PEPENASII de 2008 se pregatesc de Sarbatori! (203)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Hello,

DIDI...si eu fac indigestie cu febra! Ceva nu a priit organismului si acum se lupta sa dea afara.Exista indigetie cu febra...dr. sunt tamptiti,dar e normal pana la urma.
Clar regim cu paine prajita,ceai si nimic altceva....poti lua Espumisan. Si e posibil sa te deranjezi tare la stomac in cazul in care nu vei varsa....scuze pentru detalii,dar cam asa se manifesta indigetiile astea dure la mine. Eu avand probleme naspa cu intestinul,am si cu stomacul si stiu cum e....

Revin..ma duc la masa ca nu mai pot de foame...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare, dragelor!

Didi, sa nu fie vreun virus stomacal!

Noua ne-a adus DAri de la gradi unul de o tragem de vineri de la pranz!
Acum e mai bine, suntem in recuperare dupa entero-colita urata tare si s-a declansat cu balonare, crampe si febra....apoi a inceput balul cu voma si diaree pana la lesin (eu), iar fetele decat ciugule cate ceva de 3 zile si apoi dau afara

Nici nu stiu ce sa le mai dau de mancare! Oare o fi ok o supa de legume, ca orez cu morcov e cah, paine prajita e cah!
Au slabit ca pisicile in astea 3 zile!
Ne-a dat dr. Ercefuryl, saruri de rehidratare si regim.

Voi ce le mai dati copilasilor de papa cand au entro-colita?

Multumesc!
Pupicim fetele si pepenasii isteti si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

irda, mie doctorita mi-a zis sa-i indulcesc mancarea cu glucoza, ca sa aiba un pic de gust. doar asa manca atunci orezul si supa de morcovi....insa atunci avea 9 luni. acum nu stiu..
banane mananca? carnita de pui doar fiarta...asta imi zicea mie

--------------------------------------------
Marina16+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Irda, multa sanatate! Cam asa ceva am avut si noi.
Va scrisesem eu in urma cu vreo 2 saptamai ca au vomat pruncii. Apoi am luat eu virusul si ne-am refacut toti complet dupa 2-3 zile.

Didi, eu zic sa nu renunti la fasole! Se putea sa fie vreun virus dasta nenorocit care bantuie peste tot si fasolea a fost o simpla coincidenta!
Sper ca esti mai bine acum!

Eu sunt bucuroasa ca am costumasul de Inger pentru Stefi. Va fi tare dragalas .Trebuie sa-i mai fac o bentita aurie pe frunte cu o steluta galbena.
Intrebare: Cate colturi are steluta? 5 sau 6?

Multumesc de sustinere cu masina de spalat...e tot stricata. A prins 2 sosetute de-a copilor. Am desfacut acolo jos si am gasit si un banut si o mufa de cablu (pe care sunt sigura ca Matei a pus-o acolo - obijnuieste sa bage in masina de spalat tot felul de chestii).
Azi sper sa o desfaca sotul sa scoata sosetele, daca nu...o trambalim la un service ca acu bani de alta nu am.

Azi cred ca facem si noi bradutul.
Al nostru este artificial.
Desi, poate ca vom face si unul natural, mai vedem.

blog
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna fetilii, ce mai faceti?
am mai intrat si io putin, ca sunt tot timpul pe fuga, dar e de bine.. Albumul e aproape gata, cred ca vineri - sambata am deja primele exemplare si sunt foarte incantata. Dar neneeeeee...cata muncaaaaa, eu am zis ca tzac pac, faci niste desene si gata albumul... Stai nene, ca intervine partea tehnica...cu milimetrii, cu centrari, cu stai ca nu se tipareste perfect nuanta nu stiu care...moamaaaaa...te iei cu mainile de cap... In fine, una peste alta le-am adus together si acu tre sa iasa ceva mumos....
NU am citit decat cateva pagini din capitolul trecut,din asta nu am apucat, dar poate fac un heirup si intru diseara si stau mai mult.... NU prea mult, ca maine e ziua lu' barbacmiu si se pare ca isi ia liber ca sa plecam undeva. Pe bobo o lasam la mama, sa ne putem distra mai ca lumea.... De cand o las la mama e mai bine cu ce pot face si eu, ca eram legata de maini si de picioare cu ea....
Am vazut cateva comentarii despre brad... Noi nu facem brad in casa, ca avem unul afara, pe care anul asta il impodobim mai frumos...Anii trecuti am avut doar niste lumini, nu era urat...doar ca...cam sarac... Cu cadoul pentru bobo nu stiu ce sa fac...I-am luat doojde mii de chestii pe care nu am reusit sa i le tinpentru craciun, ca abia asteptam sa ii fad fetzisoara... Asa ca acum nu am nimic de craciun sa ii dau.... Eh....tre' sa ii mai iau ceva, NUUUUU????? Oricum, am facut-o artista cu acte, toata ziua picteaza, i-am luat un birou de pictat si toate cele si sta neneeeee..... M-as bucura daca ar fi artista...
Acum am alta problema cu ea... Desi la prima vedere pare ca imi dau ochii peste cap degeaba....va asigur ca nu... Vrea sa le faca pe toate singura, sa se imbrace, sa se dezbrace, sa manance, sa se spele, sa faca baie, sa isi traga fermoarele... Asta suna haios si de ajutor la prima vedere...dar, neneeeeeeee, cand ne grabim, bai ce ma incurca sa stau dupa ea... Si URLAAAAAAAAAAAA daca nu o las NUMAI pe ea... Da' urla nene... In fine..
A! Alta haia....A inceput sa se spele pe dinti, singura,normal...la cererea ei...doar ca nu vrea sa scui pe pasta.... Io-s asa de incantata ca se spala, ca nici nu ii mai zic nimic....sunt dementa? (asta e momentul cand imi spuneti ca sunt ok....)..
Gata, ma duc la nani, ca-s varza de somn...as usual...
Pup fetele...

Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, cine nu a contat niciodata, cine nu va mai conta....Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...

Mergi la inceput

PS. Pup toate fetele, dar pe irlandezia in mod special, ca mi-a fost dor de ea....stie ea de ce...

Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, cine nu a contat niciodata, cine nu va mai conta....Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...

Mergi la inceput

steluta are 5 colturi si aia evreiasca 6. Na, ca te-am vagat in ceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

CARMEN...asa e si la noi...totul singura!! e minunat,pana la un anumit moment. Cu fermoarele e crima si la noi!!! si cu ghetele....si dresul.... Dar e mortala cand vrea sa scuipe pasta...ea nu stie sa scuipe,dar face zgomotul si da din cap...e o scumpa,imi vine sa o mananc .

Eu sunt rupta de oboseala...de ceva vreme tot alerg sa depun niste acte pentru bunica mea. In copilarie a fost deportata cu familia si acum ar trebui sa primeasca o indemnizatie....si daca va spun cat alerg si ce bataie de joc este....Acum eu nici nu m-as duce,dar pentru ea o fac. I-as da eu banii astia pe luna,dar pentru linistea ei...Dar sunt astia niste nesimtiti,bine munesc si ei cat sunt platiti..... Asta e....sper sa reusesc cumva.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bobita, din pacate peste tot e la fel. Cand ai acte de depus, de sos etc vai si amar. Bafta sa reusesti repede.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Da, nu stiu ce sa zic... am fost si la doctor si aparent nu mi-a gasit nimic care sa indice vre-o raceala. Mi-a dat sa fac niste analize maine dimineata si mi-a dat o lista cu ce alimente am voie si ce nu. Am de luat espumisan si debridad.
Si inca o data multumesc fetelor pt raspunsuri si sustinere, sunteti niste scumpe

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput