Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
AL meu a dormit de la 8 seara la 9 dmi... o trezire la 5 (m-am du seu la el, ca mi se parea ca doarme de o vesnicie si la prima foiala i-am bagat bibe in gura), si apoi la 8 iar o trezire de papa... dar io nu pot sa dorm... nu stiu ce am... ma tot uit mereu la ceas, toata noaptea..

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

auzi, eu le-am zis unor prieteni ca dupa ce l-am invatat pe Matei sa doarma toata noaptea...trebuie sa reinvat si eu sa dorm toata noaptea ...ei au ras de mine ...dar si eu ma trezesc inca la 5 dimineata cateodata

Primul Craciun cu Matei - luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Hi, hi, hi si ha, ha, ha

btz, noi pt cioco si alte praji care se fac cu LP folosim RARAUL. Nu am dat gres niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Multumim de comentarii la adresa craciunitei

Iulia Alexandra

Noi (eu si Bianca) facem bradul acum

crispro - ce bine doarme delfinasul!
Asa a dormit si a mea, de la 20 la 9 cu 2 treziri

oana - ce fain ca mergi la petrecere. Pe mine nici nu m-au invitat :(:(

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Hi, hi, hi si ha, ha, ha
Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Ce faiiiiin Cel mai frumos sunet!!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna dimineata si www.youtube.com/watch?v=kWNXE132pV0&feature=related" target="_blank">o melodie de suflet pentru mine,sper sa va placa

Paula multumim de cafea si link

Oanna have fun la party .Cam cate sedinte de masaj iti vei face si cat e costul??Caci si pe mine ma cam bate un gand sa fac niste impachetari ceva,dupa care sala multa,alergari si tae-bo din primavara.Nu ma mai suport de nici o culoare

Bumble subscriu.Avand in vedere ca am in scara un copil-balon si stiind cat de mult dauneaza junk-ul,mi-am promis cu sotul ca Paul nu o sa pupe tampeniile din comert.O sa incerc sa nu-l invat cu dulciuri si mofturi

Lala vorbeam cu Georgia despre bombonelele Raffaello.Tu cf?Ce mai face Sebi?Mai varsa?Ia in greutate?

Denisa,Anca am ramas fara aer cand am citit .Multa sanatate la puiuti.

Si eu era sa o patesc,de 3 ori l-am prins pe Paul in ultimul moment,am noroc ca e patul jos,dar daca Doamne Fereste se va intampla cred ca o sa ma sperii groaznic.

Oanna ha ha,asa si eu cu somnul,ma trezesc sa-l verific.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata!

LML Iulia!!!

Paula, multumim de cafeluta.

Denisa,, daca vrei, poti sa-i faci un eco, sa stai cu inima-mpacata. Vezi ce zice si dr.

Oana, bravo! Petrecere frumoasa!

Anca, multa sanatate puiutei. Mititica de ea, asta-i mai lipsea. Si asa deci, o faci brasoveanca

Crispro, mergem pentru trei zile la Predeal si o sa stam la hotel. N-am gasit locuri unde am vrut sa stam initial si am luat in alta parte. Sper sa fie curat, am si anuntat ca venim cu un bebe de 5 luni jumate si ne-au asigurat ca au conditii bune. In poze arata bine, ar nu se stie ce gasim la fata locului. Vine si mama cu noi, sa dau si eu macar doua trei ture de partie. Anul trecut am spus pas, ca mi-era frica de cazaturi.

Michelle, ti-am vazut Craciunita.

Cristina, e o frumusete Riana. Si tu, mami, ce bine arati!

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

paula, eu nu pot face abdomene, inca ma supara operatia rau de tot

carla, urmareste ce a zis anca la care as adauga stare de somnolenta, apatie, si lasa procesele de constiinta pe mai tarziu

Si noi avem morcovi, pastarnaci etc din gradina proprie dar nu-i plac, morcovii nu sunt zemosi si au un gust nasol (chiar si pt mine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

M-am trezit cu un chef de viata!!! Asa ca www.youtube.com/watch?v=edUFqkWSve8&feature=related" target="_blank">pt mamici, sa nu fac singura...

multumim ptr cafea, delicioasa... cat despre partea a doua... eu, oficial, de ieri sunt cu uratii dupa mine, si e tare nasol . nu stiu daca din cauza ca au intarziat atata sau are si steriletul vreo vina, dar eu asa robinet n-am avut decat imediat dupa nastere. si niste crampeee, de parca merg sa nasc! eu inainte n-am experimentat de-astea dar, ce sa-i faci, "e bai ca trece" cum zic nasii mei

