Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (468)
Raspunsuri - Pagina 18
mihatp spune:
hello, hello, ce fac randunicile...
-ici de la noi
suntem bine, de lucru la greu. luni scap de noi depuneri de proiecte si apoi se mai raresc. imi mai raman doar 3 de facut pana nasc![]()
am ajuns destul de tarziu perioada asta acasa. n-am apucat sa intru deloc pe net. acum am vazut ca aveam de la gudinde o strigare. daca mai e valabila, andreea, acum ma prinzi
.
dupa ce ajung acasa ma ia Luca in primire si nu-i chip sa fac ceva. nici nu vreau timp de gandire, ca daca am tihna ma ia anxietatea de nastere. si nu-mi place
am lamurit cu nasii Ilincai, i-am "arvunit"![]()
poze tot n-am
, nici noi fetele, nici cu Luca.
ce-or mai fi facand celelalte gravidute? si ioana si claudia se apropie inaintea mea de nastere.
vesti de la simo nu mai sunt?
sunt curioasa cand nasc, in 2010 sau in 2011
, ca e mare diferenta! pe 22 ne "intalnim" iar cu buburuza. in principiu este ultima programare inainte de nastere. voia doctorul sa ne vedem inainte de sarbatori. mi-a sosit chitul de celule stem... deci sunt pregatita de eveniment![]()
inca n-am apucat sa iau cadouri de craciun, sper ca de luni incolo sa pot sa fac si altceva decat proiecte.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
natynic spune:
Miha
chiar mi-era dor de tine si te-am pomenit azi.
Am consultat un deputat PNL de Maramures, mi s-au parut si el si nevasta niste oameni minunati. Nu te cunostea. Iti urez spor in toate dar si sa nasti in 2010 daca crezi ca asa e mai bine pt tine![]()
Nicoleta spune:
Naty, luny, bine ca maine e week-end. Inainte de week-end se sparg toate ghinioanele!! Naty, fain site-ul! Dar e departe...
Miha, eu chiar ma gandeam daca nu cumva ai nascut si nu ai avut cum ne da de veste!
Este un frig in Viena... brrrrrr. Am auzit ca azi-noapte au fost -15!!!!!!
---------------------
Vine Craciunul! 
mihatp spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Nu te cunostea. |
ia zi tu mie, ca poate-i cunosc eu
acu' 4 ani am fost presedinta organizatiei de femei la PNL Baia Mare.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp acu' 4 ani am fost presedinta organizatiei de femei la PNL Baia Mare. |
Daca nu mi-ar fi spus neuroloaga care mi l-a trimis in consult ca e deputat in veci nu mi-ar f trecut prin cap. Modest si fara ifose, fara sa bata din picior, m-a asteptat cuminte, in timpul consultatiei am fost intrerupta de 20 de ori si nu s-a ofuscat, cu mult umor si bun simt. O figura din asta mai schimba nitel imaginea generala despre tagma parlamentarilor.
Nicoleta spune:
Miha, ma gandeam si eu ca ne faci vreo surpriza :).
---------------------
Vine Craciunul! 

cu dragoste si soare cu dinti!