Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 5
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc in seara asta am activitati comune cu sotul: curatam acvariul (care e necuratat de 3 luni)! Muncim deja de la 10 si inca mai avem, dar Rebe a inceput agitatia de noapte asa ca s-ar putea sa ramana la jumate. |
un prilej bun de a va apropia, de a discuta fara nervi, de a face planuri, cine stie ce minune se poate intampla de sarbatori?
cristina, ce bine doarme Vlad acuma!! pana la urma cred ca il cocoloseai tu prea mult, la fiecare marait erai prezenta langa el, si-apoi s-a obisnuit asa... sa-si pastreze obiceiul-
Isa nu mi s-a trezit deloc, nici ptr papa, asa ca a plecat Maria la scoala si am luat-o din patut sa-i dau sa pape. a terminat amandoi sanii si doarme in continuare. o mai las vreo ora si apoi tre sa umblam iar cu treburi prin oras, e o vreme asa de faina, sunt cu geamurile larg deschise...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Oanna have fun la party .Cam cate sedinte de masaj iti vei face si cat e costul??Caci si pe mine ma cam bate un gand sa fac niste impachetari ceva,dupa care sala multa,alergari si tae-bo din primavara.Nu ma mai suport de nici o culoare Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
eu am mers acum 2 ani la o tanti batrana care face la ea acasa, are masa speciala si cursuri facute...atunci aveam probleme cu spatele dupa o tranta pe scari si pentru 50 min de masaj + 10 min de gimnastica plateam 10 lei
sa vad daca se mai ocupa si daca are loc si pentru mine din ianuarie...ca era ocupata tot timpul
Primul Craciun cu Matei - luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
DENISA daca nu a plans asa de tare si e ok piticul nu si-a schimbat comportamentul, nu ai de ce sa iti faci griji plus ca 40 cm e o distanta mica, Andrei a cazut de 120 cm
eu l-am dus la control, ca e clinica privata langa mine, si nu i-a facut mare lucru, dar ne-a zis ca , daca se consoleaza in bratele lu mami, inseamna ca e ok. apoi am fugit la eco transfontanelara, sa nu fie vreun hematom, si la fel, totul ok. dar repet, andrei a cazut de 1.2m. avea 4 luni jumate atunci, bine, el a cazut cumva pe o parte, asa ca vanataia mai mare o avea la genunchi mititelul, decat la cal. Ingerasul lui l-a avut in grija
nu te mai invinovati, stiu ca e greu, dar stai linistita si incearca sa te odihnesti mami, ca ai mare nevoie de odihna acum, cheama pe cineva sa stea cu piticii, lasa sa ii faca biberoanele, tot, nu te mai stresa, ca sunt maricei acum, nu are ce sa le faca, si dormi sau du-te la shopping, ceva de relaxare
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
btz_ovi spune:
Noi avem noroc ca parintii mei stau la casa,au gradina si gainuse,iar carnita,oua si legumele le vom primi de la ei,dar din pacate pana la vara cand le produc sunt nevoita sa cumpar,ei nu fac in cantitati mari ci asa pentru consumul lor.Iar cum anul acesta au tot cumparat carne de vita de la unchiul meu,nu au avut loc de depozitarea legumelor in congelator.
Insa am noroc,ca atat ei cat si unchiul de la care ne aprovizionam cu vita/porc nu folosesc substante chimice,ingrasaminte si alte daunatoare.
Crissy cand mai veniti la controale?Eu trebuie sa incep programarile.
Cred ca o mai frumoasa rasplata pentru tot greul indurat nu puteau fi decat rasetele Teodorei si faptul ca e sanatoasa.E o dulceeee,eu si Paul ne-am topit.Iar Elise .Se cunoste fericirea de pe chipul lui Stefan
P.S.Retetele de fursecuri plz,ca i-ar am salivat rau
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
rodyka spune:
denisa, in primul rand trebuie sa te linistesti tu, sa poti observa anumite reactii, daca sunt. eu cred ca e bine, de-acum abia incepe distractia. si dupa ce vor sa mearga incep adevaratele cazaturi, cu lesinuri, vanatai si fuga la urgenta...
