Pufi iubiti ian-feb 2010 (181) LMA Luca Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 12
rox_y spune:
Buna dimineatza!
Haideti la un ceai cald sau o cafeluta fierbinte.
Mami de Diana - 31.12.2009 -
rox_y spune:
Decenuela ce m-am amuzat impreuna cu sotul despre conversatia ta cu Jiji
dastefa spune:
rox_y multumim de cafea
danyelana pe mine m-au cuprins nostalgiile gandindu-ma la anii in care si eu mergeam asa cu colinda tot asa in grup
bine nu eram chiar asa profesionisti( iar eu cea mai neprofesionista dintre toti) dar era f frumos
ayanna imi place semnatura de sezon
o zi buna sa aveti
rox_y spune:
mai fetelor dar la voi in seara de ajun nu vin colindatori? copii necunoscuti? ca la noi asa e obiceiul..si e asa de fain..si se dau la copii bani si/sau prajitura/portocala
Ayanna si mie imi place mult semnatura ta
decenuela spune:
neatzaaaaa fetiliiiiiiiiiiii...inca o cofe...fierbinte...mai de la capitel.....s-o fi rcit dea de la roxy....k e friggg la ea prin zona...
astazi sunt ok...am dormit ..sunt odihnita...gata de actiune. jiji s-a trez pt tzatzaiala din ora in ora...dar asta e ok....important e ca n-=a mai av reprize de dantzuiala....
ayanna..m-ai terminat cu semnatura..trecand peste faptul ca te face sa te simti mai bun...si mai om....apreciez rabdarea...designul...recunosc...in veci n-as avea rabdare pt asa ceva....eu sunt ca in reclama aia..cu replica.......( in muzeu, tablouri, ghid grabit...ce alerga vizitatorii de la un tablou la altul...pana cand n-a mai av rabdare si le-a zois...stiti ceva...mai bine luati vederi de la intrare)....asa si io..fuga , fuga...
aseara eram f incantata de faptul ca jiji era fericit pe leul ala de la fisher price..care e un fel de masinutza, premergator...etc....pt el care nu merge e mai putin periculos decat...calul...dar si k asta isi face vant dat tot inapoi...dar ce mai conteaza?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
mai fetelor la mine a venit popa...in casa era nu dezastru dar oricum...dezordine...asta sambata sau diminica...de obicei era afish pe usa...sper sa fi fost popa si nu un impostor...
plateea....pupam moldoveanul atomic...tare te-ai mai chinuit si tu cu el...ma gandesc doar cum prestai tu la pompa aia....aoleuuuuu e un cosmar...
pt fetele care n-au la origine....sange mada in moldova....sa fac o traducere...de la ayanna "mamali cu bri cu la" ...adik mamaliga cu branza si lapte:)
of...citesc cu tzatzaiala....ma gandesc ca azi am niste treaba si va ramane jiji cu tanti aia...dar...va trebui sa ajung in jur de 12..ca i-e somn si altfel el nu stie sa adoarma.
pai ma gandesc ca si asta este o etapa. n-am mai vz niciun jijel de 40 de ani sa adoarma la tt( nu la tt lu ma-sa)....cred ca fiecare are ritmul sau....pe de alta parte....desi uneori am senzatia ca-mi suge si creierii....parca as vrea ca momentul..despartirii sa fie cat mai indepartat...mi-e asa drag cum cauta el noaptea tt...cum se ridik cu fundul in sus..si suge din jde de pozitii...cumbutoneaza cu mana libera..celalat sfarc...eetc...etc...
hai ca o iau razna....scriu kilometri
sa aveti o zi superbaaaaa
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ayanna_xem spune:
Neata! Iau si eu un cafeu maaaare...zgubi s-a trezit de vreo ora si nu mai vrea sa doarma si-s cheauna. La mine somnul asta de dimineata e cel mai dulce, ma simt mai fresh sa ma trezesc de n-shpe ori peste noapte, dar sa dorm dimineti luuuungi. Nush ce-a palit-o azi...acum sta in patut in kur si roade la o jucarica si-mi mai zambeste stirb din cand in cand. Comedie mare!
