Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (468)
Raspunsuri - Pagina 7
Olgutzika spune:
Stela,
multa multa sanatate!!! Si optimism cu carul!!!
Ramo,
.
Kya, si io vreau cd, si io
! Danke!!!
Azi vine Radu din delegatie si mama se muta la noi pana termina santierul 

Va 
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
ariel_7000 spune:
ioana, sigur va fi bine si veti scapa si de beleaua asta. nici lui m. nu tin minte sa-i fi dat tratament dupa, am luat numai eu si am scapat de beleaua aia.
stelutz,
. nu ma pricep la boala asta, dar cumva vei trece peste ea. curaj si fruntea sus, ca va fi bine!
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
numeioana spune:
Mersi, fetele!
Au inceput nasterile la mamici de ian-feb si am niste emotii!!!![]()
mami de David si 38+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Kya spune:
Olga se rezolva. Sa vorbim sa vedem cum facem.
Mami si
Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Neata.
Cata, am luat, a fost uimitor de simplu si de ieftin. Si este Medizinisches Ölbad ;). Cum facem sa-ti trimit?
La noi ninge ca-n povesti!
---------------------
Vine Craciunul! 
VALENTINA C spune:
Nico, trimite si niste zapada cand trimiti Catalinei pachetul!!!
Stela, problemele din sarcina cu Tea au fost tot din cauza endometriozei, nu? Sau doar o parte?
Olga, ma bucur pt tine ca iti vine ajutorul
Ioana, mai poti sa faci fata repetitiilor pt serbare???? Eu anul trecut am intrat in concediu pe 1 decembrie pt ca nu voia sa mai trec prin emotiile si nebunia pregatirii unei serbari
Bine, au ramas celelalte 2 educatoare si profa de engleza, nu i-am lasat pe copii in aer...![]()
VALENTINA C spune:
Ariel, mai tii minte ca anul trecut ne-ai da linkul cu niste pisici care canta colinde??? Ei bine, ghici ce facem noi seara???
Si ma uitam ca aveam cam aceleasi subiecte de discutie si anul trecut![]()
bitza037 spune:
hello, ce fac fetele???
Stelutz si eu sunt alaturi de tine
despre noi 2 vorbe:Antonia sta zilele astea cu socrii mei care au venit la noi sa o innlocuiasca pe mama, si dupa cum era de asteptat i-a primit cu:"o bat pe Bica,il bat pe Bicu" si asa a si facut,bine,i-am instruit eu sa nu carecumva sa dea in ea, ca am vazut ca nu le-a convenit, si s-au conformat repede....soacra-mea ii canta in struna,desi nu as fi zis, manaca bine, ies afara.....per total sunt multumita....aaaa si inca ceva soacra-mea nu-mi iese din cuvant si respecta regulile pe care i le-am spus![]()
![]()
![]()

am uitat sa va zic ca duminica am fost la un mic spectacol de teatru la Muzeul taranului roman(ne-a luat o prietena bilete, cunoaste o tipa de acolo, ca altfel nu as fi avut sanse, ca se vand repede)Antonia a fost foarte incantata si atenta la mica poveste cu omul de zapada, ingerasul si renul mosului, dupa care a urmat o mica sceneta cu nasterea lui Isus, si la sfarsit momentul cel mai asteptat:a venit Mos Craciun cu cadouri pentru toti copii(cadoul a fost luat din pretul biletului)...
in curtea muzeului era si un trag cu produse traditionale:carnati, pastrama, vina, turta dulce,etc....

cam astea sunt noutatile de la noi
bitza037 spune:
...fetele, daca aveti nevoie de asigurari de orice fel, inclusiv obligatorie pentru casa,sa-mi ziceti, ca m-a rugat o prietena sa-i dau recomandari.......