Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (468)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Dragele mele,
fetele de la M.A.M.E. conduc (iar) o actiune minunata, pentru a aduce zambetul pe buzele copilasilor bolnavi de la Fundeni. Draga de Alinuk m-a rugat sa va spun si voua de acest proiect. Detalii gasiti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159270&whichpage=1

si aici:
http://asociatiamame.com/evenimente-actuale/mos-craciun-imparte-daruri-copiilor-internati-in-sectia-de-pediatrie-a-institutului-clinic-fundeni.html

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
Si pupici ca am vazut ca se poarta
Si majorete pentru Gecko sa devina da best doctor in town si pentru Irisuca mica sa vina pe lume cu bine si sa nu o chinuie pe mami !
grup] Imbratisari pentru Stela pe care o sfatuiesc sa nu se mai gandeasca la boala si sa fie mai miserupista cu toate ca numai asa se vor duce toate relele!
Simt un miros fin de Allure ?? Sa te parfumezi sanatoasa , Valen
Ariel, duminica dupa amiaza cred ca ne vedem . Te sun eu! Din pacate ieri mi-am depasit toate performantele, am venit de la serviciu la 10 seara
Kya, s-au ieftin biletele de avion! O sa avem O vacanta si O zapada si O distractie pe cinste .E bine Zana?
Nico, felicitari pentru centura galbena!
Nu mai stiu ce mai era, ca multe s-au mai adunat. Va citesc si mi-e dor de voi

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Normal ca n-am avut chef sa deszapezesc, asa ca suntem acasa
Kya, am vrut zapada, am zapada

Vreau sanie!!!! Dar daca mi-ar pica din cer ar fi perfect!
Daca ati vazut pe undeva o sanie cu spatar in care sa incapa amdoi copiii, la max 100 ron, spuneti-mi si mie, va rooog!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hello!

Ce pupaceala aseara pe noi ! Hihi!

Gudinduta, bafta maxima!!! Sa iasa cum e mai bine pentru tine. Iti tin pumnii stransi stransi . Si sa stii ca magazin Geox este in Carrefour Feeria, pe culoarul ala, mi-am adus aminte ca intrebai tu candva.

Gecko, si tie la fel, pumnii stransi!

Nico, felicitari lui Stefan!!!

Ieri mi-am luat si eu o geaca de iarna ca lumea, sa nu ma duc la munte cu paltonul . Si mi-am cumparat si fes Abia astept sa plecam...Soful a fost ieri la socrii mei, ca le era dor de ei, iar eu cu mama si cu Bob am batut magazinele. O sa iesim afara in curand, fara mutter care a plecat la colindat dupa acte si hartoage. Acum e inca musafir, nu am pus-o sa imi faca nimic altceva decat masaj la cocoasa S-a crucit saraca cand a vazut balamucul de la baie, seara

Ma ia Sof la facut snitele, ca stie ca dupa asta iesim afara. Byeeee

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

'neatza!

valen si eu caut sanie..de dimi Andru a fost tare incantat de cum ningea afara,de cata zapada e...a bagat manutele in zapada .."uite ,mami inta zapada in oti=ochi"...l-am imbracat pentru gradi si n-a mai avut rabdare sa ma imbrac,se uita pe geam si-mi zicea"mami,uite cum ninge!" pana nu m-am dus la geam sa vad cum ninge nu m-a lasat in pace!

stefan

La serbare a fost exact cum ma asteptam,Andru plangacios ,vroia sa mergem acasa,n-a vrut sa stea cu copii pe scaunele,am stat numai langa el,n-a spus poezia...a fost incantat cand l-a vazut pe Mosu;,a luat cadoul si a plecat imediat..a fost incantat de jucarie...in fine in mare sa zic ca a fost OK...tinand cont ca au fost copii mai mari si la al 2 lea an de gradinita si au plans ,s-au speriat,s-au agitat...
Acasa a uramt partea frumoasa,s-a jucat o gramada cu jucaria,o masinuta cu un circuit,benzinarie,spalatorie..dar circuitul pana seara la somn l-a"fatut paf"...apoi mi-a povestit ca a venit Mosu cu un sac mare,ca-l impingea d-na CIci ca e si el batran ..etc...l-am inregistrat dar inca n-am descarcat filmuletele sa vi-l arat...

si cam atat..mimo

de Siluan mai stiti ceva?

va si va doresc o zi minunata!

edit:gundi,geckotin si eu pumnii stransi

olgu simt ca te-ai mai linistit

noi tre'sa "sacrificam "porcul si nu avem timp,ce bine a fost anul trecut fara,n-am avut nici o grija,am cumparat din magazin,fara stres si prea multa mizerie...acum nu stiu cum o sa facem,soacra in spital de-o saptamana si toate cele cu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

'na ziua!Pup toate randunimea.V-am citit,dar am deshtele incleshtate.

Zic doar ca am vazut aseara filmul http://www.cinemagia.ro/filme/marti-dupa-craciun-486508/ ..bun bun..il am pe dvd Cica Radu Muntean a mai regizat si Boogie -tot bun.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

yellow
deci: am ceva vesti... maine incep o serie de testari ptr avansat in grad, insa nu stiu daca e ceea ce-mi doresc, si sunt sigura ca oricum nu iau, ca e totul prea bizar...nu ni se spune unde vor fi posturile alea, iar noi banuim ca-s intr-un sector ff nasol, unde vii dimineata si pleci acasa cand vrea Domnul, drept pt care nimeni nu vrea acolo..asa ca nici eu nu-mi doresc cu orice pret ofiteratul daca asta inseamna sa uit cum arata familia mea, mai ales ca nu-ti ridica nimeni statuie oricum.. deci nu am niciun streess, nici nu m-am agitat, nici sa ma inscriu nu am vrut, dar nu vreau nici sa ma fac de kkt... a insistat sefa mea sa ma duc, ca daca refuz, 'nu da bine!' si poate alta data nu ma mai intreaba nimeni, cica.. asa ca de voie de nevoie, maine, in ziua mea libera, ma duc la munca sa ma examinez, am 2 testari, deci voi sta p-acolo o zi intreaga...macar stiu la ce sa ma astept, sa nu fiu dezamagita iar.. alta chestie nasoala, care nu s-a facut pana acum, sa ne cheme din zilele libere ptr asa ceva, nu am niciun chef!.. si cand ma gandesc ca duminica intru de noapte..
olgu ce fain, plecati la munte!unde?
ramo si Mate face paf f rapid toate jucraiile care nu-s f rezistente, ca fac accident
miiiaaam, soriiiicc!! ce ma oftic ca nu am si eu rude pe la tara, sa papa si eu bunatati

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Pana la urma prin ce imprejurari sau localuri petreceti Rev?

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Am dormit si eu pana la 9.30, i-a dus Adrian pe copii, imi fac o cafea si ma apuc de aranjat toate cele... sunt asa de obosita... habar nu am de ce... atata umblat prin zapada probabil.

Olga, sa porti cat mai mult geaca! Distractie placuta la munte!

luny, sa fie dupa cum iti doresti :).

Ramo, cam asa fac toti copiii la prima serbare cu Mos. La Matei va fi o mica petrecere intre ei, cum a fost si de Mos Nicolae. Dar la ei au compensat cu cele 2 petreceri mici de care v-am mai povestit, de s-au tinut afara, cu parintii...

Mimo, la 10 seara, ma? :(( Lasa ca vine imediat vacanta...

Vali, si eu am o misiune "imposibila": sa deszapezesc masina si sa o pozez pentru asigurare :D. Brrrr...

Stela, frumos ca va uitati la filme!

Gudinde, Gecko, pumnii stransi!

Va pup. Revin.

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

http://bucataras.ro/retete/14976/tarta-pentru-mos-craciun.html

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput