Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (468)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vali, nu, am hotarat sa ne innoim asigurarea, care expirase luna trecuta. Asta fiindca nu am putut sa o vindem... deci mai ramanem cu ea, si fara asigurare e foarte riscant... le trebuie poze celor de la asigurare sa vada ca e ok, nelovita etc.

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Si va lasa pe voi sa faceti pozele? Nu vine cineva de la asigurari sa faca inspectia de risc + poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

[quote]citat din mesajul lui Nicoleta

Vali, nu, am hotarat sa ne innoim asigurarea, care expirase luna trecuta. Asta fiindca nu am putut sa o vindem... deci mai ramanem cu ea, si fara asigurare e foarte riscant... le trebuie poze celor de la asigurare sa vada ca e ok, nelovita etc.

---------------------
Vine Craciunul!
[/quote

Am inteles !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ariel f frumos!!!cred si eu ca nu mai pot de bucurie
nicoiti faci asig in Romania? Casco? pentru asta iti trebuie poze...gudindeasa spune legea sa se faca inspectia de risc,inspectorul sa faca poze dar nu se respecta...cand fac Casco eu fac si pe inspectorul si pe fotograful

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ariel,pai poate o punem de-un dans in grupsa zici daca hotarasti ceva ca ma tenteaza si pe mine..si de ce nu spui dumneata cand va duceti prin centrul vechi?ca si pe noi ne tenteaza..chiar diseara sau maine seara vrem sa mergem cu niste amici..noua ne place mult la casa berarilor,ati fost?

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Gudinde, shhh! Nu mai spune! Nimanui! :)) NU stiu ce si cum cu asigurarile astea... poate le trebuiau poze ca sa o cumpere !

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Se prea poate sa fi priceput eu gresit de ce vrea pozele al meu... Ma declar total pe langa. Clar e ca am acum o masina deszapezita si pozata :))).

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

noi de Craciun facem si Rev, la Bordello in Centrul Vechi, ca tot zicea ariel, am intrat pe site si de Rev sunt scoruri mari acolo, 3,5 mil dar de fapt, cam asa-s peste tot.. de Rev mi-ar fi placut si mie in club, insa cum sunt singura...
waaau, ariel cat de fain e siteul cui Mos Craciun!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello, ce fac fetele???
eu astept sa vina aia cu aspiratorul la ora 18.00 , vrea cineva sa le dau recomandare?????ca am inteles de la Luny ca trebuie sa dau 2 recomandari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ho ho ho ,mai veau mo'Taciun..am trimis mesaj mosului ,acum l-am vizionat impreuna cu Andrei...a fost tare incantat!

Mergi la inceput