DECE, semnatura nu-i deloc originala...am 'furat-o' si eu si ma chinui de vreo cateva zile s-o scriu. Recunosc ca mi-a trebuit ceva rabdare, dar m-am ambitionat s-o termin ca daca mai amanam mult trecea Craciunul.
Am vazut ca vorbeati de colindatori and co....daaaa si la noi vin in seara de ajun. Deja am inceput sa schimb banuti si sa-i pun deoparte pentru colindatori ca in perioada aia nu mai gasesti nicaieri bancnote mici, trebe sa mai cumpar fructe si poate face si mama colacei...ca asa e obiceiul la noi. Mai sunt copii care umbla si cu steaua...au un fel de stea facuta din lemn si impodobita cu tot felul de beteala si canta 'steaua sus rasare'. La noi inca mai umbla in seara de anul nou si cetele mari de mascati...arnauti, ursul, capra si diverse personaje. Chiar m-a urat anul trecut o ceata din asta, erau vreo 20 si ceva...noroc ca i-a platit mama ca altfel dadeam faliment. Oricum e fain...poate vor fi si anul asta, cred ca i-ar privi foarte curioasa Daria.
Si eu cand eram in perioada liceului si a facultatii mergeam cu gasca mea cu colinda pe la cunoscuti...era superb!!! Eram profi...cu chitari, cantam pe voci, eram cunoscuti in zona...dar am imbatranit, fiecare s-a stabilit la casa lui,unii au plecat prin strainataturi...s-a spart gashca....si chitara mea aduna praf intr-un colt. Deh, ale tineretii valuri...
Zgubi vrea entertainment......
...sa va zic cum ma santaseaza...isi baga degetele pe gat si isi provoaca greata, ma duc la ea scoate mana din gurita, cum plec iar o baga...si tot asa. A vazut ca asa ma joaca du-te vino...trebe sa schimb situatia.
Ne mai auzim.
O zi frumoasa!
_
Iarta
Iubeste
Zambeste
Exprima-te
Relaxeaza-te
Ajuta un batran
Accepta un compliment
Asculta-ti prietenii
Reia un proiect abandonat
Fii mai intelegator cu tine si cu altii
Uita-te la albumul cu fotografii
Aprinde o lumanare. Asculta tacerea
Spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti
Imagineaza-ti ca azi nu ai nici o grija
Joaca-te cu un copil. Citeste o carte buna
Alege-ti o stea de pe cer. Fii copil inca o data
Suna-ti prietenul cu care nu ai vorbit de mult
Da-ti voie sa mai si gresesti. Lasa-i pe altii sa te ajute
Renunta la ceea ce nu-ti place. Indeplineste-ti promisiunile
Inchide-ti ochii si imagineaza-ti ca esti fericit
Priveste atent o floare. Cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult
Spera ca ceea ce iti doresti se va indeplini. Ajuta-I pe altii
Respira profund
Fa-ti un cadou
Iubeste!
_
Mami de strumfita zgubilitica
ayanna_xem spune:
Va trimit un mail sex-funny! :)))
_
Iarta
Iubeste
Zambeste
Exprima-te
Relaxeaza-te
Ajuta un batran
Accepta un compliment
Asculta-ti prietenii
Aprinde o lumanare. Asculta tacerea
Spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti
Imagineaza-ti ca azi nu ai nici o grija
Joaca-te cu un copil. Citeste o carte buna
Alege-ti o stea de pe cer. Fii copil inca o data
Suna-ti prietenul cu care nu ai vorbit de mult
Da-ti voie sa mai si gresesti. Lasa-i pe altii sa te ajute
Renunta la ceea ce nu-ti place. Indeplineste-ti promisiunile
Inchide-ti ochii si imagineaza-ti ca esti fericit
Priveste atent o floare. Cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult
Spera ca ceea ce iti doresti se va indeplini. Ajuta-I pe altii
Respira profund
Fa-ti un cadou
Iubeste!
_
Mami de strumfita zgubilitica
ayanna_xem spune:
Dece, mersi de traducere...desi sa stii ca am vazut expresia si la o capitalista, Cris_D daca nu ma insel.
_
Iarta
Iubeste
Zambeste
Exprima-te
Relaxeaza-te
Ajuta un batran
Accepta un compliment
Asculta-ti prietenii