Pufi iubiti ian-feb 2010 (181) LMA Luca Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

tot am citit si am simtit o urma de tristette..

cris.d....citem si...ma regaseam...azi de nesomn si obo am av o stare permanenta de voma..dar stii ce ma gandeam acu? vom avea multe de povestit cand ei vor pune intrebari.
,,,,,,,,mami, ...tu ai fost un copil deosebit ( a se citi cu capu')...te-ai nascut intr-o zi deosebiata, cand ai vrut tu( nici revelionul nu mi-a tihnit)..erai mic si dulce si scump( plin de bubube rosii)...iti placea in baie dar la imbracat mai putin(urlai de ziceau vecinii k te omor)iar noaptea....iti placea sa ma stii langa tine( ma verificai din juma in juma de ora)...febletea ta au fost tt ( ai trs de ele de ma impiedic acu prin casa)......etc..etc

jiji e la tt...adorm eu inaintealui/...dar...e al meu....si e dragostea mea mare....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

mai scriu maine cand imi revin!

de Yannis

Subscriu!Dar si ma duc la somn ca pe la 4 e trezireaO jum de ora de maraiala...si apoi somn pana la 8 dimineata.Macar atat!

Sa fiti cuminti sa vina Mosu'!!!

It's the most wonderful time of the year!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

micki_mica Nu mai tzin minte daca te-am mai intrebat... atzi facut doar priorix sau priorix + pentaxim?

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Larisel, am facut prirox. O intepatura in mana.

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

apropos de somn si alaptat. ema adoarme si doarme la tzatza. daca ii scapa din gura/icerc sa ma retrag se scoala. always. de cele mai multe ori plange din cauza asta. si nu mai readoarme decat rar, la remufare. d-aia io sunt "blocata", la propriu, in cele mai amortzitoare pozitii, ziua cam 4 ore, in 2=3 reprize, iar noaptea cam 5-6 ore, in nshpe reprize. macar ziua daca as putea sa o culc si sa plec de langa ea sau macar sa ma indrept

asa ca daca mai aud de copii care adorm singuri, care se joaca singuri cu orele, etc imi sigilez singura capacul la butoi, mama ei de comparatie

p.s. xela, se vede ca nu am cum/cand sa ma duc la manechiura, nu?

Yannis a si fost un copil f cuminte, dar nici io nu i-am cautat in coarne.... nu stiu cum ar fi sa o am pe Ema, nu stiu ce m-as fi facut inca de pe la 2 luni jumate cand eu nu am mai avut lapte...esti mami x2, nu am cum sa iti dau eu sfaturi....eu as zice simplu sa nu ii mai dai si gata. acuma tu stii mai bine ce inseamna asta is presupun ca daca era simplu o faceai demult pana acuma. dar te rog eu sa nu-ti sigilezi capacul la butoi ca o sa ne fie dooooooooorrrr!!!

de Yannis

Vb lui alexuzza, cred ca e f f greu sa fii tu acum, eu nu imi pot imagina cum e sa am un copil ca ema care se trezeste daca ii scoti tztz din gura.
n-am nici o idee geniala, decat ca trebuie sa o lasi cu tac-su sa doarma, fara nici o tztz, du-te in alta camera, nu mai mirosi la nasul ei acolo.
Stai, ca n-am inteles bine, tu stai langa ea in pat cat doarme ea ziua? Always? in fiece zi? Pai fata draga....eu as fi luat-o razna de mult. Da-i suzeta, da-i orice, plange o zi - doua, dar apoi ii trece. Pai suflete, tu nu ai dormit bine de 10 luni, right?
Despre adormit seara, sa stii ca eu mai am seri cand sunt f f obosita si cand nu mai pot de durere de picior/sold adica nu mai pot sta pe scaun atat - eu alaptez si il adorm in scaunul de alaptat, din ala de se leagana - si il chem pe sot la aparat, sa il adoarma el. Si il adoarme. Dupa LP il ia el si il adoarme. Intuneric in camera, CD-ul cu muzica de leagan, veioza sub pat - e f mica - si leganat in scaunul ala minune. In 15-20 min adoarme. Oricum la tztz la fel adoarme.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Si Arthur e la fel. Nu stie sa adoarma in nici un alt fel decat la tt si ziua daca incerc sa o scot din gura de la el se trezeste si plange. Si o iau iar de la inceput Noaptea de bine de rau doarme la el in patut in reprize de 2-3-4 ore, se trezeste, plange, il mufez si uneori reusesc sa-l pun iar la el, uneori il tin langa mine ca altfel

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Alexuzzza - iesi naibii din butoi si treci la cumparaturi, sa vezi ce iti trece deprimarea!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Daca te uiti in calendar si eu iti spun ca indemnizatia intra (cel putin la mine in cont) pe 15-16 ale lunii ai sa pricepi de ce mi-am permis sa intru in butoi

