Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 8
lalala13 spune:
fetele daca sunteti de acord dati si voi 5 stelute pentru
http://clipedeinspiratie.ro/2010/11/22/o-sansa-pentru-copiii-prematuri
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 fetele pt comentarii eladea, eu ii dau cam la 10-15 min dupa suc (inca nu papa piure de fructe, iar suc nu depaseste 30 ml cred, nu am masurat dar nu papa mult), as lungi-o mai mult dar urla frate. Si ca veni vorba de diversificare, ca stiu ca si tu ai tras cu Eric... intrebare de 100 de puncte: ghici cine e amator de piure de morcov ? red]Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)[/red] |
sa nu-mi zici... oare incep si mofturosii sefi sa manance mancare de bebe????? bine si asa... numai sa papeeeeee!!!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Diana_Eva spune:
Rody, Cri - cand scaunul e pozitionat cu fata la directia de mers in cazul unei frane bruste sau accident muschii gatului nu sunt sufucienti de puternici si se pot intampla nenorociri. Cand e cu spatele este mult mai bine. Intrati si voi pe besafe -explica ei bine. Au si site in romana besafe.ro. Rody sfatul lor e cat mai mult ca spatele.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
puiutz_mic spune:
Ziua buna si de la noi!
O sa incerc sa tin pasul si eu pasul cu voi cat de cat...
La multe lunite si la multi ani Iulia de Otilia! Sa fii sanatoasa si ascultatoare, vesela si iubitoare!
Denisa, ici multi sa treaca supararea! Nici eu nu cred sa fi patit ceva Mateo daca a cazut de la inaltime asa de mica, dar pt. linistea ta intreaba medicul, fa tot ce crezi ca trebuie sa faci, ca sa te linistesti! Si incearca sa te odihnesti mai mult!
Al nostru Raducu inca nu mi-a cazut din pat, desi de la 3 luni si 3 saptamani a inceput sa se rostogoleasca. Sunt cu ochii pe el tot timpul. Daca ies putin din camera il asez perpendicular pe marginea patului, nu paralel, si ii mai pun si perne in jur, ca sa nu se poata rostogoli.
Noaptea doarme in continuare intre mine si tati... Am incercat sa-l punem in patutul lui de cateva ori, s-a trezit in cateva minute si ne-a privit atat de acuzator - pe noi ne-a pufnit rasul si atat i-a trebuit...a inceput sa planga sfasietor... L-am luat imediat de acolo, l-am pus in pat langa noi, s-a uitat in stanga si-n dreapta si cand s-a lamurit ca nu e singur s-a calmat
Sincer nu cred ca o sa mai reusim sa-l facem sa doarma in patutul lui noaptea. Ziua ne mai reuseste cateodata. Aveti ceva idei?
Crispro, ce bine ca Vladut doarme mai bine! Si multumim pentru aprecierile pozelor noastre!
Racusor, cu intarziere mare la mule lunite si la multi ani lui Andrei, delfinasul sef! Pana la urma ce a mai spus dr. de maraielile si agitatia lui Andrei? Ca parca la vizita a spus ca nu sunt de la dintisori...Acum ma gandesc si la Raducu, si el se trezeste plangand (se calmeaza daca sunt langa el si-i dau tzitzi imediat) si doarme foarte agitat noaptea, se tot foieste si da din manute si din picioruse, loveste in pat cu manutele.
Diversificare - inca nu prea imi bat capul, sper sa mai pot alapta pana la 6 luni exclusiv, abia a implinit 4 luni... Dar cand citesc despre voi cate scheme, cate probleme, accepta sau nu accepta papica, gasesti sau nu legume si fructe bio...deja parca incep si eu sa ma gandesc la ce ne asteapta peste 2 luni.
Eu la inceput, in prima luna, i-am mai dat si LP lui Raducu, la indicatia pediatrei pe care o aveam atunci... si din cauza ca la san nu prea papa pe atunci si nu lua in greutate. Apoi i-am mai dat foarte rar, cred ca 1-2 ori pe luna, cand se intampla, seara, sa raman fara laptic in sani. In situatia data, e cazul sa-l diversific mai devreme de 6 luni?
-ici tuturor!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
Roxana_Theo spune:
Fetelor, voi de unde ati luat cosmonaut pt vremea rece? si ce marime?
Noi am primit unul si cand l-am probat am vazut ca ii este cam mare. si cum s-a facut tare frig, chiar avem nevoie.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui crissy77 stiam eu ca am uitat ceva racusor, eu zic ca e mult prea devreme desi e indicat din multe motive sa scapi de scutec cat mai repede. Din experienta proprie iti zic ca noi ne-am batut capul abia... dupa 2 ani, cand se putea discuta cu ea si a inteles ca acel obiect are o alta destinatie si nu se foloseste pe post de caciula, ceva care ii poate inalta sau spatiu de depozitat Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
si noi la fel...ba chiar mai tarziu...azi vara adica... f usor si rapid am scapat de pampi...dar numai ziua si doar la pipi.. deocamdata...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui crispro Are Vlad gingia de sus asa de umflata, parca are 2 pungulite acolo... nu stiu cum de nu am vazut pana acum...acuma sa vedem cand apar dintisorii... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
dragu de el...doamne da sa iasa repede si sa nu se chinuie prea tare...la noi inca nu sunt semne de iesit...desi amprentele se vad demult pe gingii...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo Fetelor, voi de unde ati luat cosmonaut pt vremea rece? si ce marime? Noi am primit unul si cand l-am probat am vazut ca ii este cam mare. si cum s-a facut tare frig, chiar avem nevoie. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
Si noi am primit cosmonaut la botez de la nasi si inca un costumas cu salopeta si geaca groase de la bunici, dar desigur, prea mari si acum tot nu am cu ce sa-l imbrac...
Roxana, cred ca trebuie sa cauti pentru 6-9 luni ca sa-i vina bine in iarna asta. Noua ne-au dat cadou nasii si bunicii pentru la 2 ani ... pe care ii va implini vara
Cred ca gasesti si pe net, ca sa nu bati drumuri prea multe.
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui lalala13 fetele daca sunteti de acord dati si voi 5 stelute pentru http://clipedeinspiratie.ro/2010/11/22/o-sansa-pentru-copiii-prematuri ---------------------------------------------- my somebody.... www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea! Doamne Ajuta in continuare! |
votat...sper sa-si duca la bun sfarsit planul...desi tare greu e....
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
rugaminte off topic...
am primit un bonsai de ziua mea...habar n-am cum trebuie ingrijit...stiu ca e pretentios...pe net sunt nspe mii de info, nu prea am timp sa le pigalesc...aveti careva idei/sfaturi ref la ingrijirea lui? mersi mult!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...