anca, stiu prin ce ai trecut . Maria avea trei ani, statea pe coltul canapelei si se sprijinea cu spatele de usa, leganandu-se. iar la un moment dat usa s-a dus si ea a cazut fix in cap, cu fruntea de gresie. nici nu a apucat sa planga, s-a ingalbenit, s-a invinetit, era moale ca o carpa. erau si sotul, si nasii cu noi, dar nici unul n-a fost in stare de o singura miscare. eu am sarit ca un arc si-am fugit cu ea in baie, am bagat-o sub dus rece si si-a revenit. nici eu nu ma credeam in stare de asa o reactie, dar asta cred ca face parte din noi, mamele, instinctul de a face ceva rapid! mult timp dupa aia o vedeam in fata ochilor si simteam inca disperarea ca nu stiu ce sa ii fac, dar atunci, pe moment, sigur faci ceva, esti MAMA si TREBUIE sa reactionezi... ei, Maria s-a ales cu un cucui cat pumnul si cu spaima noastra, a tuturor...
_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei
Diana_Eva spune:
Rody - m-am uitat pe pozele de la delfinuti si am vazut ca o pui pe Iza cu fata la directia de mers - stiu ca nu e bine deloc pentur bebei sa stea asa.
Cri - felicitari pentru noul program - incearca sa te relaxezi sa dormi si tu nu numai bebe Vlad.
Michelle - sunteti superbe ca intotdeauna!
Denisa - eu nu cred ca are nimic si daca nici nu a plans - e important si cum a cazut - daca a cazut pe o parte sau pe spate. cand cad pe o parte se lovesc la umar nu la cap.
Adriana - decat sa curatati acvariul mai bine faceti si voi altceva .
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
eladea2005 spune:
neata si de la Cluj..
paula, buna cafeluta...cat despre exercitii...io una is o putoare.. nu eram asa, dar uite ca m-am facut...mi-am cumparat una bucata centura de slabit...iar dupa ce termin alaptatul merg la electrostimulare si masaj...asa mi-am revenit si dupa ce am terminat alaptatul la Eric...
crispro, si eu m-am mirat ca a facut kk singurel...si inca destul de mult.... aseara la 10 i-am dat si niste cereale, am facut asa o pasta zemoasa si i-am dat cu lingurita...i-au placut...dar tot n-a dormit mai bine ca de obicei...azi o sa-i dau mai mult, sa vedem...
am tot citit despre borcanele Bio versus zarzavaturi, legume, fructe ecologice (din piata, de la tarani sau de pe unde s-or mai gasi)... din pacate nu prea gasim, asta e pb...chiar si taranii le stropesc si pun ingrasamant...borcanelele sunt bio, dar mai au si alte adaosuri....uf, greu de hotarat... ai mei au gradina, dar din pacate multe din legume/fructe nu tin iarna, se strica,sau cum zicea Crissy, morcovii au un gust ciudat si nu sunt dulci...va trebui sa caut bine de tot sa agsesc o sursa de incredere...in piata, ma gandesc...
oana, e bine ca te-ai hotarat sa mergi la chef...distractie faina...
mare minune mare...a acceptat Filip suzeta...dar oricum, tot degetelul e baza...o tine pe suzi o vreme, mai mult ca de obicei, dar na...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
btz_ovi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
eu am mers acum 2 ani la o tanti batrana care face la ea acasa, are masa speciala si cursuri facute...atunci aveam probleme cu spatele dupa o tranta pe scari si pentru 50 min de masaj + 10 min de gimnastica plateam 10 lei sa vad daca se mai ocupa si daca are loc si pentru mine din ianuarie...ca era ocupata tot timpul Primul Craciun cu Matei - luna a 5-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Cam atat am vazut si eu la un centru in Bd din pacate
Tu acum vrei sa iti faci pt slabire,tonifiere nu??Cam cate sedinte/luna faci??
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
rodyka spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Bumble subscriu.Avand in vedere ca am in scara un copil-balon si stiind cat de mult dauneaza junk-ul,mi-am promis cu sotul ca Paul nu o sa pupe tampeniile din comert.O sa incerc sa nu-l invat cu dulciuri si mofturi |
a mea nu mananca dulciuri deloc ca nu ii plac, nici prajituri, nici bomboane, dar nici legume de nici un fel (exceptie cartofii!) si fructe doar cateva... si primii 2 ani a mancat de toate, fara nici un moft... le pun in mancare, dar ei trebuie sa i le aleg sau sa-i fac separat. mofturile nu i le-am facut eu, dar daca vad ca nu mananca, pai ceva tot trebuie sa-i dau...
_
rodyka spune:
crissy, ce mare si puternica s-a facut Bea! si ce ras cristalin are!! relax, mami, ca fata e bine, asa cum trebuie sa fie
_