Dar se rezolva!

de Yannis

Imi cer scuze, eu daca nu iau indemnizatie, nu stiu. Sorry din nou.
Da' ce? cardul sotului nu merge la cumparaturi? pe post de terapie?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

nici nu ma gandesc sa ma atiiiiinggg de ala!!!!! nu stiu cat are limita, dar cred ca e destul de mare, nuuu nuuu ala e muuuuuuult prea periculos, Motiv de divortz nu alta! LOL!
Bine nu ca mi l-ar da...tu n-ai auzit? Sotul meu e grec. Grecii sunt zgarciti. Am 2 exemple imediate numa la un articol de iarna: snow suit
replica nr 1:
"ala de anul trecut nu-i mai vine? ce-i iei altu anu' asta?" aici vorbim de un snow suit 0-3 luni ptr un copil de 12 luni

si cand ma vede "haiducind" pe e-bay mereu urla ca Yannis are de toate si sa nu-i mai iau nimic si ii zic da, intr-adevar Yannis are de toate dar inca nu are nimic f gros ptr f iarna. "pai nu are atatia pantaloni? cu ciorapi pe sub e f bine!" eu ii zic nu, nu e bine, tot vine inghetzat de afara ...vine replica nr.2:
"nu-l mai scoate afara atuncia!"

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
Vb lui alexuzza, cred ca e f f greu sa fii tu acum, eu nu imi pot imagina cum e sa am un copil ca ema care se trezeste daca ii scoti tztz din gura.
n-am nici o idee geniala, decat ca trebuie sa o lasi cu tac-su sa doarma, fara nici o tztz, du-te in alta camera, nu mai mirosi la nasul ei acolo.
Stai, ca n-am inteles bine, tu stai langa ea in pat cat doarme ea ziua? Always? in fiece zi?

da, tot timpul. am incercat uneori, ca faceam pe mine sau amorteam atat de tare ca nu-mi mai simteam picioarele, dar se trezeshte invariabil. de la leganatul si statul cu orele (10/zi) in scaunul de alaptat am capatat o echimoza/vanataie la noada kurului....iti dai seama cam ce am tocit...

Pai fata draga....eu as fi luat-o razna de mult. Da-i suzeta, da-i orice, plange o zi - doua, dar apoi ii trece. Pai suflete, tu nu ai dormit bine de 10 luni, right?

11 luni, da.;)) am incercat suzeta, de fapt cam tot ce am citit aici si in alte parti, inclusiv tehnica EASY de care vorbea Ayanna si care e cam militarie, dar...am o problema: nu o pot lasa sa planga cat poate ea plange, if you know what I mean.... adik nici nu vreau sa stiu. am incercat, mi-am rupt spatele ridicand-o si punand-o inapoi jos, leganand-o, etc. urla si se arcuieshte si in bratze, si leganata si...orice. am rezistat 2 ore ....pe ana am lasat-o sa planga cand era mica, la sfatul celor din jur, ca era la fel. a plans urlat 40 de minute si a adormit epuizata. nu mai fac asa ceva. ana si acum se trezeshte/are probleme de somn si doarme in camera ei doar de un an. dar vine sa ne zica ceva every f..king night. deci, asa sunt ele cu somnu' ...io doar vreau sa nu mai alaptez, nu sa dorm, ci doar sa ma mai mishk, sa mai ies si eu din casa 2-3 orre, nu maxim o ora si aia cu okii pe telefon si stresata maxim . scuze de turnat aici butoiul....
Despre adormit seara, sa stii ca eu mai am seri cand sunt f f obosita si cand nu mai pot de durere de picior/sold adica nu mai pot sta pe scaun atat - eu alaptez si il adorm in scaunul de alaptat, din ala de se leagana - si il chem pe sot la aparat, sa il adoarma el. Si il adoarme. Dupa LP il ia el si il adoarme. Intuneric in camera, CD-ul cu muzica de leagan, veioza sub pat - e f mica - si leganat in scaunul ala minune. In 15-20 min adoarme. Oricum la tztz la fel adoarme.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Te inteleg atat de bine. si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Citat:

LML LUCA SI IVANELUL DIN PALAT.....SA CRESTETI MARI SI SANATOSI...

BF...eu m-am prins ca nu mai e MC..cred ca prin clasa 1. si eram f indignata ca ceilati copii credeau o mare minciuna...acum imi dau seama ca e atat de frumos sa credem in MC...nu ar mai avea farmec craciunul fara el...
veti vedea la gradi sau la scoala,..cand constientizeaza venirea mosului...ce trairi au...cum tremura de emotii cand il vad....cum uita poezia si numele cand vorbesc cu el...cu cata sinceritate ii fac promisuni solemne pe care le incalca in urmatoarele minute.....cum il vad pe la geamuri...etc etc...

