Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (468)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Noi ne-am intors din a doua tura de sanie.. De data asta, am cam inghetat ( eu, ca baietii n-au avut nicio treaba)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Liviu a pierdut cheia de la masina in parcul Circului... s-a dus inchiderea centralizata.. i-a cazut din buzunar, am cautat-o amandoi vreo ora, pana a inghetat Matei...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

.. si continuam: am lasat in taxi sania, ca s-o mute Liviu in portbagajul nostru, ca s-a intors dupa masina cu cheia de rezerva... si da, a uitat sania la ala! ala a luat cursa, sia cum Liviu sta de juma de ora si spumega in fata circului, asteptandu-l p-ala sa vina candva... moamaaaa, iar s-a spart sacul cu ghinioane la noi!!??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ah, Luny, ce ghinion!
Vezi si partea frumoasa a zilei de azi, ne-ai impartasit o super-reteta, eu sigur voi face tarta de Craciun.

Si apropos de retete, mi-a dat azi cineva un pont cum sa fac clatitele de post mai gustoase, dar eu sigur voi aplica "secretul" si la cele de ne-post, ca ies prea bune!
Deci am pus migdale (preferabil inm.uiate inainte, dar mere si direct) cu apa in blender, le-am dat bine de toti peretii, se pune uleiul, sarea si faina de care vrei, am lasat vreo 20 min, si la tigaie cu ele! deci fac migdalele alea o treabaaa iami iaaaam!

Nico, felicitari micului luptator! tare constiincios copil ai...

de urat as mai ura, dar mi-e f f somn, iar am dat in insomnie...

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Valeu! si saniuta?? stiti ce companie era? sa sunati repede... norocul fie cu voi!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE

Mergi la inceput

Vali, ce v-ati mai dat azi cu sania Ana e total anti-zapada deocamdata... S-a strambat intr-un hal cand a pus mana pe zapada...
Da ce m-am strambat eu, ca am iesit cu caruciorul afara, si am transpirat rau! Am si eu problema ta, as investi intr-o sanie dubla cu spatar, dar nu foarte mult, la cat am folosi-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Vali, Sovi, am vazut azi in Selgros sanii duble, din lemn si spatare separat. Sigur sunt si-n Bucuresti

Luny , sa va paraseasca ghinioanele repede

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

Valeu! si saniuta?? stiti ce companie era? sa sunati repede... norocul fie cu voi!

p-asta macar am recuperat-o pana la urma... offf, fugi-r-ar depresia de noi sa fuga!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Salutare!
Luny, chiar ca ghinion! Iar ma leg de zodie-eu tot cam o zi din asta am avut, cel putin pana dupa-masa, o zi de-aia de te intrebi cine te-a pus sa iesi din casa!
Am fost si noi pe la zapada. Iulia iesise si dimineata cu bona o ora jumate si m-a scos (cu forta) si oe mine dupa-masa. Eram lata...la spital turbarea zilnica, apoi fusesem la cabinet, de acolo a trebuit sa ma intorc la spital caci nu-mi terminasem treaba si apoi acasa...toate drumurile pe jos caci masina mea era confiscata de sotz (la a lui a murit bateria). In fine, asta e, am scos copilul care era in extaz dupa zapada si am stat inca o ora, timp in care am inghetat ca un rahhatzel dar m-am consolat cu bucuria ei.
Vali, eu am comandat pe net sania asta dar sigur e pt un singur copil. O astept cu nerabdare. Mai studiaza insa site-ul, pare interesant.
Gudinde, la mine ametelile sunt prietene bune de ani de zile. De 2 ori la viata mea am ajuns chiar la perfuzii si stat la pat cateva ore caci era imposibil sa merg, se invartea totul cu mine. Sunt mai multe cauze, cel putin in cazul meu principala e o tulburare vestibulara (la urechea interna)-o mare sensibilitate la frig si curent (asta ar explica si la tine simptomele zilele astea) si la deshidratare. Eu am patit-o urat clar la frig, la aer conditionat, la uitat sa beau apa (bun, plus hipoglicemiile si hipotensiunile, astea nu se mai pun). Deci frigul e de vina f probabil. Acoperi urechile si daca e f deranjant ia cateva zile Betaserc 2-3/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Sovi, de ce zici tu ca este constiincios fi-miu? Asa apare? Ei, nu e chiar asa :P. Ce-i place face... cu mare placere. Cu lucratul suplimentar avem ceva comentarii, norocul lui si al nostru ca nu avem prea mult timp pentru asta... Insa per total il ajuta memoria lui buna (de la tat-su mostenita :) ). Acum este si cam obosit... insa dupa sarbatori pun iara "biciul" pe el, ca e "branza buna" cu burduful nedefinitivat.

Ne-am uitat si noi de bob azi... astia parca nu le fabrica domle tot in China!!! De la 80 la 100 si tot mai sus de euro!! Cand am gasit cu 50 am zis ca e scump... na, de cumpara acum! A, si astia au scumpit alimentele. Si totusi este plin Intersparul in care mergem!! Si mallul in care se afla Intersparul!!

Maine avem serbare la biserica, ne vor canta copiii colinde ! Abia astept sa mergem!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput