Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (468)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonic

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/65251/Implozie-de-succes-la-rafinaria-Petrobrazi/

Asta a facut firma noastra azi

catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare

Oauuuu

Bakugani, mighty beanz si alte minunatii pentru baietei de 9 ani si nu numai sunt din belsug la Cora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Da, Nico multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nico, mai ales cezariana la cerere!! Ma gandesc ca are destule cereri, macar cele care nastem pt a doua oara sa nastem normal. Am vorbit cu doctorul. Mi-a iesit candida si streptococul pe care l-am avut si inainte de nasterea lui David. Asa ca iau antibiotic si un ovul si sper sa scap.

mami de David si 38+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Clau multumesc, ai fost pe faza. Maine mergem sa ne aprovizionam .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Mi-au sosit si cadourile pt fetele de la gradi, nasa baietilor, medicul de familie, pediatra....

Pot sa zic ca am terminat in proportie de 90% cu cdourile de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cata, OAU!!

Ioana, eu sunt sigura ca infectia va disparea in urma tratamentului si vei avea parte de o nastere de vis!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela uff.. imi pare rau...nu stiu prea multe despre asta, insa sunt sigura ca o sa fii bine!
tonicutza
n-am fost pe faza, ioana, ce fel de infectie ai?..
mihaaaaa, cum te simti, ce faceti voi???

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Luny, streptococ beta hemolitic. Dar la asta nu trebuie sa ia si partenerul tratament? Ca eu am mai scapat de el si inainte de nasterea lui david si vad ca acum il am iar! Si atunci numai eu am luat tratament, ca si acum...

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Luny, streptococ beta hemolitic. Dar la asta nu trebuie sa ia si partenerul tratament? Ca eu am mai scapat de el si inainte de nasterea lui david si vad ca acum il am iar! Si atunci numai eu am luat tratament, ca si acum...

eu am avut streptococ B, am facut de 2 ori tratament si nu am scapat de el... totusi, am nascut normal, am stat o zi in plus sub supraveghere, Muf a intrat in contact cu el doar la nivel cutanat, si nu a avut nicio problema! eu la fel.. i s-a recoltat sange pt analize imediat si au fost toate bune!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Na seara!
Sunt racita varzica , ma doare in gat si nasul de la atata suflat ...nu-mi placeeeee...
Baietii au fost si ei aseara la Stanciu, Stef are bronsita , Vlad e mai bine, inca virozat...iau si ei amandoi Sinupret iar Stef face puf cu flixotide...

Azi am fost la serbare la gradi, f. multa lume, multi copilasi, nu prea s-au auzit ei ca lumea...in fine, a venit mosul, au primit cate un rucsac si un penar disney si niste dulciurele.

Cam astea sunt noutatile...nu mai sunt in stare de nimic...

Va pup

Mergi la inceput