JUCARII PENTRU PITICI...

da pot sa confirm
sunt asa emotionati cands vine vorba de mos
unii se uitau doar in ochii lui,altii il priveau doar pe furis
tare simpatici

azi can am venit de l;a gradi in autobuz au cantat cred vreo 10 min niste colindatori da fain de tot,cred ca eraula teologie.
cantare de aia pe voci de te trecea un curent pe sira spinarii
nici discutiile despre ce p[regatim/cumparam,nici podoabele de prin magazin nu m-au facut pana sa-i aud pe colindatorii astia sa simt ca vine Craciunul
iar Daria ingana si ea iar dupa ce au coborat m-a bocit o gramada ca vrea si ea sa mearga cu colindatorii
cu greu am consolat-o si am reusit sa-i abat atentia

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

M-am emotionat citind mesajul tau. Mi-am adus aminte cand eram acasa la mama si veneau baietii de la teologie cu colindul. Cat era de frumos.... Imi vine sa ca aici nu exista asa ceva

Mergi la inceput

Citat:

tot am citit si am simtit o urma de tristette..

cris.d....citem si...ma regaseam...azi de nesomn si obo am av o stare permanenta de voma..dar stii ce ma gandeam acu? vom avea multe de povestit cand ei vor pune intrebari.
,,,,,,,,mami, ...tu ai fost un copil deosebit ( a se citi cu capu')...te-ai nascut intr-o zi deosebiata, cand ai vrut tu( nici revelionul nu mi-a tihnit)..erai mic si dulce si scump( plin de bubube rosii)...iti placea in baie dar la imbracat mai putin(urlai de ziceau vecinii k te omor)iar noaptea....iti placea sa ma stii langa tine( ma verificai din juma in juma de ora)...febletea ta au fost tt ( ai trs de ele de ma impiedic acu prin casa)......etc..etc

jiji e la tt...adorm eu inaintealui/...dar...e al meu....si e dragostea mea mare....

JUCARII PENTRU PITICI...

Ador dialogul tau cu Jiji

Mergi la inceput

Ma duc si eu la somn ca baietii dorm (Arthur s-a rezit deja o data pt 10 min de tt ) si parca vad ca acum ma iau de odihnita.
Am stat ca am comandat felicitarile pt Craciun si niste poze asa ca am asteptat sa se incarce. Sper sa fie gata sapt asta.

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Neata!...nu va speriati, nu dau cafeu la ora asta, doar va salut...

...noi ne tzatzaim putin si in timpul asta m-am gandit sa va vizitez...sa vedem cat m-o tine bateria...

Am citit...dar am uitat tot cand am dat de conversatia lui DECE cu jijica...esti 'mortabila'!!!!!

CRIS_D...ia exemplu mami, putin haz de necaz ajuta uneori...ca oricum ar fi, greu, usor, trebe sa mergem inainte...
Voi ati scapat de alergie de mancati mamali cu bra cu la??? Mie pediatra mi-a spus sa-i dau tzatza pana la cel putin un an jumate daca nu-i trece alergia, asa ca deja mi-am luat gandul de la intzarcare...am revenit la n-shpe tzitzieli pe parcursul zilei plus inca vreo doua-trei reprize peste noapte. Noi sa fim sanatosi!

LARISEL...la pediatru am fost, nu la dermatolog. Eu am oroare de doctori si spitale si tot cam ca tine fac si eu...evit cat de mult pot. Acum am fost la un control de rutina si cand a vazut dr. iritatia a zis ca are marginile dantelate sau nush cum si e mai probabil sa fie ciuperca...si a avut dreptate pentru ca s-a vazut ameliorarea dupa prima aplicare de unguent, iar in trei zile a disparut de tot. Si eu banuisem initial dintii, mai ales ca noi ne chinuim de multa vreme si inca nu ne-a iesit nimic. Apropos, MIREMIA, si noi suntem in clubul zambetelor stirbe si nu dam semne ca ne-am grabi sa-l parasim prea curand.

Fetele, toate, va multumesc pentru raspunsurile la sondaj...m-am linistit cand am constatat ca ma incadrez si eu in majoritate cu menu-ul si programul nostru de masa. Uneori am nevoie de confirmari ca nu am luat-o pe coclauri...

Mai erau chestii din urma la care as fi vrut sa raspund, dar mai am doar 7 minute de baterie...
...sa zic si eu repede
LML Ivan!!!
LML Petru de Myky si sa trimit...

Ne auzim maine, sper.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

repede, repede...proba de semnatura...ca la mesajul anterior nu mi-a luat-o...

Am plecaaaat!!!!!!!

_

Iarta
Iubeste
Zambeste
Exprima-te
Relaxeaza-te
Ajuta un batran
Accepta un compliment
Asculta-ti prietenii
Reia un proiect abandonat
Fii mai intelegator cu tine si cu altii