Pufi iubiti ian-feb 2010 (181) LMA Luca Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

ce spui tu acolo Danyelana ...offf...in ce lume traim !!!

Deci ...isabela papa sticksuri ......le-a gasit pe masuta din sufragerie...si nu pot sa i le mai iau k urla ...

Vreau sa o scot afara k a inceput sa ninga atat de frumos ...dar nu stiu daca sa astept sa ii dau papa la 14 si sa iesim pe urma ...sau sa iesim acum si sa ne intorcem flamande ... ce probleme existentiale mai am si yo

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Bubu..sa incalte cu placere Raul, buti lui !!!

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna ziua si de la noi .
Ivanelu nostru scump
Luca
Alexutzza felicitari pt dintoc ,Dastefa multa bafta la serbare
Si noi avem 4 dintoci ,am facut pereche de iepurasi 2 sus 2 jos
Fetele din afara va rog din suflet sa ma ajutai daca puteti cu un medicament pt mama,a fost azi la un dr si ia spus ca asta ar fi bun pt ce are ea dar in tara nu se gaseste,se numeste OTONEURINE.Va multumesc din suflet daca m-ati putea ajuta.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Astept cu drag si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Bubu..sa incalte cu placere Raul, buti lui !!!

subscriem

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna ziua si de la noi .
Ivanelu nostru scump
Luca
Fetele din afara va rog din suflet sa ma ajutai daca puteti cu un medicament pt mama,a fost azi la un dr si ia spus ca asta ar fi bun pt ce are ea dar in tara nu se gaseste,se numeste OTONEURINE.Va multumesc din suflet daca m-ati putea ajuta.

Astept cu drag si

o sa ma uit eu la farmacie,astazi nu cred ca am timp ca imediat plec la un examen,dar maine iti ofer un raspuns

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them"

Mergi la inceput

Danyelana groaznic ce povestesti u acolo.
Noi am facut deja bradu si e f multicolor,am pus si rosu si albastru si argintiu si de toate.
Am vazut ca ati discutat de ceza si nastere naturala ,eu una nu vreau sa-mi mai aduc aminte cat am urlat cand m-au cusut la nastere ca a fost pe viu nu mi-au facut nici o anestezie am simtit tot si am avut 5 ate
Deja am uitat multe din ce am citit nikole te inteleg stiu cum este si eu am mom cand uit tot e nasol.
Ayanna imi pare rau ca ai muncit si te-ai stresat atat si nimic.
Lorex ce ati patit?Sunteti bine?

Astept cu drag si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna ziua si de la noi .
Ivanelu nostru scump
Luca

Astept cu drag si

o sa ma uit eu la farmacie,astazi nu cred ca am timp ca imediat plec la un examen,dar maine iti ofer un raspuns

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Dreams come true; without that possibility, nature would not incite us to have them"

Mersi din suflet.

