Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (468)
Raspunsuri - Pagina 4
ramo_cata spune:
mstela

naty
cand am citit mesajul de dimineata initial am crezut ca glumesti
nu am cuvinte,multumesc!
am vazut furnicutza cu codita
adriana
asa-i dar pe langa sanatate e bine sa ai si liniste
norutza draga!
tonic spune:
Stelutz
suntem aici tot stolul, sa stii. Nu intra in panica, asteapta sa vb cu medicul. Sigur el va sti ce sa-ti spuna sa te linisteasca.
Nicoleta spune:
Tonic, bafta azi la 15! Si daca vrei sa iti cumpar, spune-mi! Ca ma interesez la farmacie cat este si gasesc eu o modalitate sa iti trimit! 
---------------------
Vine Craciunul! 
tonic spune:
Gata, a iesit bine.
Sper sa ne relaxam si noi si inceapa sa vina si banii.
Multumesc mult ca v-ati gandit la mine, desi pb de afaceri n-ar tb sa ne tina asa cu sufletul la gura pt ca sunt altele mai grave, uite ca totusi multe depind de ele.
Nicoleta daca gasesti o solutie care sa nu-ti dea multe batai de cap ar fi minunat, ca e vai de fundul lui (la propriu) bietul Luk.

Cuscra am vazut montajul cu fratiorii, sunt absolut bestiali cum danseaza amandoi si Ana umblareata e 

.
Ma apuc sa dau telefoane, ca azi n-am raspuns la nimeni. 
numeioana spune:
Nico, n-am zis nimic de cezariana. Mi-a zis Ionel ca daca iese ceva il sun sa-mi zica ce sa iau. Astept sa se faca 16 sa-l sun. El chiar mi-a spus ca o sa nasc f frumos normal si cum trebuie.
Eu sunt multumita de Eva pana acum... sper sa spun asta si dupa ce trec prin experienta nasterii la ei.
mami de David si 38+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
tonic spune:
Clau help, unde gasesc bakugani sau alta chestie de cadou pt un baiat de 9 ani? Intreaba si tu la sursa si zi-mi si mie, please
Merge Antuca joi la o petrecere si n-avem cadoul luat inca![]()
Nicoleta spune:
Ioana, eu doar vroiam sa te pun in tema, ca se practica cezariana la greu. In Brasov :).
---------------------
Vine Craciunul! 
tonic spune:
http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/65251/Implozie-de-succes-la-rafinaria-Petrobrazi/
Asta a facut firma noastra azi ![]()
Nicoleta spune:
Cata, intzreb maine de ulei, iti spun cat e si vorbim, ok? Eu l-am luat cu reteta. sa ma uit si pe prospect sa vad daca e si pentru ce zici tu.
---------------------
Vine Craciunul!