Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Diana, . La voi cum a fost noaptea? Dar de ce nu e bine sa stea copiii cu fata la sensul de mers? Ca si io tot asa il pun dupa 6-7 luni, sa mai vada ceva...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu am ramas cu 2 cutii de NAN 1 HA si 1 cutie de NAN 1 nedesfacute. are cineva nevoie de ele? oare unde pot sa le donez?

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

IN PRIMUL RAND IN ASTFEL DE MOMENTE TE INTARESTI (NU STIU CUM) SI AI RASPUNSURI CORESPUNZATOARE SITUATIEI SI EU PRIMUL LUCRU M-AM DUS LA BAIE SI L-AM STROPIT CU APA RECE...APOI AM SUNAT MEDICUL DE FAM CARE NE-A PRIMIT SE URGENTA (SINGURA MEA GRIJA A FOST SA NU ADOARMA) ASA CA PANA NU L-A VAZUT NEUROLOGUL AM TRAS DE EL, I-A VERIFICAT REFLEXELE NE-A TRIMIS LA OFTAMOLOGIE PT FUNDUL DE OCHI, AU SPUS CA E OK, M-AM LINISTIT, PANA SEARA...CAND MI-A STAT INIMA IN LOC INAINTE SA IL DUC LA BAIE, L-AM LUAT IN BRATE SI CAND L-AM PUPAT PE CAPUT MI S-AU DUS BUZELE IN JOS SI EU AM INGHETAT, ATUNCI AM CHEMAT SALVAREA CARE NE-A DUS LA SPITALUL JUDETEAN BRASOV LA NEUROCHIRURGIE...ACOLO AM TRAIT CLIPE DE COSMAR...AR FI TREBUIT SA STAU O NOAPTE INTREAGA INTR-UN SALON CU COPIL DE 7 LUNI PE UN BRANCARD...AM SEMNAT SI AM PLECAT.

DIMINEATA AM SUNAT NASII (PE VREMEA RESPECTIVA NASU ERA PREFECT) L-A SUNAT PE DIR SPITALULUI SI ATUNCI AM INTRAT DE URGENTA LA CT, ALTFEL....FARA BANI SI CUNOSTINTE ASTEPTI DUPA CUM ARE CHEF MEDICUL...

ASA CA DE LA BRANCARD SEARA DIMINEATA NE-A ASTEPTAT SEFUL DE SECTIE LA INTRARE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Rody - m-am uitat pe pozele de la delfinuti si am vazut ca o pui pe Iza cu fata la directia de mers - stiu ca nu e bine deloc pentur bebei sa stea asa

Isa are cam o saptamana de cand i-am mutat scaunul, pana acum a mers tot cu spatele. am intrebat si mi s-a spus ca de la 9 kg poate linistita, nu suntem departe. desi o varsta in luni nu mi-a spus nimeni, si am tot intrebat, inclusiv pe voi. dar cu spatele oricum nu ii mai placea, mai ales noaptea ca nu vedea nimic, acum e incantata in primele minute, ca apoi oricum doarme...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

mare minune mare...a acceptat Filip suzeta...dar oricum, tot degetelul e baza...o tine pe suzi o vreme, mai mult ca de obicei, dar na...

ai nostri acuma mari iau suzetele! si Isa se tot juaca cu ea, o mai baga in gurita, o scoate iar, dar nu o mai scuipa asa ca inainte. bine, nici nu adoarme cu ea...

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Raul si-a scos amandoua sosetute din picioare si a inceput sa le manance...Inca nu a ajuns la performanta de a-si manca piciorusele, dar se descurca si el cum poate
Denisa, cum se simte Matteo? Imi pare rau de sperietura, dar daca nu a plans, sigur nu a patit nimic. Si ar tb sa-i spui si la Calin, poate el nu e constient de gradul tau de oboseala si asa isi va da seama ca ai nevoie de mai mult ajutor din partea lui.... Azi Raul prin plimbarile lui pe jos, a ajuns pe parchet, si bineinteles ca nemaiputandu-si tine capul sus, l-a lasat jos, asa mai cu putere si a dat cu nasucul tare de podea. Pai sa vedeti voi urlete, desi nu s-a lovit tare.
Rody, mie mi s-a schimbat complet ciclul menstrual dupa nastere. Ma tine f mult, 7-8 zile, e f abundent, dar nu ma doare nimic, nici nu isi face anuntata venirea. Inainte , stiam cu o zi inainte ca o sa imi vina ciclul, dar oricum nu am avut dureri mari niciodata, asa cum am auzit ca se mai intampla. Acum nimic...
Btz, a trecut raceala?
Crissy, am vazut dulceata ta de fetita. Doar ca eu nu mai am sonor, de cand am sters calculatorul de praf, nu stiu ce i-am facut...
Anca, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ce ai patit cu Vlad
Oana, spor la cumparaturi si distractie placuta. Dar de ce nu pot sa vad si pozele mai vechi ale lui Matei. Ma lasa numai in luna a 5a...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Crissy, am vazut dulceata ta de fetita. Doar ca eu nu mai am sonor, de cand am sters calculatorul de praf, nu stiu ce i-am facut...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

neata fete!

eu sunt tare suparata si speriata
azi noapte plangea puiul mateo,l-am luat in pat cu mine nu stiu cand,nu stiu pt ce,insa dupa catva timp am adormit cred si am auzit o bufnitura!puiul cazuse din pat ,l-am luat repede,nici nu a plans tare,dar eu sunt tare speriata!!!!1
patul meu e jos,la 40 cm ,iar pe jos am parchet.S-a rostogolit pe lateral,asa a cazut.Ce spuneti ?sa-l duc la o tomografie,ceva?

adevarul e ca sunta EPUIZATA si trebuie sa ma odihnesc ca noaptea nu tin minte ce fac

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Buna dimineata!
Si Ducu a cazut din canapea cu tot cu scoica (asta pentru ca tati se imbraca sa-l scoata afara) - a facut in cucui de toata frumusetea dar nu a avut nimic, daca nu varsa si nu e agitat nu are sens sa-i faci tomografie. Pupici cascadorului!

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

i-am dat lui Filip piure d epere williams...i-a placut din cate se pare...

intrebare: la cat timp dupa fructe se paote da laptic???

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

fetele pt comentarii

eladea, eu ii dau cam la 10-15 min dupa suc (inca nu papa piure de fructe, iar suc nu depaseste 30 ml cred, nu am masurat dar nu papa mult), as lungi-o mai mult dar urla frate. Si ca veni vorba de diversificare, ca stiu ca si tu ai tras cu Eric... intrebare de 100 de puncte: ghici cine e amator de piure de morcov ?

paula, verifica cablurile de la boxe, poate le-ai scos din UC sau din boxe. Sau poate ai dat pe mute (clic pe icon-ul pt ctrl volum din dreapta, langa ceasul digital).

Mergi la inceput