Astept cu drag si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Salutari fetele.
Eu am una bucata pufulete marait.
Cred ca ne mai da un dinte. Mergem azi la pediatru si vedem ce si cum.
Am citit din urma dar am cam uitat
Aveti o viteza la scris....
Alexutzza asa copil cuminte ai....
N-arr sta teo nici 5 min intr-un loc, dar 3-4 ore....
Referitor la cadouri pt craciun eu sotului i-am comandat de pe net:
- 2 camasi: www.asos.com//Asos-Collection/Asos-Contrast-Collar-Shirt/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1190093" target="_blank">asta si www.asos.com//Asos-Collection/Asos-Small-Cutaway-Collar-Slim-Stripe-Shirt/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1097448" target="_blank">asta
- thermosul asta pentru ca el e pasionat de fotografie, chiar are un aparat foto canon d50 profesional. De obiectiv nu am eu bani sa-i iau dar un thermos in forma de obiectiv da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Doamne, dar va alerg de o gramada de vreme si tot nu va ajung. In sfarsit am reusit sa ajung la zi. Ieri nu prea am stat pe la servici, m-am dus sa imi repar iPhone-ul, in sf am telefon, again. Sper sa nu mai fac vreo prostie....ca de cand m-am vopsit blonda numai prostii fac.
BRAD: fara brad anul asta, am pus decoratiuni pe corpurile de iluminat, 4 la numar in living, am pus stelute colorate pe mobila sus, am pus stick-ere pe geamuri si probabil vom pune globurile pe draperii, am pus luminite afara pe casa si pe pergola si cam atat. A, si fata de masa cu motive de Craciun si suporturi de lumanari rosii - toate de anul trecut, nimic de anul asta. Culori: auriu si rosu
SOMN - intotdeauna in brate (la bunica) sau la tztz (la mine). Eu nu am reusit niciodata pana acum sa il adorm fara tztz. Apropo, am inceput de ieri dimineata sa nu ii mai dau tztz dimineata, vreau incet incet sa il intarc, sa ii dau numai seara la alint si noapte buna....ca nu mai pot nici eu, o sa imi ajunga tztz pana la genunchi , glumesc, desigur, dar cred ca aportul de LM e mai mult decat simbolic. Problema va fi sa il invat sa adoarma seara fara tztz, aia e problema mare.
MANCARE: Dani are 3 mese solide pe zi. LP 180ml dimineata la 7-7.30, la 10 fructe + branza / cereale + fruct.
Legume+carne/peste/ou la 14 sau cand se trezeste. Mai nou nu adoarme decat pe la 12, 2 ore si ceva, dar apoi nu mai doarme pana seara, ceea ce inseamna ca pe la 6 e super marait. Cand ajung si eu acasa, cat sa stau si eu cu el 2 ore, e super marait si obosit.
Pe la 6-7 ii dau iaurt+ cereale sau cereale cu fruct sau biscuiti sau budinca. Si LP 210ml la culcare la 8.30-9.
Ceai nu i-am facut niciodata, el bea apa, nu stiu cat, cam o canita cu cioc pe zi, probabil mai mult de 200ml. O bea cu placere, uneori isi ia singur cana, cere apa daca nu ne sesizam sa ii dam.
A, si cere singur sa mergem cu el in anumite locuri din casa, de ex. la luminitele de la alarma sau la anumite clante- habar nu am de ce vrea la clante - ....
BEA - condoleante si sa treci cu bine peste perioada asta.
LATITICA - doamne, prin ce treceti voi....sa dea Dumnezeu sanatate multa. Ca putere vad ca aveti. Un brat de

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI, IVANEL SI LUCA ALEXANDRU!!!!

De ziua lui Dani....mai e o gramada pana atunci, in februarie, dar sper sa facem un fel de petrecere restransa. Eu nu cred in traditiile astea cu motul si nici nu imi plac, dar un tort cred ca e ok. Sa vedem. Nu prea imi expun parerile in acest domeniu pt ca sunt altele decat a majoritatii si nu vreau sa imi dati cu oua in cap. De ex. eu nu cred ca e ok sa alimentam faza asta cu mos craciun la copii....barbata-miu a zis ca ma bate daca ii zic copilului ca nu exista mos craciun.....gata, tac.

Trebuie sa ma mobilizez si sa ies la cumparaturi de cadouri, pt ca vom merge in orasul natal la socri si la parinti si se face masa mare cu toata gasca de rude, asta e frumos...si se dau cadouri, se zic poezii, copiii ma refer, e f frumos....si prea galagios in acelasi timp.....dar una peste alta e frumos.

trimit si mai vad ce mai citesc.

Alexuzzza - iesi naibii din butoi si treci la cumparaturi, sa vezi ce iti trece deprimarea!!

Mergi la inceput

Legat de ceai alexandra nu vrea neam nici indulcit nici neindulcit ,ieri i-am dat niste compotel a luat o gura si la scuipat de zici ce e aia apa nu serveste deloc e otravanu mai stiu ce sa ma fac cu ea sg lichide sunt LP si supa pe care o papa cu lingurita.Vroiam sa va intreb daca da cineva cascaval si branza topita la pufuleti si daca "DA" de care si cam cat si de la ce varsta.
Ea daca a fost mucioasa mai bine de o sapt a papat doar LP de ieri vad ca papa iar bine a papat supica,branzica cu mamaliga si putina smantana.

Astept cu drag si

Mergi la inceput