Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (416)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Roxana, am fost azi la Debenhams si aveau sandale la 70 % reducere , majoritatea erau cu super tocuri si nu prea m+au impresionat dar erau si cateva cu toc micut aurii, nu stiu cam ce model cauti. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010 Poze |
Multumesc de pont. Cu tocuri pana la cer mai am 2 perechi, voiam ceva cu toc decent sau platforme macar. Ma duc sa bag un ochi poate am noroc. Imi trebuie ceva mai sport, de batut orase, si de plaja.
Erina spune:
Mandarinuta, strofa pusa de tine pe facebook a facut un text frumos pentru felicitarile noastre.
Prin nameti, in fapt de seara,
A plecat catre oras
Mos batran c-un iepuras
Inhamat la sanioara.
Iata ce cinta Daria acum citeva minute cind l-a vazut pe Vladi pe facebook spunind o super poezie.
DRAGA MOS CRACIUN
Stiu draga Mos Craciun,
Ce as vrea sa-ti spun
Ca sunt copil cuminte
Harnicut si bun.
Tu vii cu daruri multe
La copiii, toti,
Dar,eu te rog pe tine
Ada-mi, daca poti:
bunicutei ,niste ochelari
Si bunicului papuci,
Pentru mama nu uita cercei,
Iar lui tata niste nuci.
Pentru motanul nostru ada un soricel
Si un os frumos lui Cutu,
Dar mai maricel.A
da si o minge as dori sa spun
Ada asa si un puzzle draga Mos Craciun
Mos Craciun!
Ochelari, papuci, cercei si nuci
toate cu gestica.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
kriss79 spune:

Nu am mai intrat demult pe aici, insa nu inseamna ca nu suntem bine.
Am avut si noi la gradi petrecere de Mos Nicolae-zilele gradinitei si marti am avut serbarea de Mos Craciun, iar Ale a spus versurile si a fost destul de detasata de prezenta Mosului.Acum asteapta pe cel de maine de la mine de la job; ce-i drept s-a cam invatat cu cadourile lasate si la mama, la tata, la buni 1, 2...
Cu taica-su am stabilit sa o ia miercurea de la gradi si sa o duca el a doua zi dimineata, o zi in weekend cu el si un weekend intreg pe luna incepand de la anul. Pana acum toate bune si frumoase, nu ma mai complic cu alte discutii ca nu am cu cine. A fost si ramane un frustrat si ma considera vinovata pe mine si pe parintii mei de absolut tot,imi mai reprosa diverse etc asa ca satula de toate acuzatiile i-am zis ca da, eu sunt vinovata de tot daca asta il face sa se simta mai bine si gata s-a potolit.Are si el o relatie cat de cat serioasa, dupa cum se pare, prietena lui a divortat acum 3 sapt
si stau impreuna la el de mai multe luni.Din ce am inteles de la Ale se poarta frumos cu ea tipa si e multumita ca petrece timp cu tati.
Cat despre relatia mea merge bine, el se intelege bine cu Ale, insa nu prea iesim/avem activitati in 3, in ultimul timp. Ea il cauta cand ajunge acasa, vorbesc, dar se poate si mai bine. Am incercat sa ii explic cat se poate situatia, ca sunt prietena cu tati, ca il iubesc pe tati dar pe F.mai mult, si ca e iubitul meu. Zilele trecute dupa serbare, cand a asistat si taica-su, la sfarsit cum nu ne mai vazuse demult impreuna, Ale m-a intrebat in gradinita daca acum il iubesc mai mult pe tati.Nu stiam cum sa ii raspund, mai ales ca taica-su era langa.Vazand ca ezit, fata mi-a zis ca vrea ca F.sa plece, ca nu il mai vrea.I-am raspuns in soapta ca il iubesc pe taica-su putin si pe F. mult..pe drum spre casa, tati ne-a condus pana in fata portii si pe drum ea iar m-a intrebat de ce am doi baieti, pe F. si pe tati. I-am explicat inca odata acasa, insa cine stie ce o fi in capusorul ei..
Intre timp, acum 2 sapt am primit de la F.un inel..am acceptat, insa nu ne grabim, mai ales eu:)
Si daca va era dor de noi..
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
prisi spune:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/mihnea-are-colectie-de-diplome-de-la-mosu-915962.html
de savurat la cafeaua de dimineata
bravo Mihnea
Marta
35+
si Miruna (06.09.2007)
ceamica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Ceamica, ce mai face minunatul si deosebitul nostru? Tu? Bine? Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele |
multumim bine
Ieri se uita la fifi si floricelele si Floare-de-nu-ma-uita iarasi uitase ceva si tot intreba cum se cheama chestia cu buton , care face lumina in intuneric ?!
Eu din bucatarie ii strigam lanterna mami lanterna
Vine in fuga la mine si ma intreaba :,, esti sigura mami? sigura sigura ?''
-
O ia la fuga si cand ajunge in sufragerie zice tragandu-si sufletelul
-floare aaa (uitase cum o cheama ) , floare albastra , floare albastra o cheama lanterna ,sa stii, mi-a zis mie mama
p.s. el foloseste l in loc de r
Minunatul meu face minunatii , crize de nervi si poarta inca pampers
.
Erina spune:
Buna dimineata! Multumim Prisi. Bravo Mihnea ce text frumos si ce poza superba!!!
Am dus-o pe Daria la gradinita si apoi m-am enervat teribil cu Posta Romana. Long story short...pe PM la persoanele in cauza.
Fug la treburi ca azi noapte bb a avut mari dureri de dinti, sper ca macar acum sa ma lase sa mai rezolv cite ceva pina la ora serbarii.
Sa aveti o zi frumoasa!!!
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
La multi ani Mandarinuta, sa ai parte de o viata de basm alaturi de printesa si printisorul tau!!!
Sanatate si impliniri absolute!!! 
mamica Dariei
si a lui David

Daria, foarte frumos!
Ana Sofia(21.01.2010)