Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (468)
Raspunsuri - Pagina 3
luny spune:
sa inteleg ca Gecko e fericita in vacanta, si nu numai!
nu pricep mare lucru din ultima parte, insa sigur e ceva de bine!
astept detaliile picante![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
oarecum in ton cu articolul Kiei http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=ce8f4dc75f4d62fc3c89d6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Gecko, sa auzim de bine!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
mstela spune:
Sunt fff trista de nu-mi pot stapani inima: endometrioza.![]()
![]()
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
adrianadana spune:
Ramo, 
Si nu uita, cand e sanatate, restul sunt mai putin importante
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
Nicoleta spune:
Sovi? Bb3? ;) Foarte tare desenul lui Sasha. Si noi am avut o tablita, dar taindu-i Stefan snurul de la creion, la un mom dat am pierdut creionul (era in tubul de la aspirator, l-am gasit abia dupa juma de an... intre timp am depozitat tablita "bine", sper sa fie totusi la subsol...), abia astept sa inceapa si Matei sa deseneze. Este acum abia la faza taierii foilor cu foarfeca...
Ramo, o imbratisare si de la mine.
Kya, tare articolul! De trimis si barbatilor! :)) De fapt O si Un se imbina atat de armonios cand sunt cu + si duc la asa mari razboaie cand sunt cu -... Deci sa ne iubim! :)) Mult :).
Pe mine m-a cuprins tristetea, dimineata Matei era as de suparat ca il las la gradi... s-a dus la Birgit in brate si aproape ca nu a vrut sa-mi spuna pa... Sunt o mama rea!! 
---------------------
Vine Craciunul! 
numeioana spune:
Gecko, e bine sa te aprecieze soacra, nu?![]()
Nico, lasa ca trece
.
Stelutz, ce sa zic, imi pare f. rau pt vestile rele... Nu exista tratament?
Am sunat si eu dupa analiza la BV si cica mi-a iesit o infectie in col...banuiesc eu streptococ beta hemolitic. O sa sun mai tarziu la doctor sa vedem ce zice ca e si ce sa iau...
mami de David si 38+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Ioana, nu te lasa "pacalita" cu cezariana :). Stiu eu ce zic... cere antibiograma si tratament din timp! Uf, astia de la E.v.a...
---------------------
Vine Craciunul!