Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 6
crispro spune:
Diana,
. La voi cum a fost noaptea? Dar de ce nu e bine sa stea copiii cu fata la sensul de mers? Ca si io tot asa il pun dupa 6-7 luni, sa mai vada ceva...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
racusor2010 spune:
eu am ramas cu 2 cutii de NAN 1 HA si 1 cutie de NAN 1 nedesfacute. are cineva nevoie de ele? oare unde pot sa le donez?
mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
anca_vlad spune:
IN PRIMUL RAND IN ASTFEL DE MOMENTE TE INTARESTI (NU STIU CUM) SI AI RASPUNSURI CORESPUNZATOARE SITUATIEI SI EU PRIMUL LUCRU M-AM DUS LA BAIE SI L-AM STROPIT CU APA RECE...APOI AM SUNAT MEDICUL DE FAM CARE NE-A PRIMIT SE URGENTA (SINGURA MEA GRIJA A FOST SA NU ADOARMA) ASA CA PANA NU L-A VAZUT NEUROLOGUL AM TRAS DE EL, I-A VERIFICAT REFLEXELE NE-A TRIMIS LA OFTAMOLOGIE PT FUNDUL DE OCHI, AU SPUS CA E OK, M-AM LINISTIT, PANA SEARA...CAND MI-A STAT INIMA IN LOC INAINTE SA IL DUC LA BAIE, L-AM LUAT IN BRATE SI CAND L-AM PUPAT PE CAPUT MI S-AU DUS BUZELE IN JOS SI EU AM INGHETAT, ATUNCI AM CHEMAT SALVAREA CARE NE-A DUS LA SPITALUL JUDETEAN BRASOV LA NEUROCHIRURGIE...ACOLO AM TRAIT CLIPE DE COSMAR...AR FI TREBUIT SA STAU O NOAPTE INTREAGA INTR-UN SALON CU COPIL DE 7 LUNI PE UN BRANCARD...AM SEMNAT SI AM PLECAT.
DIMINEATA AM SUNAT NASII (PE VREMEA RESPECTIVA NASU ERA PREFECT) L-A SUNAT PE DIR SPITALULUI SI ATUNCI AM INTRAT DE URGENTA LA CT, ALTFEL....FARA BANI SI CUNOSTINTE ASTEPTI DUPA CUM ARE CHEF MEDICUL...
ASA CA DE LA BRANCARD SEARA DIMINEATA NE-A ASTEPTAT SEFUL DE SECTIE LA INTRARE...
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Diana_Eva Rody - m-am uitat pe pozele de la delfinuti si am vazut ca o pui pe Iza cu fata la directia de mers - stiu ca nu e bine deloc pentur bebei sa stea asa |
Isa are cam o saptamana de cand i-am mutat scaunul, pana acum a mers tot cu spatele. am intrebat si mi s-a spus ca de la 9 kg poate linistita, nu suntem departe. desi o varsta in luni nu mi-a spus nimeni, si am tot intrebat, inclusiv pe voi. dar cu spatele oricum nu ii mai placea, mai ales noaptea ca nu vedea nimic, acum e incantata in primele minute, ca apoi oricum doarme...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 mare minune mare...a acceptat Filip suzeta...dar oricum, tot degetelul e baza...o tine pe suzi o vreme, mai mult ca de obicei, dar na... |
ai nostri acuma mari iau suzetele! si Isa se tot juaca cu ea, o mai baga in gurita, o scoate iar, dar nu o mai scuipa asa ca inainte. bine, nici nu adoarme cu ea...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
paula_m spune:
Raul si-a scos amandoua sosetute din picioare si a inceput sa le manance...Inca nu a ajuns la performanta de a-si manca piciorusele, dar se descurca si el cum poate![]()
Denisa, cum se simte Matteo? Imi pare rau de sperietura, dar daca nu a plans, sigur nu a patit nimic. Si ar tb sa-i spui si la Calin, poate el nu e constient de gradul tau de oboseala si asa isi va da seama ca ai nevoie de mai mult ajutor din partea lui...
. Azi Raul prin plimbarile lui pe jos, a ajuns pe parchet, si bineinteles ca nemaiputandu-si tine capul sus, l-a lasat jos, asa mai cu putere si a dat cu nasucul tare de podea. Pai sa vedeti voi urlete, desi nu s-a lovit tare.
Rody, mie mi s-a schimbat complet ciclul menstrual dupa nastere. Ma tine f mult, 7-8 zile, e f abundent, dar nu ma doare nimic, nici nu isi face anuntata venirea. Inainte , stiam cu o zi inainte ca o sa imi vina ciclul, dar oricum nu am avut dureri mari niciodata, asa cum am auzit ca se mai intampla. Acum nimic...
Btz, a trecut raceala?
Crissy, am vazut dulceata ta de fetita. Doar ca eu nu mai am sonor, de cand am sters calculatorul de praf, nu stiu ce i-am facut...
Anca, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ce ai patit cu Vlad
Oana, spor la cumparaturi si distractie placuta
. Dar de ce nu pot sa vad si pozele mai vechi ale lui Matei. Ma lasa numai in luna a 5a...
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
rodyka spune:
| citat din mesajul lui paula_m Crissy, am vazut dulceata ta de fetita. Doar ca eu nu mai am sonor, de cand am sters calculatorul de praf, nu stiu ce i-am facut... ![]() |

_
matusa77 spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 neata fete! eu sunt tare suparata si speriata ![]() ![]() azi noapte plangea puiul mateo,l-am luat in pat cu mine nu stiu cand,nu stiu pt ce,insa dupa catva timp am adormit cred si am auzit o bufnitura!puiul cazuse din pat ![]() ,l-am luat repede,nici nu a plans tare,dar eu sunt tare speriata!!!!1![]() patul meu e jos,la 40 cm ,iar pe jos am parchet.S-a rostogolit pe lateral,asa a cazut.Ce spuneti ?sa-l duc la o tomografie,ceva? adevarul e ca sunta EPUIZATA si trebuie sa ma odihnesc ca noaptea nu tin minte ce fac Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Buna dimineata!
Si Ducu a cazut din canapea cu tot cu scoica (asta pentru ca tati se imbraca sa-l scoata afara) - a facut in cucui de toata frumusetea dar nu a avut nimic, daca nu varsa si nu e agitat nu are sens sa-i faci tomografie. Pupici cascadorului!
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010
eladea2005 spune:
i-am dat lui Filip piure d epere williams...i-a placut din cate se pare...![]()
intrebare: la cat timp dupa fructe se paote da laptic???
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crissy77 spune:
fetele pt comentarii
eladea, eu ii dau cam la 10-15 min dupa suc (inca nu papa piure de fructe, iar suc nu depaseste 30 ml cred, nu am masurat dar nu papa mult), as lungi-o mai mult dar urla frate
. Si ca veni vorba de diversificare, ca stiu ca si tu ai tras cu Eric... intrebare de 100 de puncte: ghici cine e amator de piure de morcov
?
paula, verifica cablurile de la boxe, poate le-ai scos din UC sau din boxe. Sau poate ai dat pe mute (clic pe icon-ul pt ctrl volum din dreapta, langa ceasul digital).