Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (468)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Sovi, am ramas datoare cu poze cu castelul:
http://travel.webshots.com/photo/2429163240103382524HEdpGc

Azi dimineata ii faceam instructaj lui Matei cum sa dea cadourile: Spui "Sarbatori Fericite!. El: Si sa te speli cu el! ( In unele cadouri erau sapunele hand-made de care avem si noi acasa).
Noroc ca n-a zis si asta.
La un moment da cadoul si nu zice nimic. Eu: Cum spui? EL: Am uitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Vali, vai ce frumosi iti sunt baietii de iti vine sa-i mananci, si uitandu-ma la bradutzul tau mi-a venit pe la nas miros de brad proaspat, eu de 2 ani, am artificial

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.realitatea.net%2Fnicolae-guta-intr-un-clasament-al-celor-mai-bune-discuri-din-2010-alcatuit-de-le-monde_782537.html&h=a08eb

Ca sa nu ne facem iluzii... asa ne vede restul lumii... :(

Vali, trimit zapada!! Cum vrei, mai moale, mai inghetata? 10 cm, 15? Cu pietris? Cu solutia de curatare langa?? Avem di tati felurile!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Nico, cat mai multa si diversa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Vali, wow! Lucutza deja in picioare?!?! Nu-mi spune ca si merge singur, ca leashin

Am stat afara aproape 3 ore, sunt sloi. Piticul doarme, Sophie e neobosita...

Kya, saru'mana! Ar trebui sa ajung eu prin Bucuresti, si ne-am si vedea cu ocaziunea aceasta

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vali, ce frumosi sunt, grasaneii! Si ce breton beton are Lucutza!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Vali,vazut poze superbe..dragi copii ai tu..cel mic e asa "bombonik dulce"..Cu sarcina mea,Dumnezeu stie..probabil a fost si boala asta o cauza.

Eu pledez pentru brad natur,am si eu fixul meu,il simt ca pe simbolul viu al Craciunului,desi ma enerveaza cum intra acele in covor,dar ies ele...cel artificial nu ma inspira deloc pt casa mea,imi place sa simt din plin mirosul de brad natur..pe cel artif imi place sa-l admir in afara casei..mi se pare minunat "plin" de crengi si aranjat dupa bunul plac..dar eu merg pe natur,deocamdata..in timp poate imi schimb parerea...tare as prefera unul in ghiveci,fiinca tare mi-e mila de el,dar cum in romanik pretul unuia eco nu mi se pare pt romanul de rand,raman cu speranta pt anul urmator.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

multumim de aprecieri!!

Olga, nu merge inca..doar tinut de mobila sau de manaDar merge asa de vreo 2 luni...
Nico, bretonul e opera lu' tacsu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Vali, cat sunt de scumpi baietii tai. Cum mai sa mearga deja Luca, pai tu pana de curand aveai burtica? Off, cand trece timpul asta?
De Siluan mai aveti vesti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Vali, cat sunt de scumpi baietii tai. Cum mai sa mearga deja Luca, pai tu pana de curand aveai burtica? Off, cand trece timpul asta?

Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

Zboara, Raluca, nu trece...

Mergi la inceput