Sunteti toate la zapada afara???![]()
Azi au fost la gradi Sania lui Mos Craciun cu renii si 3 spiridusi... Era asa de incantat Matei ...

Sper sa pot iesi maine, fiindca am mai multe drumuri de facut dupa ce-l las pe Matei la gradi. Sambata avem serbarea si apoi, dupa mine, poate sa ninga...![]()

mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Sunteti toate la zapada afara??? Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
Salut.
Noi am fost la examenul de karate. Si maine cred ca imi va trebui un ceai si inca un Nurofen... am o migrena... DAR sunt mama de baiat posesor al centurii galbene :). L-a felicitat profesorul si i-a spus ca este printre cei mai buni din grupa lui. De fapt cred ca fiecaruia i-a spus ceva de bine, unora le-a spus si ce ar trebui imbunatit. Matei a fost cuminte o vreme... dupa care nu a mai fost :). A si durat muuult. Am tot iesit pe hol cu el, am tot intrat... tot zicea dupa antrenor, comenta... nu ne-a certat nimeni, dar nici nu l-am lasat sa strice atmosfera. Stefan era foarte incantat de ce a reusit :).
Ma duc la nani. De fapt mai am de facut o mie de chestii... si abia dupa aia nani...
---------------------
Vine Craciunul!