Pufi iubiti ian-feb 2010 (181) LMA Luca Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 10
larisel spune:
Vizavi de bautul lichidelor - fetele mele beau ceai din biberon in bratze, dar de ceva vreme le-am dat canitza din aia cu 3 gauri si doar asha au inceput sa bea si cate putzina apa. So... incercatzi si alte recipiente... poate acolo e "buba".
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota Legat de ceai alexandra nu vrea neam nici indulcit nici neindulcit ,ieri i-am dat niste compotel a luat o gura si la scuipat de zici ce e aia apa nu serveste deloc e otravanu mai stiu ce sa ma fac cu ea sg lichide sunt LP si supa pe care o papa cu lingurita.Vroiam sa va intreb daca da cineva cascaval si branza topita la pufuleti si daca "DA" de care si cam cat si de la ce varsta. Ea daca a fost mucioasa mai bine de o sapt a papat doar LP de ieri vad ca papa iar bine a papat supica,branzica cu mamaliga si putina smantana. de Maria Alexandra 26.03.2010 Ingerii zboara pentru ca o iau usor Astept cu drag si |
Eu le mai dau cateodata finger-food feliutze subtziri de cashcaval pe care ele il fac bucatzele mici mici ... nu shtiu cat mananca, dar gasesc cea mai mare parte adunata in baveta.
larisel spune:
Scuze ca mereu editez mesajele... dar sunt de necitit daca nu le corectez. Scriu pe intuneric pt ca avem pc-ul in dormitor.
larisel spune:
citat din mesajul lui plateea feteleeeeeeeeeee... stiti ca de la 1 ianuarie iar schimbam placa? acum nu mai e asa fun... nu mai primim nici o stacheta... nu mai predam nimic... stergem picioarele si plecam... |
Cum adik?
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Cum adik? _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Adica ne mutam la "clubul scutecelor"
Dar plateea ma gandesc ca ar trebui sa predam stafeta celor din odiseea de acum de ianuarie-februarie
ale1212xa spune:
da, fetelor de ian-feb le predam stafeta...o sa fie emotionant
apropo deja 2 fete au nascut de la ele, iar o a 3-ea mamica e programata maine diminetaza
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
ale1212xa spune:
am vrut sa zic ca le uram fetelor de ian-feb 2011 un an usor, dar asta la sf lui feb nu? cand se muta ele aici si noi plecam mai departe
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
decenuela spune:
tot am citit si am simtit o urma de tristette..
cris.d....citem si...ma regaseam...azi de nesomn si obo am av o stare permanenta de voma..dar stii ce ma gandeam acu? vom avea multe de povestit cand ei vor pune intrebari.
,,,,,,,,mami, ...tu ai fost un copil deosebit ( a se citi cu capu')...te-ai nascut intr-o zi deosebiata, cand ai vrut tu( nici revelionul nu mi-a tihnit)..erai mic si dulce si scump( plin de bubube rosii)...iti placea in baie dar la imbracat mai putin(urlai de ziceau vecinii k te omor)iar noaptea....iti placea sa ma stii langa tine( ma verificai din juma in juma de ora)...febletea ta au fost tt ( ai trs de ele de ma impiedic acu prin casa)......etc..etc
jiji e la tt...adorm eu inaintealui/...dar...e al meu....si e dragostea mea mare....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
al3csa spune:
Si haide si buna seara
1Mai fetelor va tot citesc si ma uit la Yannis al meu si nu stiu am impresia ca bebeii nostri sunt taaare rasfatati. Al meu cel putin e din cale afara ... Ce copil cuminte aveam eu .. oof oof ... adormea sg manca mereu tot ce ii dadeam nu scotea un sunet nu simteai ca ai copil in casa dormea toata ziua adormea imediat dupa baie ... eeeeh acum mai greu ... a crescut si are personalitate domle' ... tipa cat il tin plamanii (nu plage zice un AAAA din toti rarunchii lui ca ma dor urechile), dupa baie numai adoarme singur ci leganat pe picioare asta asa ca sa adoarma la o ora cat de cat rezonabila (12 jumate) ca daca ar fi dupa el ar adormi sg pe la 2 .... cu mancarea sa zis ca am ramas cam la fel .. papa muult ba chiar de ieri i-am marit si doza de lapte de seara (250ml) ... Adineauri tipa la mine si dadea din picioare (e in premergator) sa-l iau in brate si atata sou ... of !Ma doare sufletul dar nu imi place sa ii suflu in fund ... sa tipe ! Nu are decat! La mine merge numai cu vb buna . Adica daca ridica manutele si imi mai si zambeste ma pun si in cap .. dar daca imi face figuri din astea sa stea acolo .. Mi-e groaza sa nu cumva sa patesc cu el asa cum vad la muuulti copii prin magazine (urlete si plansete, dat cu curu de pamant pt yo stiu ce jucarie) cred ca as intra in pamant. Asa ca incerc de pe acum pe cat se poate sa-l educ (zic eu)
2 Bradul noi il facem numai pe 24 atunci cand vine si Moshu .. La mama il faceam de vreo 2-3 ani numai argintiu si rosu (fiind o familie de dinamovisti ) aici avand in vedere ca nu am bani pt asa ceva si nici nu stiu ce globuri mai am de anul trecul il vom face multicolor.
Au fost ani tot la mama cand il faceam in fct de trenduri si dadeam o gramada de bani pe gloabe dar deh imi permiteam ce pana mea nu aveam nimic de facut cu banii acuuuum prefer 4 cutii de Lp decat 5 gloabe
Hai ca m-am intins ca o placinta ...
Inca ceva
La multi ani Luca Alexandru
si
La multe lunite Ivan
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui decenuela tot am citit si am simtit o urma de tristette.. cris.d....citem si...ma regaseam...azi de nesomn si obo am av o stare permanenta de voma..dar stii ce ma gandeam acu? vom avea multe de povestit cand ei vor pune intrebari. ,,,,,,,,mami, ...tu ai fost un copil deosebit ( a se citi cu capu')...te-ai nascut intr-o zi deosebiata, cand ai vrut tu( nici revelionul nu mi-a tihnit)..erai mic si dulce si scump( plin de bubube rosii)...iti placea in baie dar la imbracat mai putin(urlai de ziceau vecinii k te omor)iar noaptea....iti placea sa ma stii langa tine( ma verificai din juma in juma de ora)...febletea ta au fost tt ( ai trs de ele de ma impiedic acu prin casa)......etc..etc jiji e la tt...adorm eu inaintealui/...dar...e al meu....si e dragostea mea mare.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
mai scriu maine cand imi revin!
de Yannis