PEPENASII de 2008 se pregatesc de Sarbatori! (203)
Raspunsuri - Pagina 6
mcoca spune:
Hello,
BAi, ieri am batut un record absolut de 7-8 pagini scrise intr-o zi, si azi, va gasesc pa pagina a doua??????
Noi brad facem natural. Cred ca il impodobim noi sambata noaptea (sambata asta) si apoi sunt curioasa de reactie duminica dimineatza.
Biri am retinut ideea cu timpul petrecut impreuna, asa ca avem si noi in program facut de biscuiti. Am luat si o casuta de turta dulce de la Ikea sa o asamblam impreuna. Oricum vineri, pe 24, cand vom fi toti 3 acasa nu fac decat cozonacii, ca aia s efac usor, in rest joaca, joaca.
Vicky si Printzesone
Didi81 spune:
Fetelor, help! Ce remedii stiti pt balonare? Am mancat aseara o ciorba de fasole, cu pofta si m-am balonat fff tare, adica niciodata nu am mai fost asa. Groaznic mi-a fost azi-noapte, am avut chiar si febra. Am lust debridad si carbune medicinal, dar nu stiu cat efect a avut, inca mai sunt varza, de-abia ma misc , dar oricum sunt clar mai bine decat eram aseara.
Deci intrebarea mea e ce ar trebuii sa mananc azi si ce sa evit (clar o sa evit fasolea )
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
ooka spune:
niste apa plata si lamaie si daca iti e foame doar niste painici de tarate, ca sa elimini relele si sa te dezintoxici!
ah, plus putintica miscare ca ajuta.
mami de Sofi
raluci_b spune:
va salut cu dragi mamici,
un prieten bun si-a deschis gradinitza in Iasi http://www.gradinitakitty.ro/despre_noi.html, bagati un ochi cele interesate
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
truli-luli spune:
Didi pt balonare merge Espumisan, ca cel pt colici la bebei, dar varianata pt adulti.
Didi81 spune:
Fetelor, merci pt raspunsuri . Oricum nu mai simt in stare sa mananc, dar ce mi se pare ciudat e ca tot fac febra
mcoca spune:
Mai, eu nu cred ca faci febra de la fasole ... Ok, esti balonata, te doare burta, dar nu faci febra.
Vicky si Printzesone
Marina_1609 spune:
didi, poate se suprapune cu o raceala ceva....
nici eu nu cred ca balonarea iti poate da febra. ai mai mancat si altceva ieri? sa nu fie o intoxicatie....
--------------------------------------------
Marina16+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi
Didi81 spune:
Uf, raceala nu e pt ca nu am simptome de asa ceva. Am sunat la medicover si mi-au zis la fel, ca nu are legatura febra cu balonarea. Eu ultima data cand am avut febra a fost acu 1 an si jumatate si nu s-a gasit nici o explicatie pt febra care m-a tinut 2 saptamani, desii fusesem la o gramada de medici