Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (468)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stela, multa multa sanatate!!! Si optimism cu carul!!!

Ramo, .

Kya, si io vreau cd, si io ! Danke!!!

Azi vine Radu din delegatie si mama se muta la noi pana termina santierul

Va

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ioana, sigur va fi bine si veti scapa si de beleaua asta. nici lui m. nu tin minte sa-i fi dat tratament dupa, am luat numai eu si am scapat de beleaua aia.

stelutz, . nu ma pricep la boala asta, dar cumva vei trece peste ea. curaj si fruntea sus, ca va fi bine!

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

'neatza!
mstela si ai incredere in D-zeu ca o sa fie bine

ioana

-ici randunici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mersi, fetele!

Au inceput nasterile la mamici de ian-feb si am niste emotii!!!

mami de David si 38+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Olga se rezolva. Sa vorbim sa vedem cum facem.

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata.

Cata, am luat, a fost uimitor de simplu si de ieftin. Si este Medizinisches Ölbad ;). Cum facem sa-ti trimit?

La noi ninge ca-n povesti!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Nico, trimite si niste zapada cand trimiti Catalinei pachetul!!!

Stela, problemele din sarcina cu Tea au fost tot din cauza endometriozei, nu? Sau doar o parte?

Olga, ma bucur pt tine ca iti vine ajutorul

Ioana, mai poti sa faci fata repetitiilor pt serbare???? Eu anul trecut am intrat in concediu pe 1 decembrie pt ca nu voia sa mai trec prin emotiile si nebunia pregatirii unei serbari Bine, au ramas celelalte 2 educatoare si profa de engleza, nu i-am lasat pe copii in aer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ariel, mai tii minte ca anul trecut ne-ai da linkul cu niste pisici care canta colinde??? Ei bine, ghici ce facem noi seara??? Si ma uitam ca aveam cam aceleasi subiecte de discutie si anul trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello, ce fac fetele???

Stelutz si eu sunt alaturi de tine

despre noi 2 vorbe:Antonia sta zilele astea cu socrii mei care au venit la noi sa o innlocuiasca pe mama, si dupa cum era de asteptat i-a primit cu:"o bat pe Bica,il bat pe Bicu" si asa a si facut,bine,i-am instruit eu sa nu carecumva sa dea in ea, ca am vazut ca nu le-a convenit, si s-au conformat repede....soacra-mea ii canta in struna,desi nu as fi zis, manaca bine, ies afara.....per total sunt multumita....aaaa si inca ceva soacra-mea nu-mi iese din cuvant si respecta regulile pe care i le-am spus

am uitat sa va zic ca duminica am fost la un mic spectacol de teatru la Muzeul taranului roman(ne-a luat o prietena bilete, cunoaste o tipa de acolo, ca altfel nu as fi avut sanse, ca se vand repede)Antonia a fost foarte incantata si atenta la mica poveste cu omul de zapada, ingerasul si renul mosului, dupa care a urmat o mica sceneta cu nasterea lui Isus, si la sfarsit momentul cel mai asteptat:a venit Mos Craciun cu cadouri pentru toti copii(cadoul a fost luat din pretul biletului)...
in curtea muzeului era si un trag cu produse traditionale:carnati, pastrama, vina, turta dulce,etc....
cam astea sunt noutatile de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

...fetele, daca aveti nevoie de asigurari de orice fel, inclusiv obligatorie pentru casa,sa-mi ziceti, ca m-a rugat o prietena sa-i dau recomandari.......

Mergi la inceput