_
www.ticker.7910.org/as1cHxFVM0V1104MDAwMjU1cHw5N3B8SXNhYmVsYSAtIHByaW11bCBDcmFjaXVu.gif" target="_blank"> primul Craciun al Isabelei

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

neata fete!

eu sunt tare suparata si speriata
azi noapte plangea puiul mateo,l-am luat in pat cu mine nu stiu cand,nu stiu pt ce,insa dupa catva timp am adormit cred si am auzit o bufnitura!puiul cazuse din pat ,l-am luat repede,nici nu a plans tare,dar eu sunt tare speriata!!!!1
patul meu e jos,la 40 cm ,iar pe jos am parchet.S-a rostogolit pe lateral,asa a cazut.Ce spuneti ?sa-l duc la o tomografie,ceva?

adevarul e ca sunta EPUIZATA si trebuie sa ma odihnesc ca noaptea nu tin minte ce fac

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

of iubita...imi pare rau de puiut...dar asa cum zci fetele, urmareste-l...copiii mai cad din pat...si Eric mi-a cazut cand era mic...de cateva ori chiar...n-a avut nimic...va pup si sa treaca sperietura...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Neata

LA MULTI ANI IULIA! SA FII SANATOASA CUMINTICA MICA!!

la noi noapte grea aseara a adormit la 9 fara sa mai pape lp, asa ca la 1 s-a trezit de foame, apoi la 4, la 5, la 6 si la 7 de tot acum doarme de vreo jumate de ora, dar nu stiu ce tot fac vecinii de deasupra, sper sa nu mi-l trezeasca, sa fie iar marait

ninge si la Bucuresti, dar asa finut, nu cu fulgi mari. azi vine mama la noi,sa ne faca cozonaci ii pun la congelator, si ii scot daca mergem la socri face mama un cozonac va invit pe toate

PAULA tare de tot, daca as putea sa ma urnesc sa fac si eu cateva abdomene dar lenea-i cucoana mare

MICHELLE -am Craciunita mica care face bradutul

CRIS ce bine doarme Vladut acum, bravo mami

am uitat ieri sa va zic ca andrei mai avea un pic si ma manca si pe mine ca nu am vrut sa ii dau mai mult mar azi avem 10 ml de morcovel, sa vedem...

CONCEDII la bunici avem o cadita ieftina,de 15 ron, cumparate de la plastice. noi nu avem cum sa ne caram cu cadita, ca avem ditamai cadoaia in rest luam cam tot, sterilizator, jucarii, patut de voiaj, acum si salteluta, carut, hainute, toate cosmeticele si medicamentele care le avem, paturici, detergentul lichid cu care ii spalam lui, pampers, paturici happy, tot pentru andrei,ca pentru noi 2 schimburi de haine si gata plecam cu masina ca la balamuc

DIVERSIFICARE carnita o sa incerc sa aduc de la Sighisoara, din comert in nici un caz ca am auzit tot felul de nazbatii, oua ecologice sunt in hipermarchet sau de la magazin bio, i-am luat faina de orez bio, ulei de masline presat la rece doar pentru el, o sticluta mica, sa o putem lua cu noi, legume si fructe incerc sa iau romanesti, nu stiu cat de bio sunt, dar pe cat posibil o sa incerc sa iau cat mai natural. am vreo 2 magazine eco prin zona, aduc si piept de pui acolo de la gaini crescute la curte, incerc cat pot.

fructe gen nectarina, caise nu ii dau oricum acum, ca nu sunt romanesti. doar mere si pere, mandarine si banane dupa 7-8 luni.

i-am luat olita numa pentru el, o sita de fiert la aburi de la IKEA (nu imi vine sa iau ditamai oala ), eventual poate gasesc o oala sub presiune mai mica,de vreo 3l.

MA GANDEAM CA DUPA 7 LUNI, DIMINEATA, CAND STIU CA FACE KK PITICUL, SA IL PUN CATE 5-10 MINUTE PE OLITA. CE PARERE AVETI?

OANA bravo mami ca mergi la petrecere, mie imi pare rau ca nu am fost, dar nu m-a lasat inima sa plec, chiar daca apoi s-a culcat si a fost cuminte

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput