Pufi iubiti ian-feb 2010 (181) LMA Luca Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

LML Ivan!
La multi ani Luca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

LA MULTI ANI, LUCA!! DE lylika

LML, Ivan!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Legat de ceai alexandra nu vrea neam nici indulcit nici neindulcit ,ieri i-am dat niste compotel a luat o gura si la scuipat de zici ce e aia apa nu serveste deloc e otravanu mai stiu ce sa ma fac cu ea sg lichide sunt LP si supa pe care o papa cu lingurita.Vroiam sa va intreb daca da cineva cascaval si branza topita la pufuleti si daca "DA" de care si cam cat si de la ce varsta.
Ea daca a fost mucioasa mai bine de o sapt a papat doar LP de ieri vad ca papa iar bine a papat supica,branzica cu mamaliga si putina smantana.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Astept cu drag si

Eu cred ca branza topita este mult prea procesata pentru a fi data la copii. Noi adulti si nu mancam branza topita.
Prefer pt noi, la fel si pt copil, branza cat mai putin procesata, telemea, branza proaspata, cas cumpar si il sarez eu si il pun fie la congelator, fie la borcan.
cascavalul...nu stiu ce sa zic despre el la copil. poate ar fi o idee sa intrebi si pediatrul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

LMA luca

LML ivan

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Alexuzzza - iesi naibii din butoi si treci la cumparaturi, sa vezi ce iti trece deprimarea!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Daca te uiti in calendar si eu iti spun ca indemnizatia intra (cel putin la mine in cont) pe 15-16 ale lunii ai sa pricepi de ce mi-am permis sa intru in butoi

Dar se rezolva!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Legat de ceai alexandra nu vrea neam nici indulcit nici neindulcit ,ieri i-am dat niste compotel a luat o gura si la scuipat de zici ce e aia apa nu serveste deloc e otravanu mai stiu ce sa ma fac cu ea sg lichide sunt LP si supa pe care o papa cu lingurita.Vroiam sa va intreb daca da cineva cascaval si branza topita la pufuleti si daca "DA" de care si cam cat si de la ce varsta.
Ea daca a fost mucioasa mai bine de o sapt a papat doar LP de ieri vad ca papa iar bine a papat supica,branzica cu mamaliga si putina smantana.

Astept cu drag si

Nici Yannis! chiar asta constatam citindu-le pe fete ...al meu e tare nehidratat, numa LP primeste la categoria lichide. Apa ...poate daca as sta cu apa dupa el toata ziua ar bea un 100-150 de apa pe zi, rar bea mai mult de 20-30 de ml odata.

Cascaval si branza topita nu i-am dat si nici nu o sa ii dau prea curand, in primul rand sunt sarate si a doua oara sunt produse extra para procesate. Cel mult ma gandeam sa ii dau ceva gen Philadelphia sau Almette cu verdeturi ca branza aia calcica nu ne place (nici mie nici lui)

AAAAAa am descoperit iaurt bun! in sfarsit un iaurt gustos, adik nu are gust de vaca/lapte care nici mie nu-mi place si se pare ca nici lui. E Muller Bianco, bio zic ei, e bun oricum are gust mai degraba de frisca decat de produs de vaca. Yannis papa din el f bine. Singurul lui minue s ca nu e f gros e mai lichid asa, dar nu mai conteaza, in 10 zile plecam si avem in fatza o luna intreaga de iaurturi d-alea bune din Grecia

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Alexuzzza - iesi naibii din butoi si treci la cumparaturi, sa vezi ce iti trece deprimarea!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Daca te uiti in calendar si eu iti spun ca indemnizatia intra (cel putin la mine in cont) pe 15-16 ale lunii ai sa pricepi de ce mi-am permis sa intru in butoi

Dar se rezolva!

de Yannis

Si daca tot a venit vorba....a primit cineva indemnizatia pe decembrie? Intreb pt ca surorii mele ii venea prin posta in fiecare luna pana pe 10, doar ca luna asta n-a venit inca.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

LML LUCA SI IVANELUL DIN PALAT.....SA CRESTETI MARI SI SANATOSI...

ioana....branza topita...cum spunea BF e printre cele mai procesate si neindicate alimente...nu doar pt copii ci pt toata lumea. daca tii minte nici in sarcina nu era indicata. sigur n-am sa-i dau iar io...mananc din hasti in pasi...asa cand imi vine o pofta...

BF...eu m-am prins ca nu mai e MC..cred ca prin clasa 1. si eram f indignata ca ceilati copii credeau o mare minciuna...acum imi dau seama ca e atat de frumos sa credem in MC...nu ar mai avea farmec craciunul fara el...
veti vedea la gradi sau la scoala,..cand constientizeaza venirea mosului...ce trairi au...cum tremura de emotii cand il vad....cum uita poezia si numele cand vorbesc cu el...cu cata sinceritate ii fac promisuni solemne pe care le incalca in urmatoarele minute.....cum il vad pe la geamuri...etc etc...

legat de lichide..parca a inceput si el sa mai bea apa..dar asta sa se distreze cu biberonul...partea de tzatzaiala...lapte inca am...destul, zic eu, de multe ori suge din una si curge din cealalta. DAR...ce-am urat io luni la randul a fost faptul ca-mi curgeau sanii daca nu aveam sutien....pe care nu-l suport...si erau varza toate cele...

jiji nu adoarme singur...nici in brate..nici pe perna leganat...nik..doar la tt...asta o sa fie cea mai mare prb a noastra, cred....vedem noi....

mire...nu-ti bate capul cu dintii..ii vor iesi ei...lu jiji i-au iesit la 11 luni....mai aveti un pic:D

yannis...felicitari, colti albi:D

noi tot am cumparat pt craciun...diverse printre care multe dulciuri...pt tot familionul....acu....am dat iama intr-o cutie de ..after eight.....mmmmm..ce aroma de menta...sper sa am bunul simtz sa ma opresc la 4-5

jiji doarme in sf ...somnul de amiaza..decalat...si iar nu fac nik..da azi chiar n-am chef

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Dar se rezolva!

de Yannis

Si daca tot a venit vorba....a primit cineva indemnizatia pe decembrie? Intreb pt ca surorii mele ii venea prin posta in fiecare luna pana pe 10, doar ca luna asta n-a venit inca.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas

Eu primeam de obicei indemnizatia pe card pe 12.
pana acum nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:

Citat:

Astept cu drag si

Eu cred ca branza topita este mult prea procesata pentru a fi data la copii. Noi adulti si nu mancam branza topita.
Prefer pt noi, la fel si pt copil, branza cat mai putin procesata, telemea, branza proaspata, cas cumpar si il sarez eu si il pun fie la congelator, fie la borcan.
cascavalul...nu stiu ce sa zic despre el la copil. poate ar fi o idee sa intrebi si pediatrul.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Multumesc de sfat , ma gandeam sa-i pun o bucatica de branza topita in pireu de cartof sa-i mai schimbe gustu dar imi trece,pediatra mea e f buna ca si dr asa ca nu e cu antibiotic si se ocupa de ea dar ca si lista de diversif e lasama sa te las,eu f multe de la voi am invatat si va multumesc din suflet

Astept cu drag si

Mergi la inceput