana pe la 11 luni, intr-o dimineata am spus GATA - EU NU MAI POT. Si asta a fost. Am chemat pe mama sa stea cu ea cateva nopti pana se acomodeaza. Nu i-am dat suzeta sau alte cele, ii mai dadeam o gurita de apa pt sete. Treptat a descoperit ca si pentru ea e mai bine asa, se odihnea mai bine. Nu am reusit insa sa o fac sa doarma in patul ei desi are 3 ani.
Cu pufulete nu am problema asta, mi-am invatat lectia de la primul ... deci, multa bafta
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui iudita16
scriu rar... si mai ales nu-mi place sa dau sfaturi dar ceea ce povesteti tu imi suna fff cunoscut. Fetita mea cea mare asa a fost,nu dormea decat cu sanul in gura...pentru mine a fost foarte greu de aceea te inteleg perfect. Asa a fost pana pe la 11 luni, intr-o dimineata am spus GATA - EU NU MAI POT. Si asta a fost. Am chemat pe mama sa stea cu ea cateva nopti pana se acomodeaza. Nu i-am dat suzeta sau alte cele, ii mai dadeam o gurita de apa pt sete. Treptat a descoperit ca si pentru ea e mai bine asa, se odihnea mai bine. Nu am reusit insa sa o fac sa doarma in patul ei desi are 3 ani. Cu pufulete nu am problema asta, mi-am invatat lectia de la primul ... deci, multa bafta Mami a doua printese |
voi ce mai faceti? Imi pare asa de bine ca ati mai scris!
de Yannis