Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (468)
Raspunsuri - Pagina 6
Nicoleta spune:
Ioana, teoretic cred ca ar trebui sa ia si partenerul, insa dupa o antibiograma a lui... Unii medici iti vor spune ca daca nu-l deranjeaza nimic, de ce sa ia antibiotic? Inca nu am aflat unde este adevarul...
---------------------
Vine Craciunul! 
Nicoleta spune:
Bubule, sanatate si tie, si baietilor!
Si eu am avut un streptococ in col si un microb "la caile urinare", am facut un tratament intravenos timp de 8 zile cu antibiotic si sper sa se fi dus...
Matei e ok, mai are cate-un muc pasager... a dormit azi la gradi si l-am gasit jucandu-se cu trenul, foarte binedispus... sufar ca un caine cam degeaba... :) Stef nu a avut azi examen, are joi. Ar fi trebuit sa il ducem ieri, insa avand si serbarea de la scoala... ne-am uitat noi in week-end pe net si scria ca se mai da si marti pentru centura galbena. Insa nu era asa... A venit acasa cam suparat... Joi sper sa nu-l mai opreasca nimic :).
---------------------
Vine Craciunul! 
numeioana spune:
Eu am scapat de el inainte de prima nastere si totusi i-au facut analize si lui david... zic eu c-o sa fie ok si de data asta.
mami de David si 38+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ariel_7000 spune:
ioana, sfatul meu este sa vorbesti cu medicul sa vezi ce se poate face, daca mai este timp de tratament. eu am avut strepto B hemolitic cand am nascut-o pe alex si medicul a zis ca trebuia sa mi se puna o perfuzie cu antibiotic in timpul travaliului...pe care au uitat sa o puna insa
. nu te baza pe faptul ca unii nu iau infectia, caci altii o iau! alex a luat-o si numai datorita isteriilor facute de catre mine si a insistentelor mele i s-a facut tratament preventiv cu antibiotic (avea 12 ore de viata cand au inceput sa i-l faca), pana au aflat rezultatul analizelor. i-au recoltat sange chiar atunci si a 2 a zi au primit rezultatul, care era pozitiv. microbul o infectase pe alex...daca nu incepeau tratamentul atunci, Doamne fereste ce tragedie se putea intampla! infectia neonatala cu strepto poate duce la complicatii foarte grave. Deci, fara a vrea sa te sperii, te rog eu frumos vorbeste cu medicul si cere-i opinia. O perfuzie pusa in travaliu sau chiar si cezariana (in caz ca e nevoie ...) pot preveni povesti urate. 
stelutz,
. este sigur diagnosticul? mai bine mai cere 1-2 pareri, mai repeta testele. si daca e sa fie...atunci, vei lupta cu boala asta si o vei dobori! esti puternica si vei reusi sa ii arati tu ei cine e sefa!
in sfarsit am terminat si eu cu gatul si durerea si starea aia oribila. am mai primit un antibiotic nou
, zinnat de data asta...dar dupa a 2 a doza eram ca noua, dupa 3 saptamani de chin! eu nu inteleg de ce a iesit strepto negativ, ca dr-a a zis ca e clar monunucleoza complicata cu strepto...in fine, cine stie ce si cum. bine ca am scapat de pacostea aia.
mimo, ce mai faci? ![]()
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
luny spune:
neatza

am scris telegrafic aseara, ca aveam treaba.
Ioana, sotul meu nu a facut tratamentul..sunt de acord cu Ariel,Mateiului i-au administrat astia al Medlife, o doza de antibiotic in primele 12 ore dupa nastere, tot preventiv, pana la aflarea rezultatelor... se putea sa fie mai rau de atat, Doamne fereste... am fost norocosi! asta a fost un motiv important ptr care am ales sa nasc la privat,m-au asigurat ca voi naste natural, nu cezariana, in ciuda streptococului si dupa aia vor avea grija sa monitorizeze atent copilul ... antibiotic in travaliu nu mi-au pus, terminasem tratamentul cu vreo saptamana inainte sa nasc,erau de parere ca nu mai are timp oricum sa-si faca efectul,mai ales ca in 3 ore am nascut..
cert e ca pot aparea complicatii urate si ca exista un risc sa ajunga la bebe indifrent de cum nasti, natural sau cezariana - asta mi s-a explicat la Medlife, si dr mi-a spus ca in cazul asta, nu vede de ce sa nu nasc natural, atata timp cat un risc oricum exista.. - , daca nu se stie despre streptococ si nu se iau masuri imediat dupa nastere...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
[b]Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
ce parere au copiii de 8-9 ani despre tara asta...
http://www.jurnalul.ro/special/special/copiii-spun-lucruri-cinstite-562723.html
Iubirea mea,
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Neata.Multumesc,fetelor.
Nu ma consoleaza insa nimic acum,refuzam sa am asta pentru ca am tot citit ce implicatii sunt.
Dr. doar m-a mangaiat cu compatimire
..din asta am inteles tot,el niciodata nu spune lucrurilor pe nume.Ideea e ca nodulul s-a creat de la endometrioza si ca e o boala atat de pacatoasa de care nu se scapa vreodata ce poate face ravagii in tot organismul.
Ariel,nu se depisteaza sub nicio cale,decat biopsie de chist/nodul (cum a fost cazul meu-care clar e sigura) sau laparoscopic..deci nu exista teste pt asta...doar apar diverse probleme gen chisturi/noduli si habar n-are femeia de la ce sunt..De aici mi se trag si toate dereglarile de cm de pana acum
..cine stie de cand e in organism..poate m=oi fi nascut cu ea..acum inteleg tot mecanismul si refuz sa cred
fiindca stiu ce implicatii sunt..Dr vrea sa continuu cu duphastonul muulta vreme pt reglarea cm-ului..si ma enerveaza de mor sa-mi incarc ficatul si Dumnezeu stie ce alte dereglari se mai pot desprinde de la atata duphaston,cand boala oricum nu se vindeca vreodata
..va trebui sa merg periodic la control,sa nu mai apara ceva...dar sunt ravasita tare
..
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
luny spune:
Stelutz..
.. ai citit pe site-ul lui Tutunaru?..hai, capul sus,trebuie fii increzatoare
Iubirea mea,
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Ariel, am citit de cazul tau la nasterea Alexutei. Am scris mai sus, am sunat doctorul si mi-a zis ce tratament sa iau, deci sunt optimista c-o sa-l inving si de data asta... mai ales ca mi-a zis ca nu e in concentratie atat de mare... In niciun caz nu ma bazez pe norocul ca bebe sa nu ia balaurul...
Doctorul stie ca il am, mi-a dat tratament si sper sa se rezolve. Si mai ales sa nu nasc pana sapt. viitoare
. In rest, despre streptococ am citit si eu multe inainte de prima nastere si m-am speriat cumplit... doctorii nu sunt atat de speriati, banuiesc ca stiu ce trebuie sa faca, nu?
Stela, sanatate! Sunt alaturi de tine!
mami de David si 38+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.