Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

www.youtube.com/watch?v=ArH_h6UdcGI" target="_blank">Isa cu globul preferat, mai tare rade tati decat fetita

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

i-am dat lui Filip piure d epere williams...i-a placut din cate se pare...

intrebare: la cat timp dupa fructe se paote da laptic???

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

noua ne-a zis o ora

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Oanna have fun la party .Cam cate sedinte de masaj iti vei face si cat e costul??Caci si pe mine ma cam bate un gand sa fac niste impachetari ceva,dupa care sala multa,alergari si tae-bo din primavara.Nu ma mai suport de nici o culoare

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

eu am mers acum 2 ani la o tanti batrana care face la ea acasa, are masa speciala si cursuri facute...atunci aveam probleme cu spatele dupa o tranta pe scari si pentru 50 min de masaj + 10 min de gimnastica plateam 10 lei

sa vad daca se mai ocupa si daca are loc si pentru mine din ianuarie...ca era ocupata tot timpul

Primul Craciun cu Matei - luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

vai!!!!!! super pret! si eu mergeam la o tanti care facea excelent dar nu avea masa, ci in pat si imi lua 50 lei....exagerat de mult! dar am fost de cateva ori pt ca pretul ma dadea inapoi

Petrecere frumoasa si asteptam sa nu povestesti!

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimineata la pranz si de la noi... Moamaaa, dar ce harnicute sunteti si la scris si la treburi.... Eu abia am strans prin casa, ordine dupa gasca care pleaca la gradi/servici, spalat vase si pus pe la spalat..in rest timp pt Riana. Acu doarme...

Iulia Alexandra

Denisa, hai fii tare, cu siguranta va fi bine. Pt linistea ta vorbeste cu medicul, si nu te mai invinovati ca nu rezolvi nimic.

Crispo, Michelle, dar bine dorm delfinasii vostri.... si mese rare.. sunteti tari... bravo!!! Noi zi sau noapte papam tot la 3 ore

Cris, ce frumos rade Beatrice... M-am topit toata...

Cris2010, multumim de compliment draguta!!!

ufff, iaca mi s-a trezit nitel strumfica, si acu o legan cu o mana si cu una zic sa trimit mesajul, sa nu-l pierd ...

Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

stiam eu ca am uitat ceva

racusor, eu zic ca e mult prea devreme desi e indicat din multe motive sa scapi de scutec cat mai repede. Din experienta proprie iti zic ca noi ne-am batut capul abia... dupa 2 ani, cand se putea discuta cu ea si a inteles ca acel obiect are o alta destinatie si nu se foloseste pe post de caciula, ceva care ii poate inalta sau spatiu de depozitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Crissy ce scumpa e Beatrice si ce frumos rade ea

Rody am ras cu lacrimi de rasul lui tati

Oana distractie placuta la petrecere

Cris observ ca a functionat metoda la voi si si/a format un program Vladut...super tare...la noi nu da rezultate

Racusor legat de olita cred ca poti sa incerci dar nu cred ca da rezultate asa devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna fetelor.

Am revenit si eu. Am mai incercat sa scriu mai de dimineata insa din motive de bebe marait care vrea preponderent in brate am renuntat.
L-am recantarit aseara si tot prost am iesit. Adica are cu 30 de grame mai putin decat saptamana trecuta. Sper sareusim sa luam ceva in greutate pana la sfarsitul lunii.

Acum ma maraie, plange si chiar nu stiu de ce. A mancat, dormit, facut kk. De obicei el este mai marait catre seara insa azi a luat-o de dimineata, ca sa nu piarda ceva.

Cristina, ma bucur ca esti mai linistita acum cu somnul lui Vladut.

Racusor dar aveti bagaje nu gluma.Ne gandim si noi sa plecam la munte in ianuarie. Citind la tine, ma gandeam cate trebuie sa iau si eu.

Denisa sper sa fie totul bine cu Matteo.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Fetelor se pare ca trebuie sa fim din ce in ce mai vigilente. Theo deja se "prelinge" din fischer; pe pat se tot intoarce de pe spate pe burta si este tare incantat.

Si eu sunt numai ca imi este din ce in ce mai teama sa-l las singur ptr a mai face si eu cate ceva.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

vai denisa..saraca de tibe. cum e puiul?

si cand am citit si de anca m-am insapimantat..niciodata nu poti fi prea preacaut. si sotul mreu nu intelege asta deloc..

crissy e o dulce aia mica

bytz am inteles acum..Sebi mai varsa, are momente..insa de cand cu diversificarea e mai bine. adica cerealele si supica si suculetul nu le-a dat deloc inapoi niciodata. la 6 luni vrem sa facem un control genral cu analize si toate cele.oricum cantarul mi l-a luat sor-mea sa nu-l mai cantaresc asa des

cat despre olita, nepoata mea a fost pusa de la 6 luni, la inceput sustinuta ca nu statea oricum bine in fund. in 2 saptamani a a invatat ca kk se face numai la olita, iar la 1 an deja purta pampersi foarte rar. doctorita a zis ca, cu cat mai repede cu atat mai bine se formeaza reflexul.dar a zis sa fie olita normala, nu cu jucarii sau alte alea ca pe urma copilul nu mai intelege pentru ce e obiectul respectiv, joaca sau facut kk , pipi. eu o sa vad intai sa stea cat de cat in fundic si pe urma vedem...dar am de gand inainte de un an sa incepem sa-l punem. e mai greu pentru noi ca trebe sa stam de fundul lor.

aaa, si ieri Sebi a zis " da-i..da-i..da-i" si il intrebam ce?? a vrut ceai. poate mi s-o fi parut dar era si sotul si mi-a confirmataaa,apropos de vreo 2 sapatamani bea mult mai mult ceai..si am inceput sa-i dau si apa. cred ca are nevoie de hidratare. eu ii dau ceai de fenicul de la humana ca nu are zahar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Are Vlad gingia de sus asa de umflata, parca are 2 pungulite acolo... nu stiu cum de nu am vazut pana acum...acuma sa vedem cand apar dintisorii...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput