Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (468)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neata!
Kya chiar nu stiu ce sa zic... a mai vomat? sper ca n-ai ajuns pe la spital...
sanatate

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ntz ntz, ntz... ora 10 si n-a dat nimeni nicio cafea... Ce-i cu voi?!?
Luati d-aci'

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sovi Slava Domnului n-am ajuns la spital. A dormit toata noaptea bine, s-a trezit ca de obicei, era vioaie, nu avea nimic. Am impachetat-o si am trimis-o la gradi. Si vad (pe webcam) ca si acolo e bine, n-are nici o problema. Nu stiu ce-o fi fost...
Sper sa nu se repete.

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Buna ziua!
Gudinde,multumesc frumos.Sanatate si tie.Cu cat citesc mai mult,cu atat ma pleostesc si mai mult.
Kya,sper ca-i ok Zana..sper sa nu aiba nicio probl..se mai intampla de-astea..poate a mancat ceva ce nu i-a picat bine.

Numai bine tuturor.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut!!!

kyasanatate Zanutei cine stie de ce a vomat,se mai intampla

mstela si incearca sa te linistesti..ia aminte la sfatul nataliei

am impachetat cadourile pentru Mos ,pentru Doamne...la ora 16.15 minute merg la serbare,prima serbare a puiutului meu am niste emotii,sper sa spuna poezia pe care o stie dar cand nu vrea,pai nu vrea sub nici o forma sa o spuna..chiar ieri ne-a zis d-na ca l-a pus sa spuna poezia si n-a vrut...D-nelor le-am luat cate o bluzita,iar ingrijitoarelor cate o esarfa f misto,am pus-o pe lista si pentru mine dar cand mi-a venii randul..s-au dus ceva banuti,mai mult decat imi facusem calculul..asta este ,o data-s sarbatorile,sper numai sa le placa si sa le poarte cu placere,si din cauza asta am ceva emotii...in rest ,tot in butoi dar incerc sa ma dau dupa cel de SUS daca el asa vrea
Multumesc pentru imbratisari

sovisi eu am prins o oferta pe miniprix cu 50% reducere la art pentru copii..si sunt chiar misto hainutele,bumbac ..sunt OK..am avut ceva emotii dar am zis sa incerc..in fiecare zi au cate o reducere,m-as baga si la haine pentru mine dar o las dupa sarbatori,am pus ochii pe cateva rochii/sarafane dar l-am zis pas dupa sarbatori...

incepuse sa ninga dar vad ca s-a oprit...edit: ninge,ninge iar!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata.

Nu prea gurese azi...

Kya, iti doresc sa nu se repete episodul asta! Daca se simte bine, inseamna ca a fost o indigestie trecatoare...

Stela, capul sus. Vei gasi tu si medicul o solutie buna sa tineti lucrurile sub control.

Ramo, te cred ca ai emotii! Sa faci poze si sa ni-l arati pe gradinar! Poate iti va face o surpriza si spune si poezia.

De dimineata Matei iara a fost trist la gradi... imi venea sa il ia acasa, asa mi se inmuiase inima... insa nu a plans. Sper sa se fi inseninat dupa ce a plecat... Mi-a zis educatoarea-sefa ca la pranz este foarte cuminte, doar inchide ochii si adoarme! Cum or fi reusit? Acasa seara atata se fatzaie! Se mai joaca si cu Stef... chitaie amandoi pe intuneric... In week-end la pranz nici vorba de adormit... Cred ca au ele o formula magica :).

Stef are azi examenul la karate, as vrea sa mergem si noi (eu si Matei) sa-l vedem, insa cred ca Matei ar face galagie si nu ar avea stare, ar vrea sa iasa cu Adrian... si Stef sigur ar vrea sa fie privit de tati de data asta (data trecuta am fost eu)... Sper sa isi ia mult-dorita centura!

Va pup, ma duc sa mai fac una-alta prin casa,ca iar e jale :)!

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

si ce niingeee!!!!

nico sunt curioasa sa vad cum o sa reactioneze cand o sa-l intalneasca pe Mos Craciun! el o sa fie un mosulet mai mic:)...si eu tot asa zic ca o sa ma surprinda!...bafta lui Stef! tin pumnii stransi...mai ,incearca sa te relaxezi in privinta lui Matei,Andru tot se mai smiorcaie dimineata dar dupa ce plecam noi se linisteste..d-na mai in varsta mai tot timpul il lauda ca n-a vazut copil asa cuminte...cu somnul asa era si Andrei,cat se mai frichinea ..fara laptic nici ca inchidea ochii dar acum adoarme pur si simplu...si seara la fel,imi zice ca-i e somn ,se pune in pat si se culca...si asta e datorita gradinitei...cu "intrusii" cum a ramas pana la urma? sper ca ati scapat fara musafiri nepoftiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ramo, nu avem paduchi. Inca! :))) Ce a mai ras mama la telefon (ea este educatoare :D), cica vai de civilizatia de aici daca nu au reusit sa starpeasca paduchii! Sa venim acasa, ca macar nu sunt epidemii de paduchi :)))! Si radea... si radea... :D Mie nu mi se pare asa un capta de tara, clar ca ar fi neplacut, mai ales pentru mine... insa asta e, daca se intampla, actionam ca atare :). Mai rau este cand nu se anunta, cred eu. Asa sunt parintii in alerta si tot urmaresc... si nu se propaga fenomenul...

---------------------
Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Se povesteste ca presedintele Obama a iesit cu sotia sa intr-o seara sa serveasca cina intr-un restaurant obisnuit pt a mai iesi din rutina. Proprietarul restaurantului ceru voie bodygarzilor sa se apropie pt a saluta sotia presedintelui. Si asa se intampla. Cand s-a retras patronul restaurantului ,Obama a intrebat-o pe Michelle: Ce interes a avut acest om pentru a te saluta?
Sotia sa ii raspunde: In adolescenta mea , acest om a fost foarte indragostit de mine mult timp.
Presedintele ii raspunde: asta inseamna ca daca tu te-ai fi casatorit cu el ai fi fost azi patroana acestui restaurant!!
Michelle il respinse: Nu scumpule, daca eu m-as fi casatorit cu acest om el ar fi azi presedintele Statelor Unite ale Americii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata vaccinul, a fost tare bunutz Mateiul, nu a facut scandal, s-a speriat la intepatura putin, apoi a zis ca l-a ciupit tantarul sper sa nu aiba reactii gen febra..
kya cine stie ce nu i-a priit Sanzianei din ce a mancat ieri..si daca e asa, atunci mai bine ca a dat afara! sper ca e ok acum

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput